mik@ Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 (upraveno) Omega Speedmaster 3570.50.00 http://www.activetimewatches.com/index.php...product_id=3071 za 1 676.50 USD. Nejsem žádný anglofil takže jsem možná něco přehlédl a cena je jiná, ale jestli je to fakt, tak to je až podezřelé....někdo tady tenhle e-shop jmenoval v souvislosti s koupí Hamiltonů X-Wind.... No vyzera to tak, ze ta cena uplne vazne taka, aka je... Posielaju to cez UPS do celeho sveta a postovne sa moze vysplhat maximalne do 50$!! Stranka vyzera na prvy pohlad naozaj dobre, len sa bojim ci to nie je "too good to be truth"... Kazdopadne idem pohladat nejake informacie o tejto stranky, aby to nakoniec neskoncilo, ze budu posielat prazdne krabicky ako authenticwatches.com Co si o tom myslite? Co som si tam namatkovo pozrel Zenith Chrono Master El Primero Grande, tak ich Retail Price je $8,700.00 a tam ich maju za Discounted price: $4,270.00! Hour Visiony na tahu za $3,115.00... // no nakoniec cloveku stacilo 30sekund na google a mozme to oznacit za scam... http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=210958 Upraveno 14. prosince 2008 uživatelem mik@
vlasta66 Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Military and Pilot Watch Catalog http://cgi.ebay.com/Military-Pilot-Watch-B...1QQcmdZViewItem
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 jsem zvědavý na kolik se FROGMAN vyškrábe chtěl by mi někdo vyrobit frogmana ? 6t za něj nedám, ale odměna je jistá (třeba bych si koupil i dva)
lib Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 (upraveno) chtěl by mi někdo vyrobit frogmana ? 6t za něj nedám, ale odměna je jistá (třeba bych si koupil i dva) Zvláštní přístup: Okopčit hodinky, to NÉÉ , okopčit figurku, to JÓÓ ??? Edit: Nápad : Proč nenapíšeš do MM? Upraveno 14. prosince 2008 uživatelem lib
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Zvláštní přístup: Okopčit hodinky, to NÉÉ , okopčit figurku, to JÓÓ ??? Edit: Nápad : Proč nenapíšeš do MM? he he ... ta figurka byl fejk už v prvovýrobě
Seamaster Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 chtěl by mi někdo vyrobit frogmana ? 6t za něj nedám, ale odměna je jistá (třeba bych si koupil i dva) Coz o to, udelat kvalitni silikonovou, nebo PU formu zvladne kazdy lepsi modelar, problem bude kvalitni predloha. Takze pokud koupis frogmana za tech 300 USD, muzes zkusit rozjet mensi byznu. O zadnou corku copyrightu se predpokladam nejedna, pac frogman bude neco jako trpaslik pro skopcaky, takovy Panerai-must-have.
lib Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 chtěl by mi někdo vyrobit frogmana ? 6t za něj nedám, ale odměna je jistá (třeba bych si koupil i dva) Když se na tu figurku podívám pořádně, musím konstatovat, že 6t není ani tak moc na to, že Frogman má na ruce funkční hodinky s vestavěným budíkem. Na noční stolek "značka IDEÁL"! Ještě nad tím pouvažuj! Aby se ho ale žena v noci nebála.
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 jestli von ten frog nebude nějakěj vekslák ze sicílie - pokud dobře vidím tak má dvoje hodinky a kompas
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 to tu není nikdo kdo by vyrobil YPO bůžka ?
Baker Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Sezen poradnou predlohu a kamarad sochar Ti to zmasti v zivotni velikosti
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Sezen poradnou predlohu a kamarad sochar Ti to zmasti v zivotni velikosti to by bylo super už mám za dveřmi džejmse bonda a ráno se vždycky leknu --- procházím frog krizí a musel jsem si dnes koupit knihu o ponorkách
Baker Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 to by bylo super už mám za dveřmi džejmse bonda a ráno se vždycky leknu --- procházím frog krizí a musel jsem si dnes koupit knihu o ponorkách V tom pripade tady je neco pro Tebe.
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 V tom pripade tady je neco pro Tebe. kdyby to bylo z plechu tak si tím obložím chatrč
Conrad Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 to by bylo super už mám za dveřmi džejmse bonda a ráno se vždycky leknu --- procházím frog krizí a musel jsem si dnes koupit knihu o ponorkách Ty sbírám,vyšlo něco nového co mi uniklo?
Onisan Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 chtěl by mi někdo vyrobit frogmana ? 6t za něj nedám, ale odměna je jistá (třeba bych si koupil i dva) Já byc si ho taky vzal... Pokud teda někdo neví kde sehnat figurku Karl Ruprecht Kronen... zloduch z Hellboye
NIGHTinGALE Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 to tu není nikdo kdo by vyrobil YPO bůžka ? Kup si tričko nebo CDčko od Sodom Na každém druhém obrázku najdeš něco podobného
BUBÁK Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 (upraveno) Já byc si ho taky vzal... Pokud teda někdo neví kde sehnat figurku Karl Ruprecht Kronen... zloduch z Hellboye Kterýho sháníš, z 1. nebo ze 2.filmu, ten ze 2. by se Ti víc šiknul k hodinkám. Nebo rovnou koupit masku. http://shop.ebay.com/items/__Hellboy-Kroen...3286.m104.l1198 Upraveno 14. prosince 2008 uživatelem BUBÁK
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 355 usd - to je mazec za cínového vojáčka
Onisan Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 (upraveno) Tohle http://cgi.ebay.com/HELLBOY-kroenen-MASK-a...%3A1%7C294%3A50 je asi nejlepší To by se dalo užít i při sexuálních orgiích šéfa FIA Upraveno 15. prosince 2008 uživatelem Onion
African Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Pro fanoušky DOXA : http://hodiny-hodinky-starozitnosti.sbazar...a-o1926366.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se