Pavel K. Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Dnes na gumě. A ty indexy mají opravdu tvar žraločích zubů a jedna pro pobaveníOrange Monster a Fredy čistič
5etter Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Dnes na gumě. A ty indexy mají opravdu tvar žraločích zubů a jedna pro pobaveníOrange Monster a Fredy čistič Ty mi teda usnadňuješ rozhodování! Už jsem byl skoro rozhodnutej, že až do toho jednou praštím, tak to budou SKX781. Ale když vidím ty žraločí zuby, tak bych jim skoro i odpustil tu korunku, která se nehodí ke zbytku hodinek... Takže zase nevím který! (Přítelkyně by mi řekla: "Když se nemůžeš rozhodnout, tak si nekupuj žádný hodinky a kup za ty peníze něco pořádnýho")
brumko Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 (Přítelkyně by mi řekla: "Když se nemůžeš rozhodnout, tak si nekupuj žádný hodinky a kup za ty peníze něco pořádnýho") Tak sa rýchlo rozhodni, lebo z toho bude nakoniec nový vysávač :-))))
5etter Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Tak sa rýchlo rozhodni, lebo z toho bude nakoniec nový vysávač :-)))) No ono je fakt, že ten by se nám hodil víc než pátý hodinky
Pavel K. Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Ty mi teda usnadňuješ rozhodování! ...tak bych jim skoro i odpustil tu korunku, která se nehodí ke zbytku hodinek...Rádo se stalo Možná by stálo zato zjistit jestli jde na nový ta stará korunka. Pak by neměly chybu.
5etter Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Rádo se stalo Možná by stálo zato zjistit jestli jde na nový ta stará korunka. Pak by neměly chybu. To jo, slušelo by jim to víc. Ale já zastávám názor, ať věci zůstávají tak, jak je pánbůh (inženýři z Japonska) stvořil. To samý u tuningu aut apod.
Návštěvník Strocek Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) Teď si kluci trochu rejpnu , ale dilema jestli starý nebo nový modely je naprosto irelevantní.takhle vidím rozdíl já (IMHO) Nový model: Starý model:daleko hezčí indexy a cifr nic (asi korunka no)24 kamenů natahování pohybem i korunkouhacking Tím ale nechci remcat do výběru ostatním. Já jsem nenašel jedinej důvod, teda až na možná hezčí korunku u starších modelů proč si nevybrat nový. Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Strocek
Návštěvník Strocek Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Dnes na gumě. A ty indexy mají opravdu tvar žraločích zubů mongum1.jpgmongum2.jpgmongum3.jpga jedna pro pobaveníOrange Monster a Fredy čistič mongum6.jpg Pavle opět parádní fotky, ta první obzvlášť! Asi jsem už rozhodlej a ty tvoje fotky tomu docela pomohly . Až budou přebytečný káči, tak jdu du do nich a k nim samozřejmě Isofrane oranž.
brumko Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Tie pravé čistokrvné Monstrá budú vždy len SKX... :-)
Návštěvník Strocek Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Tie pravé čistokrvné Monstrá budú vždy len SKX... :-)Ale no tak . Jen si to přiznej, že se ti ty nový líbí víc . Jako Legenda to je o tom žádná a vždycky budou první, ale vývoj jde dál. To je jako tvrdit, že 911 z roku 2014 není čistokrevný Porsche...
Pavel K. Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Pavle opět parádní fotky, ta první obzvlášť! Asi jsem už rozhodlej a ty tvoje fotky tomu docela pomohly . Až budou přebytečný káči, tak jdu du do nich a k nim samozřejmě Isofrane oranž.Díky Já jsem sám nečekal jak se mě budou líbit a že je budu pravidelně střídat s Fortiskama. Navíc vzhledem k ceně se o ně nemusím tolik bát.
Návštěvník Strocek Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Díky Já jsem sám nečekal jak se mě budou líbit a že je budu pravidelně střídat s Fortiskama. Navíc vzhledem k ceně se o ně nemusím tolik bát.Já měl dilema jestli tmavší cifr nebo ten oranž a byl jsem takovej nerozhodnutej, i když a to víme všichni, dneska je to takhle a zejtra zase jinak. Ukazoval jsem kolegovi v práci (trochu začíná s hodinkami) jaký mám v merku a on jestli si dělám prdel a já, že ne. A on, tady není co řešit, jedině oranžový... A asi do nich taky půjde.
Pavel K. Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Já chtěl původně taky jen černý, a jsem rád, že mám oranžový, jsou prostě takový víc osobitý
Jörg8X Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 No ono je fakt, že ten by se nám hodil víc než pátý hodinky To je otázka pohledu Tie pravé čistokrvné Monstrá budú vždy len SKX... :-)Já to mám stejně Nová jsou taky pěkná, ale ty staré jsou pořád u mě na prvním místě
5etter Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Teď si kluci trochu rejpnu , ale dilema jestli starý nebo nový modely je naprosto irelevantní.takhle vidím rozdíl já (IMHO) Nový model: Starý model:daleko hezčí indexy a cifr nic (asi korunka no)24 kamenů natahování pohybem i korunkouhacking Tím ale nechci remcat do výběru ostatním. Já jsem nenašel jedinej důvod, teda až na možná hezčí korunku u starších modelů proč si nevybrat nový. Pro mě hacking a natahování nejsou důležitý a počet kamenů, jestli se nepletu, souvisí právě s těmito vymoženostmi. Navíc si nemyslím, že čím víc kamenů, tím víc Adidas. Tím, že výhody nového strojku neocením, tak je to pro mě takto: Nový model Staý modelhezčí indexy korunka, která líp pasuje k lunetě cifr bez označení minut Porsche z 1963 se mi líbí víc než z 2014 :-)
lukin_ova Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Zatím mám dobrou zkušenost s novým strojkem 4R36. Přesnost do dvou vteřin denně. Oproti jiným, se stejným strojkem, je to výborný výsledek. Asi opravdu ty japan verze mají lepé seřízený strojek.
brumko Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Ale no tak . Jen si to přiznej, že se ti ty nový líbí víc . Jako Legenda to je o tom žádná a vždycky budou první, ale vývoj jde dál. To je jako tvrdit, že 911 z roku 2014 není čistokrevný Porsche... Nie je podstatné, ktoré sú krajšie. U mňa je to o pocite. A č sa týka vývoja: Hacking u automatov, ktoré robia 5s denne je pre mňa nepodstatný a ako som už písal manuálny náťah pri skrutkovacej korunke v rámci šetrenia závitu taktiež nepotrebujem.
Návštěvník Strocek Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Tahle oranžová guma je super je parádní a k těm monstrům sedne jak prdel na hrnec, ale taky je "super" ta cena...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se