tano Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 (upraveno) farbakp: ale bude, neboj bo ho pak prodas.Edit: jinak ten tvar reminku bych take nemusel, mas recht. Upraveno 2. března 2017 uživatelem tano
tano Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Z dnesniho nakupu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farbakp Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 tano: krasa.. stale ich mas ako nove.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
tano Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 farbakp: diky. Mam je skoro 4 roky, na to co zazily vypadaji k svetu jeste ale nove ne Hardlex je stale bez skrabancu hlasim.
tano Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Vltava Modrany dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farbakp Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 tano: krasa.. to prostredie im pasuje.. evidentne si tie Monstra uzivas.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
hmpf Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 (upraveno) Tak se taky pochlubim. Moje první a kupodivu poslední hodinky (jo nejsem závislák ). Musim říct, že jsem s nima strašně spokojenej přes dva roky, nemám nutkání koukat po jiných (i když třeba takový Squale Atmos 50 Blue vypadaj k sežrání). Spíše jen ze zvědavosti by mě zajímalo jak by se žilo s oranžádama nebo jestli by se mi nelíbily víc na gumě, ale na tyhle rošády jsem línej, uff tak je to vyřešený . Tak alespoň jedno fotopůl roku staré z dovči z iPhonu A jak by jim to slušelo Upraveno 6. dubna 2017 uživatelem hmpf
farbakp Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 hmpf: oranzady su super.. aj ranna kava chuti lepsie.. a gumy sa neboj, zvyknes si velmi rychlo.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
tano Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 hmpf: cerne jsou taky dobre a pokud neuvazujes o jinych hodinkach, nez Monstra, tak vem i pomerance. Budes mit super kombo!! farbakp: paradni fotka, ta barevna sladenost nema chybu pane
farbakp Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 tano: diky tano..po 3 tyzdnoch nosenia modrych samuraiov na tahu som uz citil potrebu vyvetrat Monstra.. myslim, ze tie oranzady nikdy nezovsednu.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
tano Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 (upraveno) farbakp: Urcite, mas pravdu ta oranz pro me nema chybu. Pokud to prolozime necim mene vystrednim Jeste par fotek ze vcera. Praha Liben Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2017 uživatelem tano
Radik Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Provokujes me. Podruhy jsem je prodal, budou mi chybet.
Lukyn77 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Neprodám, nikdy, ani za zlatý sele ... ani monstra, ani Butterfly Venku naprd, takže pravidelná očista životabudiče a pak jedeš shot za odměnu ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 To mas fakt Lucaffe, nebo jenom hrnky?
Lukyn77 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 (upraveno) To mas fakt Lucaffe, nebo jenom hrnky? Tak Luccafe je předně italská pražírna kávy, k tomu si nechávaj dělat hrnky, propagační materiály. Espresso stroje nevyrábějí, možná nabízejí odběratelům kávy nějaký mašiny, ale jiných značek, resp. je možné, že tam lípnou svý logo. Kafe bych od nich nebral, lepší si vybrat v ČR dobrou pražírnu. Takže mě zaujaly pouze ty šálky, který se mi prostě moc líběj. Jinak stroj je italská LaScala Butterfly s HX bojlerem a hlavou E61, poctivejch 25kg bez nápln. Upraveno 8. dubna 2017 uživatelem Lukyn77
villain83 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Vim, co je Lucaffe a znam jejich portfolio, x let jsem se tim zivil a nejakou tunu jsem toho prodal:-)Me spis zajimalo, jestli mas jen hrnky, nebo i kafe...dik.
Lukyn77 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Vim, co je Lucaffe a znam jejich portfolio, x let jsem se tim zivil a nejakou tunu jsem toho prodal:-)Me spis zajimalo, jestli mas jen hrnky, nebo i kafe...dik.Jasně, sorry, sem to blbě pochopil, asi ;-)
hmpf Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 (upraveno) Prosím nevíte jestli je u nás někde možnost koupit Seiko original gumu Monstra? Upraveno 9. dubna 2017 uživatelem hmpf
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se