Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To sú doslova samostané písmenkové príbehy v bublinách :) Kedysi som robil detail dažďovej kvapky a v ňom nadpis, ale nepodarilo sa mi to takto ako tvoje. A často sa stane, že dobrý záber vidíš až doma a v detaile, čím trpí kvalita. Nevadí, i tak je to paráda

edit:...kurnik, prečo mi nejde vložiť fotku...

Upraveno uživatelem StanoBare
  • Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

hejdik : to jsi fotil ty? ... uzasny

Díky.

Ano fotil jsem to já,ve sprše s hodinkami na na sprchové baterii ;)

Už je to trošku starší fotka.

Odesláno

Děkuji, koukni na ty nápisy v bublinkách, škoda, že nebylo lepší sklo a navíc tohle je výřez z už principiálně ztraceného Jpegu, uloženého na photoshare :(

Parada, chci taky delat takovy fotky :)

Odesláno

S hodinkami se koupu. Jeden z důvodů proč jsem prodal své jediné mechaniky, nebyly vodotěsné.

To Gougy. Super fotky. Myslím že dnes proteče v koupelně hodně vody. Jen nemám makro objektiv:-(

Odesláno

gougy, hejdik: Ty fotky jsou nadherny!

U nas je ale treba opravdu tvrda voda, takze staci zaschla kapka a hned je na sklicku flek, takze ani s potapkama do koupelny ne :(

Nevim jak tvrdy je ten vodni kamen(asi moc ne), ale AR to urcite neprospiva a ani isopropylalkohol, ktery jinak vycisti vse si s tim moc neporadi a je to potreba mechanicky "vydrhnout".

Odesláno

Gougy: všetky kvapkové a bublinkové sú tu pekné, ale posledná fotka Omeg Seamaster je bublinkovo najkrajšia.

Děkuji, koukni na ty nápisy v bublinkách, škoda, že nebylo lepší sklo a navíc tohle je výřez z už principiálně ztraceného Jpegu, uloženého na photoshare :(

gougy, tak toto si robis prdel - uplne paradna fotka, daleko najkrajsia za dlhe obdobie co som videl

Odesláno (upraveno)

Už mi ide nahrávanie fotiek...len som chcel pridať jednu staršiu fotku s kvapkou, kde, ako som spomínal, niekedy človek uvidí detail až pri zväčšení fotky.

post-6829-0-46732000-1369347075_thumb.jpg

Upraveno uživatelem StanoBare
Návštěvník swanieck
Odesláno

Koukám, že jste už skoro opustili původní téma zda či nikoliv do vody s hodinkama. Není divu....ty excelentní fotky by vykolejily i Pendolíno!!!! Gratulace fotografům, teda správněji profi-fotografům.pánové fakt umíte !!!!!!!

A k tématu...do vody, resp do sprchy s hodinkama....proč ne. Jen to pak, po nějaké době potřebuje vyčistit pouzdro i tah, ty zákoutí článů a stěžejky,  v peroxydu vodíku a je všezase OK.

Odesláno (upraveno)

Paráda!!!, k tématu,dřív ne,ale ted už je sundavám.Jen občas je vydrhnu.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

zatím mám jen jedny vodoNEtěsné "bimbamy", jak jim říká můj synek, takže do vody ne-e.

až se odhodlám ke koupi SeaMasterů nebo něčeho podobně profláklého, půjdou samozřejmě i do vody. jen si říkám, jak se budu rozhodovat, které hodinky si mám vzít, když jich budu mít více. :-) (ale to je mimo téma, tak jako bych nic neřekl)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...