Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky

Návštěvník Bedjasson

Doporučené příspěvky

Super. Jednou bych mel rad hodinky se svym monogramem :-)

Kde si nakupoval ?

Ashford.com - slevy maji jeste ted, ale na zacatku byly ty ceny o dost lepsi.

grosse JR parade!!!!

Dik! Jsou skvely a je k nim i paradni krabicka a pouzdro na kreditky. Proste me to fakt prijemne prekvapilo. A pani koneckoncu taky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Když vidím co nosí vaše drahé polovičky, tak musím přiznat, že závidím... moje žena má v šuplíku dámské quartz casio a v praxi je nenosí,používá pouze mobil... prostě nechápe na co hodinky, když mobil má vždy u sebe a čas tam najde. Takže i když bych do ní rád investoval, nestojí o to... Jak jste nakazili vaše manželky a přítelkyně, popř. dorostly toho samy?

Odkaz ke komentáři

Gathis: Vidíš, já se jen modlím, aby se ta moje nenakazila. Mám totiž obavu, že chudinka má slabou imunitu a chronobundus by s ní mohl zatočit tolik, že by mě to zruinovalo :D

Na tom taky něco je ale když vidím ty společné sladěné fotky co sem dávají ostatní tak musím zamáčknout slzu v koutku oka... Zase pokud bych kupoval dámské rolexy protože by nechtěla vzít na ruku nic jiného, asi by těch slz bylo víc
Odkaz ke komentáři

Vytrvale na tom pracuji, Longines jsou dobrý tip... určitě baterkáče, na tahu a safír, líbí se mi tyto

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/longines-l3-277-4-76-6

Popř. jsem přemýšlel nad nějakými Tissot, to jsme sice proti Longines o třídu níž, ale nějak mi je ta značka sympatická...

Jen se bojím aby neskončily vedle starých hodinek v šuplíku... Každopádně snad mám ještě pár desítek let abych jí vysvětlil že na hodinkách něco je

Odkaz ke komentáři

Dnes mi prisiel balicek - hodinky pre moju zenu k narodeninam... otvoril som, vybalil a nastal infarktovy  stav - rozmer tahu bol tak na 3 prsty. Bolo hned jasne ze to na ruku neda. Sance najst k vintage zenithkam dielik tahu... minimalne. Zacal som formulovat ako tu dam inzerat na predaj... a kupim narychlo nejake obycajne hodinky. Ale nakoniec v skatuli za papiermi a kartickou v malom sacku boli schovane chybajuce dieliky. Tak nastal boj s extremne presnymi ulozeniami ... Uz by to mohlo byt ok... tlak pomaly klesa. :)IMG_5402.jpg

Odkaz ke komentáři

Johny, su z 1983 tak by dnes nemali byt bezne :)

Monika, konzultoval som to s mojou zenou pred kupou a odpoved bola ze vyrastla na swatchkach bez popisaneho cifernika a je zvyknuta ze jej to takto vyhovuje. (asi to ma byt viac sperk ako ukazovac casu)

Upraveno uživatelem Chocholusik
Odkaz ke komentáři

Johny, su z 1983 tak by dnes nemali byt bezne :)

Monika, konzultoval som to s mojou zenou pred kupou a odpoved bola ze vyrastla na swatchkach bez popisaneho cifernika a je zvyknuta ze jej to takto vyhovuje. (asi to ma byt viac sperk ako ukazovac casu)

To je naprosto jasné. Moje polovička to vyhnala až na absolutní strop, když jsem se jí jednou zeptal, kolik je hodin. Ani se nepodívala na svoje, podle mě, nevkusné hodinky a řekla, nevím. Když jsem se jí zeptal, proč se teda nepodívá na hodinky, odpověděla mi, že stejně došla baterie. Z dalšího opatrného rozhovoru jsem zjistil, že je takhle má už pár týdnů a nosí je jen jako doplněk k oblečení. Konec, prostě :D 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...