Gustaf Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 tak tak..1x11 je super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Já zatím mám 1x10 a taky už bych se k přesmykači nevrátil. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Taky mam 1x10 a super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To jako chcete říct že 3x8 už je oldskúl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Dnes jsem zrovna přemýšlel, že bych asi s 1x11 měl v nějakých místech který jezdím problém ušlapat. Nejezdím moc silově spíš vyšší točky a 26x40 v lese používám dost často. Nemít tenhle převod tak tlačím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Hlavně co je u 1x11 blbý je to,že životnost řetězu je zase menší oproli 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To mi povídej. Letos už točím šestej. A to mám 2x11 takže ho tak nekřížím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Ty bys měl vozit 9 s tvejmá km,to bys měl ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Bejvávalo. Ale náklady řetězy plus pneu jsem byl letos 3kč na km. Teď už se to snižuje díky Conti a LX řetězu místo XTR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Tak to není tak hrozný ty 3 Kč, ale stejně seš jedinej blázen co znám co vozi XTR řetěz. .D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Už ne. Měl jsem koupený 2ks do foroty z kupkola když byly ve slevě. Stejně jsem nakoupil ty Schwalbe RR lite skon co mizely před očima. No co, chybama se člověk učí .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To jako chcete říct že 3x8 už je oldskúl?Mrtva sada dva metry pod zem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Mrtva sada dva metry pod zem :-)Já bych s tím počkal 2 roky a pak po tom půjdou hipsteři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 kluci, marně se snažím najít tyto adidas brýle, co vozí Cimbál...a poslední dobou většina cyklistů i bajkerů. Nevíte o jaký typ se jedná? Docela se mi zamlouvají :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Já bych s tím počkal 2 roky a pak po tom půjdou hipsteři.Si nechám narůst vousy a la Runcajs a budu na tom jezdit v károvaný košili, tu mám. Člověk aby si furt kupoval novy kolo jako. Pět šest let to má a prej zakopat pod zem. Tvl.To je ještě horší úlet jak hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 (upraveno) kluci, marně se snažím najít tyto adidas brýle, co vozí Cimbál...a poslední dobou většina cyklistů i bajkerů. Nevíte o jaký typ se jedná? Docela se mi zamlouvají :-)Je to kolekce 2017 a jmenují se Zonyk Pro. Edit http://www.imbikemag.com/features/adidas-2017-eurobike/ Upraveno 2. září 2016 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Jo a takhle při pátku nějaký chlubení se fotkama z ježdění by nebylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Je to kolekce 2017 a jmenují se Zonyk Pro. Edit http://www.imbikemag.com/features/adidas-2017-eurobike/díky...tyvle ale ta cena...4,5k....ufff Upraveno 2. září 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 díky...tyvle ale ta cena...4,5k....ufffsnad si nečekal že budou levný. ...D,když je vozi špička mtb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 @tommas4 Před chvílí jsem přijel. Necelých 70 km. Ale nefotil jsem. Jelo nás 19 a byla docela legrace vidět v lese ty vláčky světel. ?? Napsáno vlastní ťapkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky