Radik Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 Ta monstra se tam vyjímají jako kdyby měla všechny ostatní převálcovat
Návštěvník LukeD Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Dnes večer jsem se zhluboka nadechl, opakovaně pohledem překontroloval dotažení korunky a pak vlezl do sprchy, abych poprvé vyzkoušel vodotěsnost svých Monster... Přežily. Mimochodem, jelikož jsem tenhle týden v těžkém pracovním zátahu, tak jsem je z tahu "přezul" na tu originální modrou Seiko gumu. Sice jsou rázem cca o 70 gramů lehčí, ale s váhou šla bohužel dolů i jejich přitažlivost. Na té gumě to prostě nějak není ono...
tano Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Fakt? Ja se chystam take na gumu (
Návštěvník LukeD Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Tak třeba ti do oka padne aneb Každý soudruh má jiný vkus. Mně ta guma furt tak nějak evokuje nějaké levné dětské hodinky. Částečně možná i díky tomu, že se u spony zužuje až na 17 mm. A to už vůbec nemluvě o tom, že barevně s těmi hodinkami zrovna dvakrát nekoresponduje.
tano Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Dost mozna, neco na to malinko bude. Ty mas orange, nebo black?
tano Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Tak to jo, to je jina ), tam to bude asi tezsi s tou gumou. A vidis, mne takto prijde dobra, urcite lepsi, nez cerna.
Návštěvník Strocek Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 tady něco pro barevnou inspiraci
Návštěvník LukeD Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 tady něco pro barevnou inspiraci Díky, díky. Jak už jsem dnes psal v jednom z jiných vláken, hadr sice zatím nemám ani jeden, ale ty barevné kombinace jsou občas tak vkusné, že o něm začínám čím dál tím více přemýšlet. Navíc je to otázka pár korun...
ggrand Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Líbí se mi, jak si na této verzi ověřili, že modrá a zlatá můžou dohromady fungovat, aby to pak plně využili na pětkách.
McStinger Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Dnes večer jsem se zhluboka nadechl, opakovaně pohledem překontroloval dotažení korunky a pak vlezl do sprchy, abych poprvé vyzkoušel vodotěsnost svých Monster... Přežily. Mimochodem, jelikož jsem tenhle týden v těžkém pracovním zátahu, tak jsem je z tahu "přezul" na tu originální modrou Seiko gumu. Sice jsou rázem cca o 70 gramů lehčí, ale s váhou šla bohužel dolů i jejich přitažlivost. Na té gumě to prostě nějak není ono... Ja som na tú gumu najprv nadával, potom som si zvykol a začala sa mi páčiť. Nejaké fotky. Stále si nadávam, že som ich predal.
Pavel K. Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Guma je fajn, jen jsem jí musel převařit, aby byla poddajnější. Na bazén ideální
Návštěvník LukeD Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Líbí se mi, jak si na této verzi ověřili, že modrá a zlatá můžou dohromady fungovat, aby to pak plně využili na pětkách. Když jsem si o těch hodinkách četl, tak skoro všichni na tu zlatou v kombinaci s modrou nadávali, nebo minimálně psali, že by tam nemusela být. Mně tam ale od začátku, kdy jsem ty hodinky zaregistroval, sedí jako prdel na hrnec. Prostě ty hodinky svým způsobem ozvláštňuje. (A to prosím pěkně zlatou barvu nemám rád a hodinky se zlatým pouzdrem by pro mne byli za trest!) Guma je fajn, jen jsem jí musel převařit, aby byla poddajnější. Na bazén ideální mon75.jpg A nějaký návod na to "převaření" by nebyl? Mimochodem, nezmění se při tom odstín barvy?
Návštěvník LukeD Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Ja som na tú gumu najprv nadával, potom som si zvykol a začala sa mi páčiť. Nejaké fotky. Stále si nadávam, že som ich predal. Jo, to se ti ani nedivím. Vůbec si nedovedu představit, že bych tyhle krásky kdy prodal - zvláště pak když indexy mají na rozdíl od těch tvých v pohodě. A tvé fotky už jsem projížděl dříve. Máš je fakt nádherné (hlavně to makro)! Já se s těmi svými mobilovkami pomalu stydím sem něco dávat. A k té gumě. Je to možné, že si zvyknu. Ostatně, když jsem přišel na Chronomag, tak jsem si nedokázal představit, že bych nosil hodinky na tahu. Přesněji řečeno, že bych je nosil na něčem jiném než na kůži. Prostě se mi tah z nějakého důvodu nelíbil. Dnes to mám paradoxně takřka naopak.
Napoleon Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 (upraveno) Gume me vyhovuje naprosto lepe. Hlavne v lete. Navic a ic cerna s oranzovou ladi. Je hygienictejsi . Upraveno 23. prosince 2014 uživatelem Napoleon
Návštěvník Strocek Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 nějaký návod na to "převaření" by nebyl? Mimochodem, nezmění se při tom odstín barvy? Dáš gumový řemínek do hrníčku a zaliješ vroucí vodou necháš vystydnout, pak vyndáš a je měkčí. Barvu (černou) to nezměnilo
tano Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Guma je fajn, jen jsem jí musel převařit, aby byla poddajnější. Na bazén ideální mon75.jpgP-4, Lhotka ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se