zatorak Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 to netuším, ale jsou hodně těžké, takže z bílého zlata asi budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Ony se DJ dělaly WG? Já myslel, že jen DD ( z těch mají tyhle tah). WG by měla být jen luneta. Navíc se mi nezdají ručku a taky jsem ještě neviděl rámeček kolem datumky pod lupou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Ve starších dámských modelech se vůbec nevyznám. Nechce se mi je nosit do servisu dokud ještě bez problému fungujou. Žena by asi byla zklamaná, když by se dozvěděla, že dostala před lety fík.. pokud tedy fík jsou.. Fotka trochu zkresluje ve skutečnosti jsou hrozně maličkatý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Lapis dial má rámeček pod lupou. Mně se líbí použítí "T SWISS T" aniž by tam by tam nějaké tritium bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Lapis dial má rámeček pod lupou. Mně se líbí použítí "T SWISS T" aniž by tam by tam nějaké tritium bylo. http://www.chrono24.com/en/rolex/datejust-ref-6917-lapis-dial--id3369741.htm tohle jsou asi nejpodobnější hodiky, které jsem našel na ch24 a taky mají T SWISS T. Tritium má něco společného s lumi? Omlouvám se, ale vím o tom kulové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Tritium se pouzivalo jako luminescencni material, nez ho nahradili necim mene radioaktivnim. jinak nerikam ze jsou leve, asi to tenkrat moc neresili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 U nás frčí jednoduchost :-) Krom toho jsou lehké jako plátek hajzlpapíru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 po delsi dobe odlozila R a nazula zase Becka - navi heritage 43mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 ...dřevo do lesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Pred chvili za mnou prisla pritelkyne a na ruce moje vcera nabyte primky......a pry jestli na ne bude pasovat ten cernooranzovy NATO, ktery mam na monstra. Sem zustal cumet jako puk.Budu muset objednat na primky NATO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malacko Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Xenomorfus, docela vám to hodinkově ladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Xenomorfus, docela vám to hodinkově ladí Diky! Normalne pritelkyne nosi takove malinke citizeny s diamantama, by mne ani nenapadlo, ze by chtela na ruku primky...Mozna chytila nejakeho maleho chronobacila :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 (upraveno) Budu muset objednat na primky NATO... ...mám 20mm černé s černým železem (ostravské nato)...tak kdybys ho chtěl, je tvůj, kemo. Upraveno 5. července 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Dost dobré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 ...mám 20mm černé s černým železem (ostravské nato)...tak kdybys ho chtěl, je tvůj, kemo.Diky za nabidku, bohuzel na PS 2-ky je 18-ka. Takze se nakupu nevyhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 tieto nosi najcastejsie plus mi niekedy "kradne" moje SKX009 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 U nás jede toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 U nás jede totoTy same ma moje pani uz 3 rokem a plna spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 moja ženuška má najradšej tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se