Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mne ešte zvyklo pomôcť keď som ich nechal zastaviť a chvíľu postáť. A znova rozbehnúť. Ale 5min je veľa. Môže byť že niekde stály a bolo by ich premazať. A hodinár by ich rovno aj demagnetizoval.

Odesláno

no rozhodnutý, ono co jiného při novém zboží, jen je mrzuté to zasílat zpět, čekat 30 dní než se vrátí, člověk by je rád nosil :-)

Odesláno

no rozhodnutý, ono co jiného při novém zboží, jen je mrzuté to zasílat zpět, čekat 30 dní než se vrátí, člověk by je rád nosil :-)

Každá rada asi špatná: záleží odkud si je bral, pokud zvenku, pak se Ti to prodraží o poštovné tam a preventivně si uschovej korespondenci ohledně reklamace, kdyby Ti je chtěli náhodou při cestě ze servisu proclít. Hodinář u nás se Ti na to samozřejmě podívat může - pokud to bude být ptákovina jako např. ten vlásek, tak Ti je během chvilky dá dohromady, ale pokud ne a závada bude ve strojku, mohou Tě s celou reklamací poslat do háje...Pokud mají mezinárodní záruku, zkus je reklamovat přes ofiko distributora, nyní přes Koskom. A pokud jsou vůbec od českého dovozce, pak není co řešit...

Odesláno

Jsou kupované přes internet na Timestore.cz. Dostal jsem k nim i kartičku, ale neni vyplněná, to bych také mohl zajet do Koskomu? Nebo to v rámci záruky musím řešit přes Timestore?

Díky

Odesláno

Jsou kupované přes internet na Timestore.cz. Dostal jsem k nim i kartičku, ale neni vyplněná, to bych také mohl zajet do Koskomu? Nebo to v rámci záruky musím řešit přes Timestore?

Díky

Přes Timestore.

Odesláno (upraveno)

Jinak ještě malé upřesnění co jsem vypozoroval, dnes je ješte testuji a již podruhé se stalo že se vteřinovka zastavila, stačilo lehce ťuknout do sklíčka a opět se rozeběhla, ale dělá to jen když jsou na ruce....

:-(

Upraveno uživatelem kubajznik
Odesláno

kubajznik: krucinal :) posli je zpet.

Odesláno

nedá se nic dělat, budu muset. Jen recenze při reklamaci nemá e-shop moc dobré, ale jinak to nepujde.

Budu drzet palce a snad na Monstra nezanevres. Pak pisni co a jak to vypada.

Odesláno

nedá se nic dělat, budu muset. Jen recenze při reklamaci nemá e-shop moc dobré, ale jinak to nepujde.

No, pořád lepší než kdyby si je na reklamaci posílal na druhý konec světa. Koupil si je tady, tak si na ně vztahuje klasická záruka, tak ať se Timestore postará.

Odesláno

kupko: ta oranz se paradne hodi do tohoto pocasi!

Odesláno

Leto už není ale mě se líbi

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Prave, podle me idealni na podzim ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...