matt81 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 (upraveno) 1x11sp je super, ale toto je este lepsie btw ak by mal niekto zaujem o takmer novu sadu Sram XX1 1x11sp za rozumnu cenu, napiste mi SZ ( jedna mi doma zavadza ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. září 2016 uživatelem matt81
Gustaf Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 snad si nečekal že budou levný. ...D,když je vozi špička mtbčekal jsem tak kolem 2,5 až 3k....
roura74 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Jo a takhle při pátku nějaký chlubení se fotkama z ježdění by nebylo? Jezdím nefotím. ;-)Dnes pojedu se ženou na Rabštejn, tak cvaknu zase nějakej dobrej žvanec ozdobený mouchou.
roura74 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 čekal jsem tak kolem 2,5 až 3k....Optimisto. A navíc nejsou v té červené ani moc hezký. Určitě se od Ad dají vybrat lepší kousky.
Gustaf Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 me se právě líbí tyhle...mám černo červenou helmu s červeným štítkem...tak by byly ok...ale tak za poloviční cenu já právě vyjizdim na kpž plzeňskou mtb 50....
kupko Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Gustaf tak tam ducha pořádně protáhni :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Tak cca 40kilaku za mnou. Davam si plznicku a rizecky. Odpo me to ceka zpatky:). Skoro vse po silnickach,nejak nic moc,ale krajina nadherna. Opet premyslim o to gravel biku:). Na takove jezdeni super.
Qvido Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Kdopak to prodává na Bikeforu toho žlutého ducha ??
jhonzatko Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Závidím vám, že můžete na kole strávit celý den. To by u mě neprošlo Takže jen 36km rychlovka na protažení Kony.
Bobisek Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Tak ja jsem v Albrechticich u Lanskrouna, za sebou 100 km, prede mnou treti pivo u obeda a dalsich 120 km... Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Kdopak to prodává na Bikeforu toho žlutého ducha ??Jeden místní člen :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 mám to za sebou:) *Výsledný čas :* 02:28:25.2 *Celkové pořadí :* 348. *Pořadí v kategorii *M30-39* :* 102. *Pořadí muži/ženy :* 331./Muži
Gustaf Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 tak už sem ho testoval i před 14dnama...prostě letí jako kráva...sem spokojenej. teď akorát ta vidle půjde na reklamaci.... mno drak nevím...mohlo to bejt lepší ..
TLD Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Gusta bomba. Dneska jsem si pral kolo jako mas Ty Celkem 82km, z toho asi 15% teren, jinak silnicky posledni tridy. Potkal jsem uplne minimum aut, takze pohoda. Cesta zpatky me i celkem bavila. Studuju ty gravel biky, mam chut to zkusit na takoveto jezdeni.
mamut Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Par fotek z Javoroveho,trasa havirov,reka,ropicka a pak po hrebeni bud na prasivou nebo ten javorovy
Gustaf Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 TLD, kupko..díky. Jo, gufero vydrželo...tlak taky. Ale v pondělí to dávám reklamovat. Bylo to super. Podle výsledků jsem dojel před polovinou startovního pole celkově,a zhruba v půlce ve své kategorii. Takže pro dobrý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Gusta bomba. Dneska jsem si pral kolo jako mas Ty Celkem 82km, z toho asi 15% teren, jinak silnicky posledni tridy. Potkal jsem uplne minimum aut, takze pohoda. Cesta zpatky me i celkem bavila. Studuju ty gravel biky, mam chut to zkusit na takoveto jezdeni.Taky jsem trochu pokukoval a oči mi zůstaly na Spešlu Roubaix. Sice to není čistokrevnej gravel, ale parády nadělá hodně.
Doporučené příspěvky