Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

7000kc za stare monstra?

nemyslite, ze je to fakt moc?

Nechcem mu kafrat do inzeratu, ale pri otvarani som ocakaval cenu radovo nizsiu.

No každý svého štěstí strůjcem :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

• po 3 týdnech...
Odesláno

Trochu te oranz :)

post-30673-0-68343300-1475055032_thumb.jpg

post-30673-0-65596500-1475055046_thumb.jpg

post-30673-0-25096400-1475055074_thumb.jpg

Odesláno

Jeste M

post-30673-0-42524300-1475159812_thumb.jpg

post-30673-0-65375100-1475159824_thumb.jpg

post-30673-0-48019000-1475159836_thumb.jpg

Odesláno

Zdravím pánové, nechci plevelit s dalším zakládáním tématu, tak to dám sem. Pořídil jsem nové Seika Orange Monster, ale trochu mne rozmrzelo, že když jsem je našteloval, nechal zmenšit tah, usadil na ruku tak to hodině nošení jsem zjistil spoždění o cca 5 minut, několikrát jsem je během dne došteloval, hýbal rukou aby se to dotáhlo a stejnak se zpožďují. Je zajímavé že po dosštelování se zpozdí ta k o 5 minut a nadéle už né... Večer jsem je odložil na poličku a ráno tam bylo o těch cca 5 minut méně, přes celou noc.

Otázka zní zda je mám rovnou poslat zpět, nebo počkat zda se nesrovnají, když jsou nové?

Děkuji Jakub.

Odesláno

Jak pise kolega - 5 min je hodne, to bych nedal. Zkus je nejak rozhybat, jinak bych je poslal zpet. Prijdou jine a budou slapat jak maji ;) .

Odesláno

Děkuji, ano je to první nasazení na ruku a rozhýbaní. Ani si nemyslím že by cestou byl úder, kolem krabičky to bylo perfektně vystlané.

Návštěvník YPO
Odesláno

to bude jenom přeskočenej vlásek .... zabal je do ručníku a mrdni s nima o stůl a bude to v cajku

Návštěvník YPO
Odesláno

nedělám .... buď to pomůže nebo pudeš stejně k hodináři (je to práce na 2 minuty) .... já sem takhle opravil dvoje samuraje .... prostě víc to zkurvit nemůžeš (samozřejmě s tím bouchni s citem, né s rozběhem ;) )

Odesláno

No dobrá, jak říkáš večer provedu, jakou silou? :-)) Jenom aby při reklamaci se nedivili proč to má odpadlé ručičky :-)

Návštěvník YPO
Odesláno

To je dost mozny .... uz je to skoro deset let co sem to delal ....... stejne bych to zkusil ..... pro jistotu

Odesláno

No pro jistotu je zase hezky zabalím a pošlu zpět

Tak

Odesláno

No pro jistotu je zase hezky zabalím a pošlu zpět

Co ještě můžeš zkusit, tak je silnější magnet, rozdíl dělá často vlásek, který je slepený, což může vzniknou právě jeho zmagnetizováním. Hodinky jsou sice nové, ale kdoví vedle čeho "cestovaly". Pokud je vlásek slepený, působením magnetu by se měl zase uvolnit. Hodinky působením magnetu nepoškodíš, o záruku tedy nepřijdeš.

Odesláno

Máš na mysli jen přiložit k dýnku magnet? To bych mohl zkusit, přijde mi to méně surové než s nima říznout o stůl...

Jen je to škoda, že nové hodnky a hned řešit opravu...

Odesláno

Máš na mysli jen přiložit k dýnku magnet? To bych mohl zkusit, přijde mi to méně surové než s nima říznout o stůl...

Jen je to škoda, že nové hodnky a hned řešit opravu...

Vzhledem k tomu, že si primárně rozhodnut je poslat zpět, zkusit to můžeš, jinak s odmagnetováním je to samozřejmě trochu složitější, najdeš tady o tom určitě pár vláken: např. zde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...