organic Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Nazdar velocipédisti. Máte nějaký tip na cyklobrýle tak kolem litru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 zkus se podívat na 3F...fotochromaticka a polarizovaná sezenes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Nebo ENDURA fotochromatiky 1500 kc Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 tieto jazdim uz 3 sezonu, stali asi 50 eciek vratane 3 vymennych skiel a fotochromatickych http://cyklisticke-okuliare.heureka.sk/hqbc-treedom-biela-cierna/specifikace/#section Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 3f fotochromatiky mám a už je nevozím. Fungovaly docela dobře, ale udělaly se na nich takový mini bublinky a skla tím pádem troch zkreslují. Normálně bych je reklamoval, ale nemám doklad a nepamatuju se kde jsem je koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 já sem s nima spokojenej, tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 http://www.mojekolo.cz/endura-bryle-mantahttp://www.mojekolo.cz/endura-bryle-mullet-whitehttp://www.mojekolo.cz/endura-bryle-mullet-blackhttp://www.mojekolo.cz/endura-bryle-mullet-lime-green Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Dneska jsem oproti normalu vyjel az pred polednem, protoze jsem rano mel nejake zarizovani. Fajn necele dve hodky v lese. Ale ty vedra nejsou nic pro me. Zlaty zimni jezdeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Díky všem za tip! Jdu to omrknout a nakoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Organic, vozim oakley, asi 7let, uz maj teda oloupany nozicky a i cast obroucek, ale na funkci to nema vliv. Nekolikrat jsem na ne slapnul a vzdycky jen cvaknul skla a vse OK. Maji trosku drazsi porizovacku, ale vydrzej. A koukni na smith nebo adidas. Taky delaj slusny kusy. Kdyz trefis nejakou akci, da se kousek nad litr. Pokud zacnes trochu jezdit, tak na brejlickach neni dobry setrit. Kdyz to skresluje, nebo dela ,,diru´´ pred kolem je to na nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 já nic takového na 3Fkach nepozoruju....a staly 1200kc. bura za oukleje bych si neobhájil. kyz vím, že funguje i tahle varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladice Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Nazdar velocipédisti. Máte nějaký tip na cyklobrýle tak kolem litru?Ještě doporučuju Relax Nargo - do litru v pohodě a polarizovaný jsou. Nosim je víc jak rok a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Gusto, ja za ne dal kdysi v Amstru asi 2500.- v nejaky akci, primo ve storu. Bura bych taky nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Ještě doporučuju Relax Nargo - do litru v pohodě a polarizovaný jsou. Nosim je víc jak rok a spokojenost.Já nějak k Relaxu ani k R2 nemám vztah. Objednal jsem ty HQBC, co postnul obchodnik, mají je v Bike Tunelu u nás na Břevnově. Brýle mají dvě sady náhradních skel, za sedm kil pro mě ideál a líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 tjn, tam pro ně ale asi organic nepojede jo, tak chapu, že to uz je docela rozumná cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Gusto, ja za ne dal kdysi v Amstru asi 2500.- v nejaky akci, primo ve storu. Bura bych taky nedal No jo te se ti pak kecá :-) za 2500 Kč :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 tjn, tam pro ně ale asi organic nepojede jo, tak chapu, že to uz je docela rozumná cena Jestli ano tak ať jich veme více :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Kupko, nekecam, fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 (upraveno) TLD : ta fotka s nohami :-) je super organic: mali ich v ponuke s fotochromom? inak funguju k plnej spokojnosti Upraveno 23. června 2016 uživatelem obchodnik-o3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Dik. Pauza na banan:). Je to tam krasny misto s vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky