Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty uz tam jsou docela dlouho a cenu snizoval, ale ted uz ji drzi. Maji neorigo prebrouseny centralni pas v tahu.

To potom bude kravina, ze 100% a ze su nove, budu akurat tak na "novo" prelestene/prebrusene.

Odesláno (upraveno)

Celkom to aj mňa zaujalo, ten winder myslím, ale niekde som tu videl k tomu samostatnú tému a nebolo to tam moc ospevované, skôr naopak.:(

To neřeš, že ho tady nikdo neopěvuje. Já jsem si jej pořídil, je maximálně tichý a zpracování dobré, umí to 650, 750 a 1000 otáček, točení ve směru hod. ručiček, protisměru hod. ručiček nebo kombinaci. Vrtím v něm svoje Omegy a jsem s ním v pohodě (musím vrtit, protože jsem po bouračce na motorce a chodím o francouzských holích a nemám dostatek pohybu co by mi stačil hodinky plně natáhnout). Vřele doporučuji a při té ceně, pokud se pokazí po 3leté záruce mi je to srdečně jedno, je to téměř zadarmo. Jo a adaptér je v ceně :-)

Upraveno uživatelem Ivo Striz
Odesláno

Zeno Pilot super oversized 55 mm - letecky včera k vidění v bazaru na ulici Komunardů v Holešovicích za 6,5 litru (údajně i s doklady a účtem).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...