vlamor Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Po dlhšom výbere a rýchlom nákupe mi z "D" prišli nové "víkendovky" Citizen BM0981-08E. Okrem iných predností, ktoré rozhodovali pre môj výber sú aj veľmi ľahké - 56 gramov aj s kaučukom.Pár fotografií z uvádzania do "služby" : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Na kolo a jiné sportovní vyžití idealní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 krásný lehký kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 (upraveno) Jednoduchý,přehledný,řekl bych stačí rychlý mrk a nenabouráš smrk,s Eco drive,ideální,prostě sundáš a zapomeneš,postarají se o sebe a to je super.Gratuluju,k tomu kolu jdou prostě parádně.Asi nemají perpetual kalendář,nebo ano? Upraveno 24. dubna 2013 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 24. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Jednoduchý,přehledný,řekl bych stačí rychlý mrk a nenabouráš smrk,s Eco drive,ideální,prostě sundáš a zapomeneš,postarají se o sebe a to je super.Gratuluju,k tomu kolu jdou prostě parádně.Asi nemají perpetual kalendář,nebo ano?Pekná rýmovačka o hodinkách! (Bicykel z ČB je tiež OK!) Hodinky perpetual kalendár nemajú, je v nich klasika. Ostaným vďaka za odobrenie výberu. Budú hlavne na jazdenie na bicykli, aby som na ňom už "netrápil" Fliegery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StK323f Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Jsou moc pěkný a navíc opravdu praktický. Moje žena má teď ve stejném stylu.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61328-duo-citizen/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 Paráda. Před cca 2 měsíci jsem si je vydražil na aukru, když jsem sháněl nějaké hodinky na volný čas a jsou super lehke, bezudržobé na "lítačku" akorát. Jediná výtka je, že pouzdro je nachylnější na poškřábání, což se mi už dvakrátk podařilo, ale za ty prachy to tak nemrzí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atletmar Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Ahoj, jak se vám posouvá sekundovka? Po sekundě nebo skáče po dvouch sekundách? Je slabá baterka? Nebo jsou jen málo nabité? Díky za vaše zkušenosti. M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Ahoj, jak se vám posouvá sekundovka? Po sekundě nebo skáče po dvouch sekundách? Je slabá baterka? Nebo jsou jen málo nabité? Díky za vaše zkušenosti. Mpo sekundě,po dvouch jsou málo .Dej je někam na světlo,ne přímo na sluníčko,když to i tak nepřestane tak servis.Ale ono to přestane,nejsou moc starý,nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se