Wanderer Odesláno 7. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2013 Když prší, tak se na motorce těch WR 100m velice hodí...
zhrado Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Odesláno 7. července 2013 pekne napísané. Ale ten quartz sa mi tam vôbec ale vôbec nehodí. Škoda, že tam nieje dáka mechanika. Hneď by to inak vyzeralo. A motorka nemá chybu. Tá sa mi páči riadne
Wanderer Odesláno 7. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2013 Kdyby tam byla jemná mechanika, tak ji s tím Garandem po pár rámečkách zlikviduju...
Toblin Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Ahoj, tento model se mi moc libi. Uvazuji o nem jako o darku tatovi k narozeninam, mozna v jine barevne variatnte. V recenzi presne vystihujes vyhody Quartzu. Sam mam potapky z rady Seaforce, ktere pouzivam krome bezneho noseni na sport, plavani a veskere outdoorove aktivity. Hodinky jsou stale pripravene k pouziti, nemusim resit serizovani a v mem pripade i sroubovani korunky. Proto mi prijde Quartz vhodny i pro meho tatu, ktery nebude resit serizovani krome datumovky. Mimochodem datum na 6ce je moc pekny. Preji ti, at ti Wengery slouzi stejne dobre jako me ;-)
Wanderer Odesláno 11. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Tak konečně letní úprava, Nato strap...
Roman-ZA Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Velmi dobre zvolene Sranda je ta, ze ja NATO pouzivam v zime pri lyzovacke, davam si ho na termooblecenie
FraK Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Pěkné počtení. Díky za parádní recenzi hezkých hodinek.
marecenator Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 fajn recenzia, fajn hodinky a masaker Ural pokial dobre vidim
Wanderer Odesláno 11. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Vidíš špatně. M-72, žádnej Ural...
marecenator Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 berie ma Ranger ale mlaskal by som aj nad M-72 mat to pred barakom.. to je ale topic do ineho vlakna;-)
Wanderer Odesláno 12. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Tak dneska jsem to hrnul po dlouhé době na motocyklu po D1. Že to řachtá v autě tolik, že uvnitř není slyšet slova, jsem věděl. Ale, že mi budou řidítka poskakovat tak, že hodinky budu vidět rozmazaně, to mě nenapadlo. Však jsem taky ztratil šroub z předního blatníku. Mít mechanické hodinky, tak bych čekal upadnutý rotor či tak něco... to bylo jak držet zbíječku...
Wanderer Odesláno 6. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Dneska jsem je nosil na pravé ruce, tak zpětný ráz byl silnější...
Wanderer Odesláno 7. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 (upraveno) Jak vidím, je zájem o typy zbraní, takže Husqvarna M40, ráže 9mm Luger a druhoválečný Colt 1911, ráže .45ACP . Upraveno 7. srpna 2013 uživatelem Wanderer
Wanderer Odesláno 23. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Dneska prošly další zátěžovkou. Celodenní práce v lese.
Wanderer Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Ještě je používám při opravě motocyklů. Tady navíc dostaly letecký řemen...
vendaf Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Dík za skvělou recenzi a krásné fotky. Ty hodinky jsoubvážně IN.....
Kondrys Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Mám taky jedny Wengery (commando chrono) a musím říct, že ostudu rozhodně nedělají, za málo peněz hodně muziky řekl bych...
Wanderer Odesláno 7. června 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2020 (upraveno) Tak koukám na tohle letité vlákno a můžu napsat, že hodinky mám stále. Vím, že to není žádná echt hodinařina, ten malej strojek v tom velkém pouzdru, to vypadá hrozně, ale fungují stále a výborně. Jsou to největší otloukánky a vlastně moje jediné potápky. Takže se s nima občas v létě jedu vykoupat, na motocyklech, kole a na střelnici se mnou jezdí pořád, tahám je na kde co. Sklo a pouzdro je v podstatě nepolíbené, pouze za tu dobu několikrát vyměněná baterka, nic jiného jsem s nimi nedělal. Samozřejmě, pokud došla baterka, tak to bylo někde na čundru, tj. několik dní bez hodinek, ale ninak není co vytknout. Poměr výkon/cena perfektní. Myslím, že to je solidní ekvivalent jiným odolným hodinkám a při tom, klasického vzhledu. Tak to jen takový dodatek po sedmi letech. :-) Upraveno 7. června 2020 uživatelem Wanderer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se