Přejít na obsah

Zase ta Monstra

karel hb

Doporučené příspěvky

taky jsem se po něm zkoušel dívat, ale je asi tak tragickej, že ho ještě nikdo nevyfotil na hodinkách což chápu  :) , ale docela se mi líbí tenhle 

20mm Black Silicone Rubber Watch Strap Band WB1403. asi to nebude nějakej zázrak, ale nevypadá špatně a za dobrej peníz

http://www.ebay.com/itm/20mm-Black-Silicone-Rubber-Watch-Strap-Band-WB1403-/181781273595?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a53021bfb

post-26998-0-64724300-1435415193_thumb.jpg

edit. ten na tý fotce je seřízlá 22mm

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

McS  - tady jej máš za polovic i s úžasnýma časomírama . Tu gumu mám doma na "hodinkách" Weide a na živo to je docela hnus...

Mne to nenúkaj, ja po tom netúžim. Dal som to sem ako zaujímavosť. Niektorým týpkom by to sedieť mohlo, napr. takí tí s rôznymi železami zapchatými do kože apod.

edit: ale vidím, že Ty si schopný pokúpiť kadečo :D

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Tak nová Monstra po 14 denním pravidelném  nošení a odkládání na noc na dýnko vykazují k dnešnímu dni +2 vteřiny za celé toto období. Na to, že je strojek v záběhu - smekám a jdu se podívat, jestli tam nemám baterku. Snad to vydrží.

Odkaz ke komentáři

Tak nová Monstra po 14 denním pravidelném  nošení a odkládání na noc na dýnko vykazují k dnešnímu dni +2 vteřiny za celé toto období. Na to, že je strojek v záběhu - smekám a jdu se podívat, jestli tam nemám baterku. Snad to vydrží.

Moje nový starý monstry mám týden a dělají cca 2 sec za den, ale bohužel ne stabilně, některej den do plusu jindy do mínusu. Su na neschopence a tak většinu dne ležím a tak su rád, že vůbec jedou ikdyž je mám na ruce furt.

Měl bych dva dotazy pro zkušené.

1. po jak dlouhé době nošení má smysl měřit přesnost ?

2. odkud čerpáte info o opravdu přesném čase, na netu je plno stránek s přesným časem, ale liší se i o několik sekund, teletxt na ČT se zase liší od teletextu na Nově, máte nějakej ověřenej zdroj?

No dobrá ještě poslední dotaz, je tady někde vlákno o měření přesnýho času? Já sem nic nenašel. Nebo nějakej odkaz o historii měření času, dycky mě zajímalo jak měřil čas ponocnej a podle čeho si seřizoval hodinky (nebo hodiny na věži :)

Odkaz ke komentáři

Ze začátku mi šly Monstra v pěkný toleranci, ale po čase se docela zvětšila, takže vám nechci kluci brát iluze, že vám startovací tolerance zůstane, ale asi se to hejbne, ale pak se srovnaly. Mě si to sedlo za nějakej ten měsíc. Samozřejmě čím delší doba, tím je jasný, že budou sedlý, takže vodvočka střelím 3 měsíce až půl roku a to bych viděl s jistotou, že už to bude sedlý. Já beru přesnej čas z Géček, co přijímají radiovej signál :)  

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Podívej se na: ClockSync.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.org.amip.ClockSync

Ja pouzivam toto, jsem spokojeny. Jinak me Monstra 1, denne +7 vteriny.

Odkaz ke komentáři

Pro mě není až tak důležité mít absolutně přesný světový čas, ale svůj čas vždy kontrolovat či seřizovat podle stejného zdroje. Pak vim na čem jsem.

Vsak o to jde ne? Take jsem pouzival teletex apod., mobil mam vzdy u sebe, tak muzu kdykoliv udelat srovnani.

Odkaz ke komentáři

Nemůžu říct, že bych jej (mobil) nepoužíval, ale snažím se, aby to bylo co nejmíň a abych na něm nebyl závislý. Prostě čím míň tím líp. Proto já nemůžu říct, že ho mám furt u sebe.

Upraveno uživatelem speedwalker
Odkaz ke komentáři

Mám Monstra 2 měsíce a jdou téměř pravidelně -7s denně. Když je mám o víkendu na ruce míň, je ten propad potom větší.

Jednou týdně hodinky seřídím a dám jim +15s a po srandě.

Rozdíly v poloze přes noc jsem zatím moc nesledoval. Na dýnku mi to odhadem přišlo horší, než korunkou nahoru.

Čas srovnávám na jednom PC Windows, který je synchronizovaný.

Pokud jde o Linux, mám v cronu příkaz

/usr/sbin/ntpdate -s tik.cesnet.cz

a nastavený provedení tak často, jak na konkrétním systému potřebuji. Není třeba nic instalovat.

I ten server pro synchronizaci si lze napsat jinej podle vkusu každého soudruha.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem nahodil monstra na zkoušku na NATO a zatím jsem z toho celkem rozpačitý, těch 20mm mi přijde celkem málo v poměru k velikosti samotných hodinek., Možná zkusím koupit 22mm a upravit u nožiček nůžkama.. máte s tím někdo zkušenosti? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...