Gustaf Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 (upraveno) moje a její.... Upraveno 13. února 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 i kdyz uz to chvilku vypadalo na Becka, tak prozatim zadna zmena :-)a ja jsem rad, pac do Becek se me osobne zatim moc nechce, ale kdo vi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashA4 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 U nas takto. A jsem stastnej, od Vanoc bez nich neda ani ranu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Tak dnešní wristshot, ale nějak z toho nepoznam čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 At to dobre dopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 (upraveno) Porad..... Upraveno 25. února 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 spodni rada ofc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Taky jedeme na vlnách O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moravep Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 musel jsem jí včera půjčit svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 suhlasim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 (upraveno) draha si k midsize porucila klasiku, ma ji mit :-)a za pana nechce novou lunetu, prej se ji to takto libi a aspon se o ne nemusi bat, proste litackove watcheodeslano z eteru Upraveno 28. února 2017 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 (upraveno) Tak dneska jsem objednal pro přítelkyni k promoci Longines La Grande Classique Mens. Dámské by se jí asi nelíbily kvůli velikosti, tak jsem sáhl po pánské verzi. Řídil jsem se podle toho, že se jí líbil styl D. Wellington, ale to bych asi nepřenesl přes srdce, tak jsem šel po jednoduchým designu co se neokouká. Budou to její první lepší hodinky, ale netušil jsem jak by se popasovala s automatem, tak jsem vzal pro jistotu Quartz. Snad budou OK...a jestli ne, tak je budu nosit já jako oblekovky Upraveno 28. února 2017 uživatelem cuborg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aspean Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Moje partnerka se zhledla v hodinkach Michael Kors MK5491. Fashion hodinky kde design hraje hlavni roli, ale clovek ji to za zle mit v zadnem pripadne nemuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Moje partnerka se zhledla v hodinkach Michael Kors MK5491. Fashion hodinky kde design hraje hlavni roli, ale clovek ji to za zle mit v zadnem pripadne nemuze Mna by len zaujimalo v com je lepsi dizajn Michael Kors (fashion hodinky kde design hraje hlavni roli) oproti napr. Longinam. Mne ten ich dizajn nepride az tak fantasticky (lepsi ako inde). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Mna by len zaujimalo v com je lepsi dizajn Michael Kors (fashion hodinky kde design hraje hlavni roli) oproti napr. Longinam. Mne ten ich dizajn nepride az tak fantasticky (lepsi ako inde).V tomhle případě asi hraje velkou roli to logo. Každá ženská má teď (asi povinně) kabelku s nápisem Michael Kors, takže koupi hodinek MK se vůbec nedivím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 No tak potom to je o pocite a nie o dizajne. Treba ist s mainstreamom, kto s nim nejde je out. Kazdopadne som rad, ze u nas doma to tak nie je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Bral bych to tak, že hodně žen bere hodinky čistě jako doplněk a nijak bych to nedramatizoval. Pokud to ukazuje správně čas, tak to funkci v podstatě plní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Každá ženská má teď (asi povinně) kabelku s nápisem Michael Kors.kazda nie. Niektore zeny si kupuju veci podla toho ci sa im pacia a nekupuju len preto ze to je extra vyhodna kupa z Parndorfu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 MK kabelku nemá ani moja polovička ale Armani ano... s hodinkami už je to horšie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se