roura74 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 jel lanovkou z Koutů mám to info z první ruky, nenechte se ošálit Táta by to nedal. I tak to byl záhul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Roura super :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 pecka Roura...:-) @kupko: tak už mi jede vidle domů? tyvle já mám absťák, když to tady vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Takže tip na vánoční dárek pro tátu: e-kolo aby ti dal pořádně do těla To jste si dnes ale dali tak dobře 70 km tady po kopečkách a v tom horku, nebo i víc, jeli jste z Ovčárny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 pecka Roura...:-) @kupko: tak už mi jede vidle domů? tyvle já mám absťák, když to tady vidím...Rychla prace že jo :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 já nevím...já se ptám :D nemam žádný info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Takže tip na vánoční dárek pro tátu: e-kolo aby ti dal pořádně do těla To jste si dnes ale dali tak dobře 70 km tady po kopečkách a v tom horku, nebo i víc, jeli jste z Ovčárny?Původně byl plán od nás, ale blbě by jsme stíhali. Takže nás kámoš hodil na Hvězdu tam byl start. Pak Praděd, Švýcárna, Sedlo, Kouty, Dlouhý stráně, Skřítek, Rabštejn, Stříbrné Hory a domů. Já to měl za 84 a táta až do Šternberka 107. Výškovejch 1800, bez lanovky. :-) E-kolo nechce. Pořád ve svých 65 stíhá parádně. Teď byl na kole 2 týdny v Provence. Na to, že na každým kopci dá minimálně jedno cígo, je fakt fyzicky hodně v pohodě. Asi to tady znáš. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 pecka Roura...:-) @kupko: tak už mi jede vidle domů? tyvle já mám absťák, když to tady vidím...měl si říct ....bych ti je poslal,mám je teď s akci super vidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 pecka Roura...:-) @kupko: tak už mi jede vidle domů? tyvle já mám absťák, když to tady vidím...Proč nejezdíš na žluťákovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Proč nejezdíš na žluťákovi?ten mu nemasakruje prdel...to už není ono asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 No znám Akorát z té schůzky jsem nemohl ani zdrhnout, jeden taky musí někdy pracovat že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 já nevím...já se ptám :D nemam žádný infoNo ještě nejede kamo myslel jsem že ti někdo volal dříve než mě :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 měl si říct ....bych ti je poslal,mám je teď s akci super vidlePotřebují rýč a sekeru :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 No ještě nejede kamo myslel jsem že ti někdo volal dříve než mě :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkkua :/ škoda zlutak je umytej a bez pedálů...takže ne.no a nemasiruje mi anal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 spine, tohle je lepší jak lefty....tyhle maj 4 nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 No znám Akorát z té schůzky jsem nemohl ani zdrhnout, jeden taky musí někdy pracovat že ano.Jasný. Stejně jsme pospíchali dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Tak zse na vecer Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Potřebují rýč a sekeru :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkvýběr model a písni, neco vymyslíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Kouknu Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Tvl, Roura Tvuj tatik je dobrej rizek:). Super vylet. Pekny Jirko,budes na nas mit slusne natrenovano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky