African Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 (upraveno) já teda moc nechápu tu ochotu pořízení lístku od nějakýho zmr.da za několikanásobek ceny......Však já mu dám pak hned pěstí a řeknu, že pozdravuje MJ :-) mě to štve taky, neboj se nic, ale tady od toho je stát, který tvoří zákony a já kvůli tomu, že jsou ti naši lemplové nahoře budiž k ničemu si hokej utéct nenechám. Zároveň jsem připravený zaplatit maximálně dvojnásobek, v Praze je dost jiných možností se trochu odreagovat :-) Upraveno 6. května 2015 uživatelem African
MJ. Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Však já mu dám pak hned pěstí a řeknu, že pozdravuje MJ :-)
jankoxxx Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 dali sme prvy gol, az sa bojim co bude nasledovat ci vieme hrat dobre sa ukaze hlavne v dalsich troch zapasoch.
ivan_989 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 (upraveno) dali sme prvy gol, az sa bojim co bude nasledovat .hm....zeby druhy? Edit: hovoril som Upraveno 6. května 2015 uživatelem ivan_989
milan79 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 A je tam. Tomu sa povie domaca atmosfera, nie ako v Prahe.
kuncák7 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Koukam na svedsko-kanada a nejak me to hlava nebere,nejak jednoznacna 1.tretina.
vsudybyl Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Nic překvapivého Švédi jsou více pohyblivi jako my proto je dali. Kanada to nečekala Teď se uvidí jak zareagují Uz snižují uvidíme dále. Sent from my iPad using Tapatalk
vsudybyl Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Za mě si pořad myslim , ze zatim nejhezčí a moderní hokej byl Kanada Česko a USA rusko Nicméně neviděl jsem všechny zápasy a nehodnotím kdo kolik dal gólu. Sent from my iPad using Tapatalk
Frantik Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 A je tam. Tomu sa povie domaca atmosfera, nie ako v Prahe. To si asi v Praze nebyl :-)
jankoxxx Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 tak ten meszaros je iny picus... po takomto niecom by som ho ako trener poslal rovno domov
kuncák7 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Fakt super hokej. A slovaci si to posiraj sami.
gougy Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Sve-can je zajímavý..po první třetině by takový obrat málokdo předvídal. Parádní hokej
African Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Pěkně se na Kanadu koukalo, krásnej hokej :-)
kuncák7 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Po prvni tretine bych na to nevsadil. Proste jsem je podcenil a nejen ja i svedi.
tenge Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Letos suverénně nejlepsi týmy jsou sve a can.. Uvidíme kdo dal.. Hlavně Rusko..
kuncák7 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Letos suverénně nejlepsi týmy jsou sve a can.. Uvidíme kdo dal.. Hlavně Rusko..Ja mam svyho tajnyho kone v amikach. A vybehnout s rusama a finama me to jen potvrzuje.
zhrado Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 My kebyže hráme aj s Pobrežím Slonoviny, tak aj s nimi urobíme nervák ako sviňa....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se