Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

brumko: s Monstrama je to ale snesitelnejsi, ne?

Odesláno (upraveno)

Asi tak. Keď mám blbú náladu, tak si vymením hodinky. To zaberá.

Tak to mame stejne :taz:

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Dobre vyzerajúce NATO. To je čierne? Kde si kupoval? A aby som nebol mimo tak stále Monštrá

Je tmavo zelené s plochým brúseným hardware a ak si dobre pamätám, tak je z toptime.eu

Medzi lacným a kvalitným / drahším/ NATO je fakt obrovský rozdiel.

Odesláno (upraveno)

Tu je máš k pořízení https://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Seiko-Automatic-Monster-Divers-Orange-Dial

Tam jsem je kupoval já, ale posílal jsem je zpět na reklamaci, viz zde řešený problém

Můj dotaz byl spíše myšlen obecně, v podstatě vymyzely a tak jsem se chtěl zeptat, zda někdo neví více.

Mimochodem, jak jsi dopadl s reklamací? Jestli ta kusovka co tam visí není náhodou tvůj model .... 

Upraveno uživatelem Lukyn63
Odesláno

Můj dotaz byl spíše myšlen obecně, v podstatě vymyzely a tak jsem se chtěl zeptat, zda někdo neví více.

Mimochodem, jak jsi dopadl s reklamací? Jestli ta kusovka co tam visí není náhodou tvůj model .... 

No jsem stále v očekávání co bude :-) Zatím nic...

Odesláno

Pánové, když na Monstrech vytáhnu korunku do druhé polohy - seřízení času - tak má trochu vůli - myslím tím, že s ní můžu trochu pohnout do stran. Ne moc, ale můžu. Je to normální, nebo to mám donést k hodináři, aby se podíval, jestli tam není něco povolené?

Díky...

Odesláno

Pánové, když na Monstrech vytáhnu korunku do druhé polohy - seřízení času - tak má trochu vůli - myslím tím, že s ní můžu trochu pohnout do stran. Ne moc, ale můžu. Je to normální, nebo to mám donést k hodináři, aby se podíval, jestli tam není něco povolené?

Díky...

Je to normálne trochu voľa tam môže byť. Na Štajnoch mi to nerobí ale na Monstrach je to podľa mna bežne.
Odesláno

Díky...

Take to mam, v poho.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak pánové, včera se mi vrátil balíček a v nich opravené oranžády: a v reklamačním protokole se píše: bola provedena výmena ložiska zotrvačníka a osadenia ozubenia.

Po testování musím zaťukat . . .  že hodinky jdou jak mají a oku radost dělají :-)

Hezký den.

Odesláno

kubajznik pecka!!! At dlouho dobre slouzi :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...