Gustaf Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 tady to taky šlo a bajka. chvilkama sluníčko, chvilkama jen pokapávalo. Déšť žádnej...ale bohužel. Tak to musí bejt fajn, řádit na novejch modelech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 A jaka super ne? Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 V 8. 10. 2016 v 18:27, Gustaf napsal: tady to taky šlo a bajka. chvilkama sluníčko, chvilkama jen pokapávalo. Déšť žádnej...ale bohužel. Tak to musí bejt fajn, řádit na novejch modelechJo jo bomba :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 V 8. 10. 2016 v 18:27, kupko napsal: A jaka super ne? Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkNo uolne super to neni. Ale to se nejak podda doufam. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Ještě chvilku a přijdeš do kategorie chatu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 jak úplně super to není...1x11 je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 V 8. 10. 2016 v 18:43, Gustaf napsal: jak úplně super to není...1x11 je peckaTak pokud mas nohy tak ji. Ja jsem nemenil zadni kazetu, takze tm mam 11-40 a uolne super to neni . A navic se mi na nejvetsi kolecko strasne krizi retez takze to v plnem i preskakuje Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 tak nohy mám dvě...ale nic extra ja mám vzadu 10-42... nepozoruju že by se něco extra křížilo. nemas moc vysunutej převodník? nebo desitkovej řetěz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Nemam. Objednal jsem spravny prevodni pro XT a dal ho tam. Ale dam pod to asi jeste podlozky, aby se to tak nekrizilo. No 10 42 je asi naprosto ideal. Jenze Shimano to nedela Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 no to ne, no...ale 11-42 dělají. já mSlim, že tam budes mít někde chybu... Jj,10-42 je super a k tomu 32t převodnik a cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 No orave. Dal jsem 32 oval. Ale bohuzel kazeta je 11-42 a nechce se mi kupovat novou. Od koho mas kazetu? Chyba tam neni, za to ruciˇ. Dival jsem se i na tvoji trubku a resi to podlozkama, taky jim to dela Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 mám sram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 No orave. Dal jsem 32 oval. Ale bohuzel kazeta je 11-42 a nechce se mi kupovat novou. Od koho mas kazetu? Chyba tam neni, za to ruciˇ. Dival jsem se i na tvoji trubku a resi to podlozkama, taky jim to dela Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Včera hnusně, dneska hnusně a zítra to nemá být lepší... :/ Tak jsem aspoň vyrazil na nákup a doplnil bike-šatník... Prodavačka u PEKa svému kolegovi zmiňovala, že nějaký její kamarád to včera s partičkou trochu s vyjížďkou přetáhl, byl po půlnoci odchycen příslušníky a nafasoval 2.500,- pokutu, pač něco nadýchal... Snad někde za Zbraslaví... Doufám, že to nebyl někdo z vás, byť to neschvaluji... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Kluci nemate nekdo doporuceni na bryle od oakley, potreboval bych nejake ktere se daji idealne vozit za kazdeho pocasi bike/ziletka. Kamarad mi na ne da 50-60% slevu (zalezi na modelu) a to uz mi ta cena neprijde prestrelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Dneska mě sluníčko za oknem taky vylákalo na odpoledne ven, i když příště by to aspoň rukavice chtělo. Ale když nebylo pod mrakem, dalo se to. Každopádně termoska s čajem se šikla :-) Celé pole za kolem jsou redkvičky, a nebyly vůbec špatné :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 V sobotu jsem si projel "betonové peklo" a čaj přišel ke slovu taky. ??Vlastně asi pocitově největší zima, protože celou dobu pršelo. V cíli jsem mohl ždímat dres. Nebyl jste tam taky někdo? Napsáno vlastní ťapkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 V 9. 10. 2016 v 14:00, vojta1 napsal: Kluci nemate nekdo doporuceni na bryle od oakley, potreboval bych nejake ktere se daji idealne vozit za kazdeho pocasi bike/ziletka. Kamarad mi na ne da 50-60% slevu (zalezi na modelu) a to uz mi ta cena neprijde prestrelena tyhle tu vozí TLD a Gustaf co vím,takže oni ti můžou poradit...já vozím VarioUvex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Pro volnou chvilku https://www.youtube.com/embed/BM0oQIRIyrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 V 10. 10. 2016 v 16:10, vzduch napsal: Pro volnou chvilku https://www.youtube.com/embed/BM0oQIRIyrszřejmě slušnej oddíl. ...D Pecka ,velkej respekt před tím co umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky