wave ceptor Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Ale hovno, proc by to neslo?Prostě to nejde, ty se taky už nikdy nenaučíš s kolem skákat, jezdit klopenky atd. Prostě ta technika se už v tom pozdějším věku nevychytá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 bavis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 čím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Neskáču už jsem dávno doskákal z jednoho skoku jsem byl 5 měsíců v sádře kolopenky jezdím a v terénu jsem neustále . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 bavisA uz je to tady zase Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Chce to jezdit kopce kopce a zase kopce po rovince to pak jede samo :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Jo, tohle slo doma krasne .... tady v Praze je to o poznani slabsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Nechte toho bezvýsledného hádání, dle mého má pravdu wave ceptor, já třeba už nezačnu sjíždět nezřízeně z kopce, tři titanové destičky mi v hlavě stačí Horší je zjištění, že o prázdninách najeté tisíce km nějak v nohou nezůstaly a dnes jsem se při stoupání z Hluboček na Pohořany úplně zakyselil... Pravda, je to 200 výškových m na jeden kilometr uzoučké stezky, viz prostřední foto, ale stejně Jinak je podzimní ježdění po lese prima, jen ty návleky na tretry si příště už fakt vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Bomba fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Moc hezký to tam máte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Včera krásná vyjížďka u nás po okolí, hodně listí a kluzko na kořenech, ale 46 km a dosažení mety 4000km pro letošní sezónu. Lector maká jak má, škoda že nemám foto, byli jsme jako kopači. Byl s námi borec co měl kolo Canyon carbon, nevím přesný označení, ale osazen komplet XT a zlatě popsanou Fox vidlci, kolo vážilo jen 9.3kg v Mku moc se mi líbilo, až jsem začal uvažovat o prodeji Lectora. Když se dostanu k fotkám od kámoše dam je sem. Jinak všem hezký bikování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Nechte toho bezvýsledného hádání, dle mého má pravdu wave ceptor, já třeba už nezačnu sjíždět nezřízeně z kopce, tři titanové destičky mi v hlavě stačí Horší je zjištění, že o prázdninách najeté tisíce km nějak v nohou nezůstaly a dnes jsem se při stoupání z Hluboček na Pohořany úplně zakyselil... Pravda, je to 200 výškových m na jeden kilometr uzoučké stezky, viz prostřední foto, ale stejně Jinak je podzimní ježdění po lese prima, jen ty návleky na tretry si příště už fakt vezmu.Roberte paráda. Lom je u Šifrovky nad Horní Boudou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Roberte paráda. Lom je u Šifrovky nad Horní Boudou? Jasně. Původně jsem to chtěl vzít dolů po červené, ale představa toho padáku na šutrácích zakrytých kobercem listí mě přinutila jet zbaběle po cestách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Tam je krásně. Dlouho jsem tam nebyl. Budu to muset napravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Dopoledne v lese. Zase to bylo lepsi, uz si troufnu na technictejsi jezdeni, ruka boli, ale beru to jako ,,rehabilitaci´´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Stejna trasa jako vcera. Zacalo to prutrzi, skoncilo to slunickem. Proste spokojeny panchart A domena na konec Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 TLD: bomba. Ta druha je do kalendare Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Jiriku, v te kavarne bys mel mit 50% slevu jakou jim tu porad delas reklamu:)Libi se me Tvuj colek/mlok. Nevim presne kterej to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Ogaři paráda. Já dnes umývám, servisuju a mažu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 TLD druha fotka a Jirina fotka z mlokem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Tak ja dneska nic :-( dopoledne prselo a momentalne az do vecera jsem dostal cerneho petra na hlidani :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky