Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V současnosti nosím nejraději a nejčastěji Fortis B-42 Flieger a díky jejich opravdu kvalitnímu antireflexu se mi pak těžko přechází na jiné hodinky, které AR nemají. Tak mě napadlo pořídit si k Fortisům ještě nějaké automaty do páru, ale zároveň zjišťuji, že co se týká AR mám u jednotlivých typů jen minimální přehled. Poradí mi někdo automaty v ceně do 20k s AR srovnatelným s Fortisem? Velikost 42 - 44 mm. Díky 

Odesláno

Lumtec very najs, Archimede jsem už měl, Freelancer je krása, u Nabucco mi vadí ta lišta na cifru. To jsou dilemata...

Odesláno

Taky záleží, podle čeho kdo hodnotí kvalitu AR - často je to podle toho, jak moc modrý je pod úhlem, což je imho nesmysl... Nejlepší AR, který jsem já kdy viděl má Ebel, ale to se bavíme o jiné kategorii. Souhlas, že Raymond Weil mají nadprůměrně dobré AR a i se dobře čistí. Ale taky myslím, že v třídě těchhle značek snad žádný "špatný" AR není, aspoň já si nevšiml.

Odesláno

Já hodnotím kvalitu podle toho, jak AR přispívá k čitelnosti hodinek a jak umí udělat sklíčko "neviditelným".

Odesláno

Lumtec very najs, Archimede jsem už měl, Freelancer je krása, u Nabucco mi vadí ta lišta na cifru. To jsou dilemata...

Ta lišta na cifru je tak super udělaná, že to je spíš na kochání. Ani náznakem mi to tam nevadilo. No a na sklo si muselo pár lidí poklepat, bo nevěřili, že tam nějaký je.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...