Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je smutne. V boxe sa hadze uterak do ringu, v sachu sa zlozi kral. Jak sa to riesi v hokeji ked sa chce muzstvo vzdat ?

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

náš tým je toho roku ako kvalitný DVD prehrávač. Prehrá úplne všetko... Definícia slova "komédia" :frusty:  Kľudne by som to aj rozobral na relatívne dlhý sloh, no nestojí mi to za to... Cíger nech už ide konečne okopávať záhradku a chalani by si mali uvedomiť, že hokej sa nehrá na snahu ale na góly... Našu ligu a ani MS už viac pozerať nemiením. Chcem vidieť dobré zápasy, pozriem si NHL... A to som z hokejovej rodiny, sám som hrával 8 rokov, Suja je napríklad môj bávalý spolužiak/spoluhráč.. Ja to už po 20-ich rokoch aktívneho zaujímania sa proste *ebem!

Upraveno uživatelem petik16
Odesláno

Je zbytočné sa zlostiť. Už pred veľa rokmi sme vedeli, kam slovenský hokej smeruje a teraz je jednoducho tam. Preč sú časy, keď sme hrali pekný hokej a aj vedeli potrápiť silnejšie mužstvá. Posledné roky je to len mordovanie sa s absolútne každým súperom. Ja im fandím, ale už im viacmenej fandím skôr len aby neurobili hanbu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...