kuncák7 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 Dávej to pomalejc :-), my, co k tomu potřebujeme slovník, se tím prokousáváme postupně a pomalu :-). Každopádně dík za práci, co s tím máš ( asi budu časem jedny RLX potřebovat ).
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 Irma je divoska Moc diky za tenhle nasup. Ani neva, ze se tam zatoulaly jedny IWC
Irma Bunt Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Dnes opět Rolex. Snad tam nebude nic podruhé.
Návštěvník eloga Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 nádhera...., to je výběr...***
Frostie Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Irmo, ještě jednou vřelé díky za tvou nádhernou snahu!
Irma Bunt Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Irmo, ještě jednou vřelé díky za tvou nádhernou snahu!Presne, skvely pokoukani! Díky, pánové. Pár kousků mám stále v zásobě, takže tento týden ještě přihodím.
Frostie Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Díky, pánové. Pár kousků mám stále v zásobě, takže tento týden ještě přihodím.Rádi a už teď se těšíme!
malda Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Když jsem viděl tu reklamu na Fortis, nedalo mi to, abych sem nepřidal něco k mým oblíbeným Fortiskám Marinemaster 8001:
Návštěvník eloga Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Irmadobrého se má dávat pomálu, takhle to tady vychrlit, to se nedá ani v klidu projít natož to strávit.... Není to škoda? Teď mi to vlákno připomíná reklamu na Nově....., Irma máš toho dost, ale dávkuj to rozumněji, díky. Můj názor. ***
Irma Bunt Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Irmadobrého se má dávat pomálu, takhle to tady vychrlit, to se nedá ani v klidu projít natož to strávit.... Není to škoda? Teď mi to vlákno připomíná reklamu na Nově....., Irma máš toho dost, ale dávkuj to rozumněji, díky. Můj názor. ***Díky za připomínku. Koneckonců to dělám pro vás, já už je všechny viděl. Mám jich ještě asi 100. Takže už je jen na vás, jak je budete chtít "nadávkovat". Klidně budu dávat 2 denně nebo 10 jednou týdně. Stačí říct
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se