Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

V 8. 10. 2016 v 18:43, Gustaf napsal:

jak úplně super to není...1x11 je pecka

Tak pokud mas nohy tak ji. Ja jsem nemenil zadni kazetu, takze tm mam 11-40 a uolne super to neni ;). A navic se mi na nejvetsi kolecko strasne krizi retez takze to v plnem i preskakuje :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera hnusně, dneska hnusně a zítra to nemá být lepší... :/ Tak jsem aspoň vyrazil na nákup a doplnil bike-šatník... :)

Prodavačka u PEKa svému kolegovi zmiňovala, že nějaký její kamarád to včera s partičkou trochu s vyjížďkou přetáhl, byl po půlnoci odchycen příslušníky a nafasoval 2.500,- pokutu, pač něco nadýchal... Snad někde za Zbraslaví... Doufám, že to nebyl někdo z vás, byť to neschvaluji... ?

Odkaz ke komentáři

Kluci nemate nekdo doporuceni na bryle od oakley, potreboval bych nejake ktere se daji idealne vozit za kazdeho pocasi bike/ziletka. Kamarad mi na ne da 50-60% slevu (zalezi na modelu) a to uz mi ta cena neprijde prestrelena :)

Odkaz ke komentáři

Dneska mě sluníčko za oknem taky vylákalo na odpoledne ven, i když příště by to aspoň rukavice chtělo. Ale když nebylo pod mrakem, dalo se to. Každopádně termoska s čajem se šikla :-)

Celé pole za kolem jsou redkvičky, a nebyly vůbec špatné :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V 9. 10. 2016 v 14:00, vojta1 napsal:

Kluci nemate nekdo doporuceni na bryle od oakley, potreboval bych nejake ktere se daji idealne vozit za kazdeho pocasi bike/ziletka. Kamarad mi na ne da 50-60% slevu (zalezi na modelu) a to uz mi ta cena neprijde prestrelena :)

tyhle tu vozí TLD a Gustaf co vím,takže oni ti můžou poradit...já vozím VarioUvex

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...