bmwm3 Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 No a jelikož jsem i já propadl té nemoci mnohokrát popisované na tomto foru, před pár dny jsem si pořídil tyto Orisky..Oproti Fortisům http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61779-fortis-spacematic-limited-edition-2012/ jsou Orisky o hodně větší, ale na ruce mi to až tak nepřijde..Konvexní sklíčko malinko zhoršuje čitelnost, ale hodinky jako takové jsou čitelné hodně..Hodně mne bere komplikace ukazatele dne a provedení vteřinovky, též kvituji na ciferníku provedení datumovky..Dále je super překlápěcí spona, hodinky i přes svou váhu se na ruce nosí opravdu lehce.Foto - opět v horší kvalitě a provedení níže..
Chumpus Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Tohle jsou výborný hodinky. BC4 obecně jsou zajímavý, ale retrograde komplikace je super.
Daemonultimate Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Celá tahle pilotní řada od Orisu je vyjímečná a nezaměnitelná,tenhle kousek navíc zdobí i taková komplikace,atˇ Ti radost vydrží co nejdéle a gratuluji.
Chorche Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Přesně, jak píše deamon, super řada, zajímavá komplikace...velká gratulace!
bmwm3 Odesláno 19. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Opet moc dekuji za gratulace..Nejhorsi je, ze se hodinky bojim nosit, jak jedny, tak druhe..Chci, aby byly porad stopro, tak se mi doma toci na grilu..
Chorche Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Tak se neboj a nos je! Na gril je jich škoda. Nějaký ty škrábanečky k běžnému nošení patří.
Daemonultimate Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Tak se neboj a nos je!...Správně,to jsi si mohl koupit nějaký šunty a chodit se na ně dívat do hodinářství,bez škrábanců to nejde,ale ty první bolej nejvíc,jak začneš chodit s rukou za zády,hned tam jako naschvál bude.Tak to neřeš a užívej si je.
gerhard Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Do ORISu hocikedy ! Krásne hodky nech slúžia.
jenik77 Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 sice to neni muj typ hodinek, kazdopadne ta komplikace je super a preju s nima hodne radosti. urcite je nos!
misoo Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 velka gratulacia ! tieto hodinky su velka parada, raz ich asi budem mat aj ja neblazni s tym winderom, pekne na ruku !!
Jsilver Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 (upraveno) Tak ty vypadaji skvele Upraveno 21. května 2013 uživatelem Jsilver
Návštěvník kupec Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Sú to pekné a zvláštne hodinky, gratulujem.....
misoo Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 (upraveno) neplanujes im dokupit tah? vyzeraju na nom perfektne Upraveno 22. května 2013 uživatelem misoo
Petr82 Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Ukazatel data vypadá opravdu výborně, gratulace.
bmwm3 Odesláno 22. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2013 (upraveno) neplanujes im dokupit tah? vyzeraju na nom perfektne Tah koupit neplánuji..Mě totiž tahy obecně vůbec nebaví, nevím proč - všechny quartzky mám na tahu a přijde mi, že to trošku znevýrazní hodinky jako takové - hodně mě bere guma, silikon, nylon, kůže .. Všem ostatním děkuji za gratulace.. Upraveno 22. května 2013 uživatelem bmwm3
mtruelle Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 hodně mě bere guma, silikon, nylon, kůže .. .... a co latex :-)Jinak krásné hodinky
misoo Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 to je pravda, ze na tahu hodinky s nim splyvaju. mne sa toto naopak paci ked tvoria hodinky s tahom jeden celok hold jeden holky, druhy vdolky (a mtruelle latex :D )
bmwm3 Odesláno 22. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2013 K hanbárnám se samozřejmě vyjadřovat nebudu :-)
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Ahoj, podle pravidel se přidávám do vlákna ke kolegovi. Dnes jsem si totiž také přinesl tyto Orisky. Upoutaly mě asi před týdnem při kochání se v prodejně Koscomu. Na internetu bych si jich asi nevšiml, protože na obrázcích vypadají daleko obyčejmněji než naživo. Byla to láska na první pohled. Jsou rafinované, jsou sexy, jsou vyzývavé, ale zároveň nenápadné, jsou elegantní. Chci s nimi být do konce života, ale v hloubi duše tuším, že občas si vyjdu i s nějakými bývalkami, a že časem budu určitě koukat i po jiných Líbí se mi na nich všechno, ale hlavně:- jednoduchý a přehledný design- ty vystouplné růžky, které je dělají hranaté-kulaté- perfektní čitelnost- komplikace se dnem v týdnu- velmi pěkně a nerušivě umístěná datumovka- snadná práce s korunkou: velmi lehce se natahují i nastavují a aretace je jistá a snadná- na rozdíl od kolegy i tah: fascinuje mě ten prostřední dílek, jak je výrazně širší než ty krajní Tak se kochejte se mnou...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se