Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jinak když koukám na to počasí tak nám to na jezdění moc přát nebude tento víkend.

no ja koukal a u nas ma prset zitra ale v nedeli uz ne dneska bylo celej den krasne byl jsem v praci na kole cestou domu taky neprselo a pas padlo jen par kapek :-)

Odesláno

Přesně, v pátek budu volat chlapíkovi a potvrdím přesný počet míst, pokud bude někdo navíc přespá ve sapcáku, no stres. Stejně to vidím na 6 kusů :punk: A mě začínají brát zuby, pohroma huby, no paráda....Ale jedu i kdybych si je měl o strom vylámat, v mým věku to je už furt něco :wheelchair:

Afri volal jsi tam?

Odesláno

Gustaf a neda pokoj a neda pokoj prijed na kralicak a uvidis :-)

já bych rád...ale fakt to mám z ruky a z práce se netrhnu...mám toho až nad hlavu :-( Prosím tě, kde obchoduješ? Klidně do SZ ;-)

Odesláno

Jinak když koukám na to počasí tak nám to na jezdění moc přát nebude tento víkend.

Já mám stejně bajk v servisu...reklamace teleskopu. A má bejt hnusně, tak se budu věnovat rodině a chlastat  :lol2:

Odesláno

Tak mám zatím doma polotovar :-) mám nějaké novější deore kliky, kde je rozteč 96mm místo klasických 104mm. Takže zatím jsme to udělali tak, že jsme dali pryč smyk, páčku řazení a 40 a 22 převodníky, nechali tam původní 30z převodník uprostřed na vyzkoušení a objednal se 32z narrow wide převodník se správnou roztečí. Byl jsem to takto včera vyzkoušet večer, nějakých 25km a i tak je to super. Vůbec neřešit přesmykač mi vyhovuje, rozsah zatím taky. Je to teda těžký placebo :-D, ale fakt jsem spokojený.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Já mám stejně bajk v servisu...reklamace teleskopu. A má bejt hnusně, tak se budu věnovat rodině a chlastat :lol2:

ty teleskopy to je prostě na pikacu...kamos ma reverb a taky problémy....ja ten můj za chvíli urco taky pošlu reklamovat
Odesláno

no ja koukal a u nas ma prset zitra ale v nedeli uz ne dneska bylo celej den krasne byl jsem v praci na kole cestou domu taky neprselo a pas padlo jen par kapek :-)

tady chcije celej den a víkend asi taky co se divam,no nějaký okna tam jsou kdy má být líp...snad se to ještě změní
Odesláno (upraveno)

Rifik, sem Ti to psal, ze budes spokojenej :)

Kluci, ja to mam tak 3-3,5hod a vubec me to nekaka. V kanclu kolikrat sedim i vic jak osm hodin :) A navic jsem divnej, ja mam to jezdeni rad :) Nabalim si auto dle apokalyptickeho scenare, takze premyslim, ze beru vodu, jidlo, spacak, vareni atd:) a pojedu od Svitav tema nejzapadlejsima prdelema, protoze me to bavi a rad se kocham a poznavam nova mista. Pro me ty cyklo tripy zacinaj uz tim presunem :)

Spine, pres rok mam taky KS jako gusta, jezdim za kazdeho pocasi a i kdyz je -10c, tak slape jak svycary. Tuky, tuk. Az se to podela, zkusim od kluku 9point8.

Upraveno uživatelem TLD
Odesláno

Nebudte cimprdlici s tim destem, ja jsem za nej rad :) Je blato, vsechno mokry, priroda krasne svezi a to jezdeni je o to zajimavejsi a lepsi. Je relativne teplo, vezmu soustku a ty 2-3 hodiny bikovani jsou v klidu. Kolo pak doma umeju a je hotovo. Chapu, ze to stve ty co jsou treba v panelaku a nemaji kde mejt:)

Odesláno

Roura, menic vozim, solar necham doma a kompresor beru. U piva Ti budu vypravet, jak na me cumel borec u Freye, kdyz jsem si kdysi prebiral novyho outbacka a licil mu, jaky s tim mam plany :)

Odesláno

Nebudte cimprdlici s tim destem, ja jsem za nej rad :) Je blato, vsechno mokry, priroda krasne svezi a to jezdeni je o to zajimavejsi a lepsi. Je relativne teplo, vezmu soustku a ty 2-3 hodiny bikovani jsou v klidu. Kolo pak doma umeju a je hotovo. Chapu, ze to stve ty co jsou treba v panelaku a nemaji kde mejt:)

tak splichajici voda na prdel není to co bych si cíleně užíval...D

Stejně mi to nedá a vyjedu

Odesláno

Roura, menic vozim, solar necham doma a kompresor beru. U piva Ti budu vypravet, jak na me cumel borec u Freye, kdyz jsem si kdysi prebiral novyho outbacka a licil mu, jaky s tim mam plany :)

Subaru a Návrší k sobě patří. Foto ještě když jsem měl Lego a jezdil tam za kamarádama. ;-)

d66e8882f9ac6029ae27f051767c6060.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...