Přejít na obsah

Pojištění hodinek

Rodkopf

Doporučené příspěvky

To QuidoMorava, tu ta doplnim, je to sice OT, ale doplnim. Pokial ti to slohnu v zahranici, tak to poistit ide, ale o5 sa to nevztahuje, na cennosti, peniaze, mobily ...  Vztahuje sa to na doklady, veci bezneho pouzitia a aj fotak a kamera, napr.

jestli máš na mysli cestovní pojištění, tak to se vztahuje na zavazadla, které ti ukradnou na letišti, nádraží, z hotelu a tak... ale jestli tě někdo přpadne na ulici a svleče tě takříkajíc "donaha",  anebo nechá ti jen hadry a vezme to ostatní (šrajtofli, hodinky, mobil, foťák a já nevím co sebou vláčíš), tak bych chtěl vidět tu pojistku, která ti tohle pořeší....

;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Bohužel nikoliv, alespoň z mojí zkušenosti. Ten zásadní rozdíl je, že nejde o bonusy, které by pojišťovna dávala za lepší zabezpečení (jako třeba u auta), ale že podle hodnoty konkrétní zabezpečení sama vyžaduje jako podmínku. Od určité hodnoty jsou požadavky na zabezpečení takové, že neznám nikoho, kdo by byl ochotný je splnit (tuhle diskuzi jsem s pojišťovnou měl víckrát a je k nevíře, co všechno vyžadovali - a jak mám všechna pojištění "na míru", u tohohle neuhnuli ani o kousek). Pokud nějaká pojišťovna funguje jinak, prosím napište sem - spolu s pojištěnou hodnotou, to je to zásadní.

tak já to mám jako bonus, čili  slevu - cennosti určité hodnoty mám nad rámec základu (který byl 30 tis. celkově) připojištěny na vyšší hodnotu za určitou cenu a za určitý peníz (pojistný předpis) a když jsem prokázal, že cennosti mám zabezpečené (např. v trezoru) a ještě v zabezpečené budově (podrobnosti vynechám) tak jsem dostal  slevu 17% z určeného pojistného předpisu, čili podle mne to bonus je...

;)

edit: asi je to případ od případu, pojišťovna od pojišťovny

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odkaz ke komentáři

Zdravíčko pánové :)

Dělám v pojišťovnictví a od včerejška již sleduji toto téma :) takže momentálně sbírám všechny informace ohledně pojištění hodinek i odcizení hodinek hned jak budu vše vědět určitě se s vámi tady o to podělím...:) Jinak samozřejmně je to klasicky v pojištění domácnosti tak jak tady bylo  již psáno :) snažím se tedy dopátrat jak to pojistit, kdyby nám je někdo ukradl z ruky :)

Odkaz ke komentáři

Bohužel nikoliv, alespoň z mojí zkušenosti. Ten zásadní rozdíl je, že nejde o bonusy, které by pojišťovna dávala za lepší zabezpečení (jako třeba u auta), ale že podle hodnoty konkrétní zabezpečení sama vyžaduje jako podmínku. Od určité hodnoty jsou požadavky na zabezpečení takové, že neznám nikoho, kdo by byl ochotný je splnit (tuhle diskuzi jsem s pojišťovnou měl víckrát a je k nevíře, co všechno vyžadovali - a jak mám všechna pojištění "na míru", u tohohle neuhnuli ani o kousek). Pokud nějaká pojišťovna funguje jinak, prosím napište sem - spolu s pojištěnou hodnotou, to je to zásadní.

Mne to hovorit nemusis, ja v poistovni robim :)

Odkaz ke komentáři

jestli máš na mysli cestovní pojištění, tak to se vztahuje na zavazadla, které ti ukradnou na letišti, nádraží, z hotelu a tak... ale jestli tě někdo přpadne na ulici a svleče tě takříkajíc "donaha",  anebo nechá ti jen hadry a vezme to ostatní (šrajtofli, hodinky, mobil, foťák a já nevím co sebou vláčíš), tak bych chtěl vidět tu pojistku, která ti tohle pořeší....

;)

Lupez, kradez je zahrnuta v cestovnom poisteni, aspon u nas na SVK :) Ale vyluky su tie, ktore som uviedol. Samozrejme, ze musis mat zapis od policie, nakolkoto je trestny cin.

Odkaz ke komentáři

Zdravíčko pánové :)

Dělám v pojišťovnictví a od včerejška již sleduji toto téma :) takže momentálně sbírám všechny informace ohledně pojištění hodinek i odcizení hodinek hned jak budu vše vědět určitě se s vámi tady o to podělím... :) Jinak samozřejmně je to klasicky v pojištění domácnosti tak jak tady bylo  již psáno :) snažím se tedy dopátrat jak to pojistit, kdyby nám je někdo ukradl z ruky :)

výborně, to se cení - ale určitě budou určité rozdíly mezi jednotlivými pojišťovnami...

Odkaz ke komentáři

Durazne a opakovane jsem vysvetloval, ze jsem z Evropy a to spise z te vychodni... Obtloustly prodovac nenamital nic a porad tvrdil ze plati po celem svete.  :smoke:

Nieco v zmysle hesla: Nikto vam neda viac, ako vam my mozeme slubit :clap: :lol2: :goof:

Odkaz ke komentáři

Nekaz mi ten pocit z toho.  :king:  No je mi jasny ze pokud bych chtel pojistku ve finale uplatnit, asi bysme narazili na poradny treci plochy. :)  Zatim jsem dikybohu nikdy nevyuzil...

Ja ti samozrejme nechci kazit pocit jistoty. Ale sam musis uznat, ze je to nesmysl  :)

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Mě by zajímalo, jestli by to pro vás mohla být zásadní výhoda při objednávání hodinek. Připlatili byste si za pojištění hodinek, kdyby vám to prodejce nabídl? Byl by to pro vás zajímavý benefit, kdyby to bylo k hodinkám zdarma? 

A poslední otázka.. řešil už někdo z vás pojistnou událost u hodinek?

Odkaz ke komentáři

Mě by zajímalo, jestli by to pro vás mohla být zásadní výhoda při objednávání hodinek. Připlatili byste si za pojištění hodinek, kdyby vám to prodejce nabídl? Byl by to pro vás zajímavý benefit, kdyby to bylo k hodinkám zdarma? 

A poslední otázka.. řešil už někdo z vás pojistnou událost u hodinek?

Jaky pojištění mas na mysli, co by mělo kryt? Hodinky se dají pojistit v rámci pojištění domácnosti.

Ano, krádež hodinek z bytu jsem řešil, klientovi ukradli Béčka.

Odkaz ke komentáři

Myslím konkrétně tohle: http://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-sperku-a-hodinek. Uvažuju, že bych to u nás taky zavedl. Tak se ptám na zkušenosti a názor, jestli byste to jako případní zákazníci uvítali.

Odkaz ke komentáři

....Hodinky se dají pojistit v rámci pojištění domácnosti.

Ano, krádež hodinek z bytu jsem řešil, klientovi ukradli Béčka.

To by mě docela zajímalo- nevíš co všechno k tomu pojišťovna potřebovala a jak je to potom s případným dokazováním (pokud ti rovnou ukradnou i např krabici s papírama)?

Odkaz ke komentáři

Jako že bys prodával hodinky a rovnou na ně pojistky?

Přesně tak.. že bychom k hodinkám dávali jako bonus pojištění hodinek zdarma nebo za nějaký příplatek (jako to má třeba Alza.cz).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...