Jiřina Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Tak mi to tady konci Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Fotka s lavkou je super No jak zacit Asi jednou road trip fotkou ala Jirina:)Pak prisel Jezisek a kolo dostalo krasny duty kovany kliky, fesackej zlatej retez, co ladi s kashimou:), voditko retezu, karbon rodla od chromagu 78cm a nadherny rafky...... pak jsem neodolal pozvani na vyjizdku, po par skocenejch zidkach jsem malinko narostl a ten vysokej sutr me dostal... cca pred 15ti lety jsem mel uraz zapesti a moc slusnejch vazu nemam, tak ty co zbyval jsem pekne natahnul a jeden naskubnul. Do sadry me to dat nemuzou, tak leduju a sklebim se:) Mam napsanejch 10 rehabek a na kolo prej cca 14 dni nebudu mit pomysleni.... doufam, ze to v nedeli zkusim na pohodu po asfaltu. Nabita prdel, koleno a pokousany holene od pinu beru jako takovej malej doplnek. Jsem p.ca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Tvl Honzo, ty řádíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 moc pěkný...Jiřina i TLD. Jo zlatej řetěz pak taky nahodím, až vojedu současnej. Bude ladit s koncovkama ESI Já si jedu nejspíš zítra střihnout Bábofka rejs....tak snad to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Ondro,sem na nejakou dobu doradil:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Ondro,sem na nejakou dobu doradil:).tvl to je teda pešek,tak to se dej do kupy co nejdřív....ne do kupka Martinajinak změny moc pěkný,ten full gold...si dal Eagle sadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Diky moc. Nene,porad shimano. Jen retez zlatej,az ho vojedu a pujde na krk,bro:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Diky moc. Nene,porad shimano. Jen retez zlatej,az ho vojedu a pujde na krk,bro:)jj to chápu,každej chlap chce toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 TLD a proč vodítko? tobě to padá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Ondro,sem na nejakou dobu doradil:).Je to pešek tahle se dotřískat. Hlavně ať jsi brzo v cajku. Co ty ráfky? Jakto že si vzal nakonec hliník? Praxis je drahej jak kráva. Co váha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Už o mně vědí :D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Jiřino: skvělý fotky, kde to jezdíš??? Už jse nemohu dočkat, až doberu atb a zas vyjedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Jiřino: skvělý fotky, kde to jezdíš??? Už jse nemohu dočkat, až doberu atb a zas vyjedu...Dekuji. Jeseníky, Rychlebske stezky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Tak už vím kam příští rok na bikedovču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Tak už vím kam příští rok na bikedovču Vrele doporucuji. A jinak, Jeseniky jsou asi nejkrasnejsi v babim lete Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Dneska krásný podzim kolo jako a já jako prase ale bxlo super :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 krása....dnes je opravdu nádherné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Ja Vam to tak zavidim kluci Bych jezdil ...., kdyz to nejde tak jsem alespon skoro cele dopo po lese chodil Taky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Ja Vam to tak zavidim kluci Bych jezdil ...., kdyz to nejde tak jsem alespon skoro cele dopo po lese chodil Taky fajn.Kamo ty hlavne na sebe davej pozor a zotavuj se :-) z tveho krkokomneho padu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky