Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky

Návštěvník Bedjasson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

draha si k midsize porucila klasiku, ma ji mit :-)

a za pana nechce novou lunetu, prej se ji to takto libi a aspon se o ne nemusi bat, proste litackove watche

bd7ec17c2961f16dab04d1d9d5699ec7.jpg

odeslano z eteru

Upraveno uživatelem beeman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska jsem objednal pro přítelkyni k promoci Longines La Grande Classique Mens. Dámské by se jí asi nelíbily kvůli velikosti, tak jsem sáhl po pánské verzi. Řídil jsem se podle toho, že se jí líbil styl D. Wellington, ale to bych asi nepřenesl přes srdce, tak jsem šel po jednoduchým designu co se neokouká. Budou to její první lepší hodinky, ale netušil jsem jak by se popasovala s automatem, tak jsem vzal pro jistotu Quartz. Snad budou OK...a jestli ne, tak je budu nosit já jako oblekovky  :clap:

post-36157-0-94161600-1488297504_thumb.jpg

Upraveno uživatelem cuborg
Odkaz ke komentáři

Moje partnerka se zhledla v hodinkach Michael Kors MK5491. Fashion hodinky kde design hraje hlavni roli, ale clovek ji to za zle mit v zadnem pripadne nemuze :)

Mna by len zaujimalo v com je lepsi dizajn Michael Kors (fashion hodinky kde design hraje hlavni roli) oproti napr. Longinam. Mne ten ich dizajn nepride az tak fantasticky (lepsi ako inde).

Odkaz ke komentáři

Mna by len zaujimalo v com je lepsi dizajn Michael Kors (fashion hodinky kde design hraje hlavni roli) oproti napr. Longinam. Mne ten ich dizajn nepride az tak fantasticky (lepsi ako inde).

V tomhle případě asi hraje velkou roli to logo. Každá ženská má teď (asi povinně) kabelku s nápisem Michael Kors, takže koupi hodinek MK se vůbec nedivím..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...