Sonny919 Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Hlavné je, že to fachá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Asi model pro kubánské soudruhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Jelikož se moduly v těchto digitálkách dost kazily, tak ze SSSR přišlo obrovské množství modulů jako náhradní díly. Prostě na výměnu za nefunkční modul v hodinkách. A mezi těmito náhradními moduly se objevilo určité množství modulů, kde je místo slova "DATUM" užito slova "FECHA". Tak jsem to někde slyšel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Keby niekto chcel: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Ani jsem nevěděl, že tady vlákno k digitálkách Prim je, tak kromě příslušného vlákna digitálního přispěji i tady. Manželka našla při úklidu moje primky, které jsem kdysi dostal. Na cestě je nová baterka, tak jsem zvědavý jestli půjdou....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 hodinky, rakvička, saturn = gratulujem k celému kombu, ešte povedz, že sú dnu aj papiere a už len aby šlapali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Kompletní papíry mám já. Akorát mi k nim chybí ty hodinky teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 netuším, jestli je krabička původní, prostě v ní ty hodinky byly. Papíry nevím, manželka pokračuje v úklidu :-). Řemen bych si tipl, že původní je a docela koukám, že se nerozpadl. Nejvíce jsem zvědavý jestli budou hodinky šlapat. Snad jsem objednal správnou baterku. Byla u nich v krabičce nějaká G3 A a dovnitř vešla. Když jsem je dostal byl jsem naštvaný, že to nejsou digitálky z tuzexu, které jsem si přál :-)-. A fakt jsem je neviděl cca 35 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Krabička je původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Ano. Krabička je původní a baterka AG3 taky sedí. Mohla by mít i jné označení, např. LR41, SR41 a další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Baterie dorazila , fakt čumím, že jedou :-). A díky pánové za rady atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 No, tak to je velká paáda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Také gratuluji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 vymena baterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Krásné zátiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Optám se raději tady přímo v digi sekci.... vyměnil jsem baterii a protože displej vynechával jeden segment, rozhodil jsem strojek a očistil gumičky. Po složení OK. Den jsem je nosil a segment zase mizí... je možné, že by pomohlo přiohnout packy, které přitlačují displej? Máte někdo zkušenost? Nerad bych skončil s křupnutým LCD. Hodinky mám od táty. Zbláznil se a začal nakupovat Primky, má / měl černé (jedny jsou tyto), modré a bordeau. Nabídnul mi, ať si jedny vyberu, než ostatní prodá. Teď se totiž naopak většiny Primek zbavuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Hoď svůj dotaz raději sem, kluci jsou schopni rozchodit hrozně věci, tak třeba poradí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Dekuju Snekofone! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 ako dlho Vam vydrzi bateria v PRIM digi? 10 mesiacov nie je malo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Je. Pokud si furt nesvítíš žárovičkou, měla by vydržet rok a půl, klidně i dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se