Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Dovolim si dat zajimavou stranku - nabizeji me oblibene Auguste Reymond, zajimave jsou pak hodinky ktere nabizeji ke komisnimu prodeji

http://www.jwwatch.com/watches_search.asp

o spolehlivosti prodejce nevim nic, ale nabidka (hlavne cenove) zajimava....

Upraveno uživatelem grga_pitic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Pěkné Bulovy Alarm s kalibrem 11, který se myslím montoval do Heuer Autavia, pozor (!!) jen si to myslím.

Hodinky prodává obchod watchmeisterin, který jak jsem si všiml podle referencí, zná minimálně jeden člen fóra, který tam nakupuje. Watchmeisterin se svou reputací lze klidně vložit do vlákna o kvalitních ebay obchodnících.

Odkaz ke komentáři

narazil jsem na inzerat : prodam Heuer Carrera.

zavolal jsem tam a pan bydli nedaleko Prahy tak jsem se jel podivat.

pribeh:

no ja delal za bolsevika stavbyvedouciho a bral jsem tenkrat 12000 cistyho tak jsem si ty hodinky mohl dovolit.

takze koupil Heuer Carrera, Heuer Verona, Omega Seamaster Cosmic(automatic), Anker Meister(7750).

prodava Carrery a Verony.

cena je dost vysoka ale kdyby mel nekdo zajem tak to sem davam

25 tisic za carrery + original krabicka ve tvaru helmy, neoriginal kovovy tah, vterinova rucicka se nevraci na 0.

35 tisic na Verony, bez krabicky na neoriginal tahu, udajne nenosene, kvuli plastovemu sklicku, ale presto je tam skrabanec a protoze je po 30ti letech chtel nechat vycistit od ztuhleho olehe tak hodinar opet spatne nasadil vterinovou rucicku a jeste ji trochu priohnul :-(

fotky doplnim pozdeji

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...