brumko Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 Nemám rád pondelky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 brumko: s Monstrama je to ale snesitelnejsi, ne?
brumko Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 Asi tak. Keď mám blbú náladu, tak si vymením hodinky. To zaberá.
tano Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 (upraveno) Asi tak. Keď mám blbú náladu, tak si vymením hodinky. To zaberá.Tak to mame stejne Upraveno 10. října 2016 uživatelem tano
kotuc20 Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 Nemám rád pondelky black monster1.jpgDobre vyzerajúce NATO. To je čierne? Kde si kupoval? A aby som nebol mimo tak stále MonštráAj keď staršie foto.
brumko Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 Dobre vyzerajúce NATO. To je čierne? Kde si kupoval? A aby som nebol mimo tak stále MonštráJe tmavo zelené s plochým brúseným hardware a ak si dobre pamätám, tak je z toptime.euMedzi lacným a kvalitným / drahším/ NATO je fakt obrovský rozdiel.
Lukyn77 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Copak je oranžovými monstry, v podstatě v žádném eshopu nejsou k vidění ... (?)
kubajznik Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Copak je oranžovými monstry, v podstatě v žádném eshopu nejsou k vidění ... (?)Tu je máš k pořízení https://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Seiko-Automatic-Monster-Divers-Orange-DialTam jsem je kupoval já, ale posílal jsem je zpět na reklamaci, viz zde řešený problém
Lukyn77 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 (upraveno) Tu je máš k pořízení https://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Seiko-Automatic-Monster-Divers-Orange-DialTam jsem je kupoval já, ale posílal jsem je zpět na reklamaci, viz zde řešený problém Můj dotaz byl spíše myšlen obecně, v podstatě vymyzely a tak jsem se chtěl zeptat, zda někdo neví více. Mimochodem, jak jsi dopadl s reklamací? Jestli ta kusovka co tam visí není náhodou tvůj model .... Upraveno 17. října 2016 uživatelem Lukyn63
kubajznik Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Můj dotaz byl spíše myšlen obecně, v podstatě vymyzely a tak jsem se chtěl zeptat, zda někdo neví více. Mimochodem, jak jsi dopadl s reklamací? Jestli ta kusovka co tam visí není náhodou tvůj model .... No jsem stále v očekávání co bude :-) Zatím nic...
Bushman Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Pánové, když na Monstrech vytáhnu korunku do druhé polohy - seřízení času - tak má trochu vůli - myslím tím, že s ní můžu trochu pohnout do stran. Ne moc, ale můžu. Je to normální, nebo to mám donést k hodináři, aby se podíval, jestli tam není něco povolené? Díky...
kupko Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Copak je oranžovými monstry, v podstatě v žádném eshopu nejsou k vidění ... (?)Všichni je chtějí :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Včera v lese :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kotuc20 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Pánové, když na Monstrech vytáhnu korunku do druhé polohy - seřízení času - tak má trochu vůli - myslím tím, že s ní můžu trochu pohnout do stran. Ne moc, ale můžu. Je to normální, nebo to mám donést k hodináři, aby se podíval, jestli tam není něco povolené? Díky...Je to normálne trochu voľa tam môže byť. Na Štajnoch mi to nerobí ale na Monstrach je to podľa mna bežne.
kupko Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Také tam vůli myslím že to naprosto normální Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
tano Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Pánové, když na Monstrech vytáhnu korunku do druhé polohy - seřízení času - tak má trochu vůli - myslím tím, že s ní můžu trochu pohnout do stran. Ne moc, ale můžu. Je to normální, nebo to mám donést k hodináři, aby se podíval, jestli tam není něco povolené? Díky...Take to mam, v poho.
kubajznik Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Tak pánové, včera se mi vrátil balíček a v nich opravené oranžády: a v reklamačním protokole se píše: bola provedena výmena ložiska zotrvačníka a osadenia ozubenia.Po testování musím zaťukat . . . že hodinky jdou jak mají a oku radost dělají :-)Hezký den.
tano Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 kubajznik pecka!!! At dlouho dobre slouzi
kupko Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Kubajzlik super že to dopadlo tak dobře :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se