Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fotka s lavkou je super :)

No jak zacit :) Asi jednou road trip fotkou ala Jirina:)

Pak prisel Jezisek a kolo dostalo krasny duty kovany kliky, fesackej zlatej retez, co ladi s kashimou:), voditko retezu, karbon rodla od chromagu 78cm a nadherny rafky...

... pak jsem neodolal pozvani na vyjizdku, po par skocenejch zidkach jsem malinko narostl a ten vysokej sutr me dostal... cca pred 15ti lety jsem mel uraz zapesti a moc slusnejch vazu nemam, tak ty co zbyval jsem pekne natahnul a jeden naskubnul. Do sadry me to dat nemuzou, tak leduju a sklebim se:) Mam napsanejch 10 rehabek a na kolo prej cca 14 dni nebudu mit pomysleni.... doufam, ze to v nedeli zkusim na pohodu po asfaltu. Nabita prdel, koleno a pokousany holene od pinu beru jako takovej malej doplnek. Jsem p.ca :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

moc pěkný...Jiřina i TLD. Jo zlatej řetěz pak taky nahodím, až vojedu současnej. Bude ladit s koncovkama ESI  :lol2:  :lol2:  :lol2:  Já si jedu nejspíš zítra střihnout Bábofka rejs....tak snad to vyjde

Odesláno

Ondro,sem na nejakou dobu doradil:).

tvl to je teda pešek,tak to se dej do kupy co nejdřív....ne do kupka :lol2: Martina

jinak změny moc pěkný,ten full gold...si dal Eagle sadu?

Odesláno

Ondro,sem na nejakou dobu doradil:).

Je to pešek tahle se dotřískat. Hlavně ať jsi brzo v cajku.

Co ty ráfky? Jakto že si vzal nakonec hliník? Praxis je drahej jak kráva. Co váha?

Odesláno

Ja Vam to tak zavidim kluci :) Bych jezdil ...., kdyz to nejde tak jsem alespon skoro cele dopo po lese chodil :) Taky fajn.

Odesláno

Ja Vam to tak zavidim kluci :) Bych jezdil ...., kdyz to nejde tak jsem alespon skoro cele dopo po lese chodil :) Taky fajn.

Kamo ty hlavne na sebe davej pozor a zotavuj se :-) z tveho krkokomneho padu :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...