Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

1x11sp je super, ale toto je este lepsie :P

btw ak by mal niekto zaujem o takmer novu sadu Sram XX1 1x11sp za rozumnu cenu, napiste mi SZ ( jedna mi doma zavadza ) 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem matt81
Odesláno

Jo a takhle při pátku nějaký chlubení se fotkama z ježdění by nebylo?

Jezdím nefotím. ;-)

Dnes pojedu se ženou na Rabštejn, tak cvaknu zase nějakej dobrej žvanec ozdobený mouchou.

Odesláno

čekal jsem tak kolem 2,5 až 3k....

Optimisto. A navíc nejsou v té červené ani moc hezký. Určitě se od Ad dají vybrat lepší kousky.

Odesláno

Tak cca 40kilaku za mnou. Davam si plznicku a rizecky. Odpo me to ceka zpatky:). Skoro vse po silnickach,nejak nic moc,ale krajina nadherna. Opet premyslim o to gravel biku:). Na takove jezdeni super.

Odesláno

mám to za sebou:)

*Výsledný čas :*  02:28:25.2    *Celkové pořadí :*  348.

*Pořadí v kategorii *M30-39* :*  102.    *Pořadí muži/ženy :*

331./Muži 

Odesláno

Gusta bomba. Dneska jsem si pral kolo jako mas Ty  :) Celkem 82km, z toho asi 15% teren, jinak silnicky posledni tridy. Potkal jsem uplne minimum aut, takze pohoda. Cesta zpatky me i celkem bavila. Studuju ty gravel biky, mam chut to zkusit na takoveto jezdeni.

Odesláno

TLD, kupko..díky. Jo, gufero vydrželo...tlak taky. Ale v pondělí to dávám reklamovat. Bylo to super. Podle výsledků jsem dojel před polovinou startovního pole celkově,a zhruba v půlce ve své kategorii. Takže pro dobrý...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Gusta bomba. Dneska jsem si pral kolo jako mas Ty :) Celkem 82km, z toho asi 15% teren, jinak silnicky posledni tridy. Potkal jsem uplne minimum aut, takze pohoda. Cesta zpatky me i celkem bavila. Studuju ty gravel biky, mam chut to zkusit na takoveto jezdeni.

Taky jsem trochu pokukoval a oči mi zůstaly na Spešlu Roubaix. Sice to není čistokrevnej gravel, ale parády nadělá hodně.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...