Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Videl jsem vcera jen posledni tretinu. Chapu, ze do toho sli s tim, ze to ubranej. Ale imho to Svycari takhle hrajou proti silnejm tymum furt dokola, uz leta. Nikdy nejdou do "otevrenyho boje". Neco jako NJDevils, v ty ere, co vyhralo SC. Zatloukani, zatloukani a zase zatloukani s maximalni efektivitou rychlych protiutoku a presilovek.

Ale kdo se za rok zepta, jakej se hral letos hokej ? Nikdo, ze :-) Kdezto ze bralo Svycarsko placku, si vzpomene kazdej.

Doporucuji shlednou zpetne nektere zapasy z tolik vzpominaneho Nagana ;) Ano Svycari hraji to, co jim prinese uspech. A ejhle, Rusaci, Finove, Cesi jsou skoro tyden uz doma a Svycari vecer nastoupi. DLouho takto hrali i Svedi.

BTW prvni dve tretiny hrali uplne jinak.

Odesláno

Ja jsem zvedavej na ten match Kanada vs USA. Kanadani berou bud zlato nebo nic, tak me zajima, jestli to vysadi nebo se zasnazi...

Pokud uspějí, tak budou mít CAN max bronz...

Odesláno

Pokud uspějí, tak budou mít CAN max bronz...

No prave. Myslel jsem to tak, ze Kanadani proste maji takovej pristup. Bud zlato nebo nic. Jelikoz zlato mit uz nebudou, tak by me zajimalo, jestli se aspon o bronz porvou, nebo to Amikum nechaj. Jakej je aktualni stav nevim, jsem venku a nekoukam...
Odesláno (upraveno)

No prave. Myslel jsem to tak, ze Kanadani proste maji takovej pristup. Bud zlato nebo nic. Jelikoz zlato mit uz nebudou, tak by me zajimalo, jestli se aspon o bronz porvou, nebo to Amikum nechaj. Jakej je aktualni stav nevim, jsem venku a nekoukam...

Jo tak, rozumím. Zatím je stav 0-0 ve 23. minutě zápasu.

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno (upraveno)

Doporucuji shlednou zpetne nektere zapasy z tolik vzpominaneho Nagana ;) Ano Svycari hraji to, co jim prinese uspech. A ejhle, Rusaci, Finove, Cesi jsou skoro tyden uz doma a Svycari vecer nastoupi. DLouho takto hrali i Svedi.

BTW prvni dve tretiny hrali uplne jinak.

Mozna jsi mi jen nerozumel. Ja jim to nemam za zle. To byla reakce na tusim kuncaka, ze hrajou hokej a nezatloukaj. Imho zatloukaj. To je vse. Nemel to byt soud. Eliasuv (nebo 2, mozna tri, ted nevim a nechce se mi to hledat) prsten za SC ma stejnou hodnotu jako ten Jagruv. Protoze historie se nepta, kolik minut jsi stravil v utocne tretine, ale zda jsi vyhral SC. Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Průběh byl vo hovne. Nudnejsi zapas dlouho nebyl.

Přesně. Jak kdyby nechali hokejky doma a dělali krasobruslení...

Odesláno

Mozna jsi mi jen nerozumel. Ja jim to nemam za zle. To byla reakce na tusim kuncaka, ze hrajou hokej a nezatloukaj. Imho zatloukaj. To je vse. Nemel to byt soud. Eliasuv (nebo 2, mozna tri, ted nevim a nechce se mi to hledat) prsten za SC ma stejnou hodnotu jako ten Jagruv. Protoze historie se nepta, kolik minut jsi stravil v utocne tretine, ale zda jsi vyhral SC.

Honzo, dle myho nezatloukaj, ale hrajou a hrajou dobre. Ja se tu hadat nechci, ale jejich hru snad k pripo.....ti Beloruska, Ralouska a spol prirovnavat nebudes, ze ne? Hrajou moderne a ucelne, tak, jak se v repre hraje. Me se ta hra libi ( tozhodne lepsi, nez honeni puku v rozich ci neucelne brusleni vsichni vsude, nikdo u puku ).

Kazdopadne, minimalne druhy misto proste mluvi za vse a jejich dlouhodobe vysledky tez.

Odesláno (upraveno)

Jasne, bez hadani. Je to nazor proti nazoru. Imho hrajou koluvy (ve smyslu tvorim hru, valcuji soupere, zamykam ho na dlouhe vteriny v jeho obrannem pasmu). Prohrali ve skupine s nama, Rusama i Svedama. Porazili jen slaby tymy. Ale jako jiz nekolikrat v rozhodujicim okamziku se dokazali vcera hecnout a zahrat "bezchybny" takticky vyspely zapas, kde jim "vsechno" sedlo. Zapasy se silnejma tymama (nas jiz mezi silne tymy nepocitam a SK uz roky ne) v drtive vetsine pripadu odehraji podobne. Nesnizuju jejich uspech. Jen tvrdim, ze to harjou s taktikou, s jakou hralo NJDevils 15-20 let zpatky.

Ale treba si to cely pamatuju uplne blbe, uz taky nejsem nejmladsi :D

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Jasne, bez hadani. Je to nazor proti nazoru. Imho hrajou koluvy (ve smyslu tvorim hru, valcuji soupere, zamykam ho na dlouhe vteriny v jeho obrannem pasmu). Prohrali ve skupine s nama, Rusama i Svedama. Porazili jen slaby tymy. Ale jako jiz nekolikrat v rozhodujicim okamziku se dokazali vcera hecnout a zahrat "bezchybny" takticky vyspely zapas, kde jim "vsechno" sedlo. Zapasy se silnejma tymama (nas jiz mezi silne tymy nepocitam a SK uz roky ne) v drtive vetsine pripadu odehraji podobne. Nesnizuju jejich uspech. Jen tvrdim, ze to harjou s taktikou, s jakou hralo NJDevils 15-20 let zpatky.

Ale treba si to cely pamatuju uplne blbe, uz taky nejsem nejmladsi :D

Woe, jses skoro stejne starej jako ja :-)), takze si tu dobu asi idealizujem :-).

Skupinu beru vetsinou na rozehrani a oni proste ve vyrazovaci casti davaj nadstavbu k vykonu - porazit Finsko: to muze byt nahoda, ale pak dat Kanadu: to uz nahoda neni. A ted uplne blbe nehrajou, ne? :-)

Odesláno

Hrajou skvele. Utok maji neuveritelny a obranu vlastne taky. :) Fandim asi Svedum, ale bylo by fajn prodlouzeni.

JInak oni se nehecli jen vcera, ale krasne vyskolili me hlavni favority - Finy. Na co je vyhrat vsechny zapasy ve skupine a pak projet ctvrtfinale?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...