Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pátek 11.10. v 18 hodin (místo se domluvíme, předběžně restaurace Harcovna, Frýdlant nad Ostravicí)

Lukin_ova

Bedjasson

sect - Asi budu moct......Luki, ale Harcovna pouze pokud zajistíš, že v obsluze nebude ta moje oblíbenkyně.

• Odpovědi 504
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pátek 11.10. v 18 hodin (místo se domluvíme, předběžně restaurace Harcovna, Frýdlant nad Ostravicí)

Lukin_ova

Bedjasson

sect - Asi budu moct......Luki, ale Harcovna pouze pokud zajistíš, že v obsluze nebude ta moje oblíbenkyně.

Alda - Tome to mas jedno, studene a slachovite hovezi zebra te stejne neminou :)
zekon7302
Odesláno

Lukin_ova

Bedjasson

Alda - Tome to mas jedno, studene a slachovite hovezi zebra te stejne neminou :)
zekon7302
PetrM (apoň na chvíli)
Odesláno (upraveno)

Alda navrhuje Imrvere, tam ale bude potřeba co nejdříve rezervačka. Je to tam zajímavé a kuchyně je údajně taky dobrá. Drobná nevýhoda (pro někoho výhoda) je, že se tam kouří.

Dnes jsem šel kolem a viselo tam tohle:

post-15604-0-82536900-1381345749_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lukin_ova
Odesláno

Co říkáte ? Pokud chceme do Imrvére, musíme dát do zítra dohromady počet (kvůli rezervaci)

Co říkáte na to Imrvére ? Kdyžtak tam brnknu a zamluvím 8 míst (je to i s rezervou vzhledem k aktuálně přihlášeným).

Odesláno

A kde je, kuwa Imrvére ? Ať to zase nemusím někde hledat. Já sice nekouřím, ale už jsem zvyklý, že z hospody vždycky smrdím. Aldo, doufám, že vezmeš SARy. Rád bych je viděl naživou. Dík.

Odesláno

Oká. Zítra to zkusím bloknout pro 8 lidí. Pokud se do té doby nedopíšou další a bude nás více.

Já byl v Imrvére v lehkém šoku, když jsem po půlhodině sedění zjistil, že sedím u šicího stroje .... :eek:

Každopádně to tam stojí za vidění.

Odesláno

Po nějakých těch telefonátech jsem navýšil rezervaci na 8, začátek v 18 hodin (dorazím cca v 18.15)

Rezervace je na jméno Lukáš, kdyby někdo přišel dříve ...

Odesláno

Synci, dneska nedorazim bo mam za sebou dvoudenní "strategický vorkšop vedení fabriky" a játra mám jenom jedna :)

Slibuju, že příště už dojdu i s novým přírůstkem, který už je na cestě ;)

Odesláno
  V 11. 10. 2013 v 12:14, Bedjasson napsal:

Stowa! Na ty jsem zvědavý!Bo sem na ně v inzerci často zíral. Bál jsem se jen rozměru lug to lug.

Jo! :) Je to trochu macek, ale na gumě to bude ok. Papírově jsou kratší než moje Fortisy. Na tahu jsou ale delší a těžší :)

Odesláno

Ahoj chlapi. Dík za příjemný večer. Zase jsem se vzdělal, toho není nikdy dost. Když jsem dorazil domů, ještě jsem stihl vypít půl barelu toho borůvkového piva. Já nevím, proč vám nechutnalo, mě přišlo hodně dobré...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...