Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

farbakp: ale bude, neboj ;) bo ho pak prodas.

Edit: jinak ten tvar reminku bych take nemusel, mas recht.

Upraveno uživatelem tano
  • po měsíci...
  • Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Z dnesniho nakupu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

farbakp: diky. Mam je skoro 4 roky, na to co zazily vypadaji k svetu jeste :) ale nove ne :)

Hardlex je stale bez skrabancu hlasim.

Odesláno

Vltava Modrany dnes

Odesláno

farbakp: jojo mam je fakt rad, diky

Odesláno (upraveno)

Tak se taky pochlubim. Moje první a kupodivu poslední hodinky (jo nejsem závislák :D). Musim říct, že jsem s nima strašně spokojenej přes dva roky, nemám nutkání koukat po jiných (i když třeba takový Squale Atmos 50 Blue vypadaj k sežrání). Spíše jen ze zvědavosti by mě zajímalo jak by se žilo s oranžádama nebo jestli by se mi nelíbily víc na gumě, ale na tyhle rošády jsem línej, uff tak je to vyřešený :D.

Tak alespoň jedno fotopůl roku staré z dovči z iPhonu

zmdppi.jpg

A jak by jim to slušelo :D

2djyusj.jpg

Upraveno uživatelem hmpf
Odesláno

hmpf: oranzady su super.. aj ranna kava chuti lepsie.. a gumy sa neboj, zvyknes si velmi rychlo..

d03bc8eeaf6f2c21e6a1a9ae1220b5e9.jpg

Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk

Odesláno

hmpf: cerne jsou taky dobre a pokud neuvazujes o jinych hodinkach, nez Monstra, tak vem i pomerance. Budes mit super kombo!!

farbakp: paradni fotka, ta barevna sladenost nema chybu pane :clap:

Odesláno

tano: diky tano..po 3 tyzdnoch nosenia modrych samuraiov na tahu som uz citil potrebu vyvetrat Monstra.. myslim, ze tie oranzady nikdy nezovsednu..

Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk

Odesláno (upraveno)

farbakp: Urcite, mas pravdu ta oranz pro me nema chybu. Pokud to prolozime necim mene vystrednim :)

Jeste par fotek ze vcera. Praha Liben

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Neprodám, nikdy, ani za zlatý sele ... ani monstra, ani Butterfly  :lol2:

Venku naprd, takže pravidelná očista životabudiče a pak jedeš shot za odměnu ...

Odesláno (upraveno)

To mas fakt Lucaffe, nebo jenom hrnky?

Tak Luccafe je předně italská pražírna kávy, k tomu si nechávaj dělat hrnky, propagační materiály. Espresso stroje nevyrábějí, možná nabízejí odběratelům kávy nějaký mašiny, ale jiných značek, resp. je možné, že tam lípnou svý logo. Kafe bych od nich nebral, lepší si vybrat v ČR dobrou pražírnu. Takže mě zaujaly pouze ty šálky, který se mi prostě moc líběj.

Jinak stroj je italská LaScala Butterfly s HX bojlerem a hlavou E61, poctivejch 25kg bez nápln.

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odesláno

Vim, co je Lucaffe a znam jejich portfolio, x let jsem se tim zivil a nejakou tunu jsem toho prodal:-)

Me spis zajimalo, jestli mas jen hrnky, nebo i kafe...dik.

Jasně, sorry, sem to blbě pochopil, asi ;-)
Odesláno (upraveno)

Prosím nevíte jestli je u nás někde možnost koupit Seiko original gumu Monstra?

Upraveno uživatelem hmpf

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...