Ondrej71 Odesláno 16. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Asi mi nutně chybí v kolekci pilotky. Opožděně gratuluju, sedí Ti nádherně, manuální nátah chválím. Díky za fotky, už jsem v tomhle vlákně asi po páté a budu se dál vracet. Skvele! Videl som ich v inzercii, dost dlho tam boli, no nakoniec nasli toho spravneho majitela Vyborny remen si im dal, tak nech dlho sluzia a robia radost Ondrej gratulujem veľmi pekné fotky......Ja som tiež nad nimi rozmýšľal, ale som preplnený momentálne.......Ak by ťa omrzeli, daj vedieť, mal by som potom záujem....... niet co dodat, jedny z naj pilotiek za naj cenu, a este ti perfektne sedia, co viac si zelat uz len uspesne remenovanie, nech z nich mas radost co najdlhsie... teda pokial ta kupec co ma preplnene o ne nozbija Moc děkuji všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 pár AR pokusů ... a jedna před hoodně Brajtlema Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Gratuluji Ondřeji.Jsou to krásný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Díky Marceli Gratuluji Ondřeji.Jsou to krásný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Přesnost po 4 dnech - 6s, tedy cca - 1,5s/den, spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 pohled na stroj ..a ukázka skvělé práce mistra Zrna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Krásne hodinky a perfektné fotky! Jedny z naj pilotiek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Zkoušel jsem změřit rezervu chodu - hodinky se po natažení a odložení zastavily za 59,5 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kach Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Pěkný hodinky, pěknej řemen, dobrý víno . Netlačí tě korunka, když ohneš zápěstí? Já jsem je měl jednou půjčený na zkoušku a měl jsem s tím trochu problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 u těchto hodinek s korunkou žádný problém, netlačí nikdy Pěkný hodinky, pěknej řemen, dobrý víno . Netlačí tě korunka, když ohneš zápěstí? Já jsem je měl jednou půjčený na zkoušku a měl jsem s tím trochu problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Ty jsou vážně moc hezký...obávám se, že něco takového budu taky muset pořídit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Přesnost po 4 dnech - 6s, tedy cca - 1,5s/den, spokojenost nádherná fota i stroje, přesnost se ještě usadí, resp. půjde po záběhu seřídit. Kalibr Unitas 6497 má rozhodně na výrazně lepší hodnoty - cca +2 sec/týden není vyjímkou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 u těchto hodinek s korunkou žádný problém, netlačí nikdy Taky mě nikdy netlačila, ale já je nosil na pravé. Ondro, sem rás že jsi spokojen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Nové remeny od mistra Zrna dorazily odpolední poštou :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Nové remeny od mistra Zrna dorazily odpolední poštou :-) Jsou super ... určitě máš z nich Ondro radost ... já čekám až přijdu na řadu ( už se nemůžu dočkat ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Jsou super ... určitě máš z nich Ondro radost ... já čekám až přijdu na řadu ( už se nemůžu dočkat ) Jsou fakt skvělé, ne ze bych od Oty čekal něco jiného :-), ale vybral kůže se skutečně moc zajimavé kůže a sedí mi jak ulité :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Black & White hrátky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 ... vybral kůže se skutečně moc zajimavé kůže ... Vidím, že z nich naozaj máš radosť, hotová eufória Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Přesně jak říkáš , z pěkných věci mám radost moc rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2013 Po par týdnech opět na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se