Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ok spokojnost, takze to chapem spravne ze nakolko sa jedna skor o zalezitost vkusu a dojmov tak nebude taka hanba odklonit sa od main-streamu a ostat verny svojim kvazi-sportkam?..... co u mna znovu otvara otazku na kolko by mohla prist vyroba identickeho ale nerezoveho puzdra s nejakym luxusnejsim sklom a korunkou ovsem?

a kedze sa jedna o hodinky s historiou (moje prve dospelacke hodinky) tak ma ta investicia nebude vobec mrziet smile.gif

Návštěvník tolja
Odesláno

ok spokojnost, takze to chapem spravne ze nakolko sa jedna skor o zalezitost vkusu a dojmov tak nebude taka hanba odklonit sa od main-streamu a ostat verny svojim kvazi-sportkam?..... co u mna znovu otvara otazku na kolko by mohla prist vyroba identickeho ale nerezoveho puzdra s nejakym luxusnejsim sklom a korunkou ovsem?

a kedze sa jedna o hodinky s historiou (moje prve dospelacke hodinky) tak ma ta investicia nebude vobec mrziet smile.gif

A nechceš tyto "kvazi-sporty" fungl nové? =) Ještě by jsi si myslím mohl vybrat mezi manuáním a aut. nátahem.

Manuál-cca 1500Kč,Automat Myiota-cca 2000Kč

Odesláno

no jedny som dralizl na aukre ale viac ako 1k7 za ne nedam pretoze je to mosadz a ta sa skor ci neskor omlati ... viem ze sa tu a tam povaliju este po hodinarstvach aj nove.... o tom manuale/automate viem tiez aj jeden hodinar mi povedal ze tie moje hodinky vyslovene priam pocitaju s automatom ale z nejakeho dovodu je tam manual..... ale ako vravim o mosadz za tu cenu uz nestojim ocel sa moze aj poskrabat a stale vyzera ok takze by som radsej priplatil.

Odesláno

ja som uz dlho uvazoval o nejakom prime v nereze a s tym sportom vz moje som sa chcel uistit ze mi nieco dolezite neunika lebo po kvazi-sportkach na aukre nestekne pes a sportky ficia..... lenze sport by som musel najprv zohnat a tie moje uz mam a sport znamena dat aspon 5kil za nieco co uz len z dialky pripomina hodinky aby som to potom este draho rekonstruoval... navyse ked mi teraz potvrdili ze ich hodnota/popularita je skor zalezitost vkusu nez techniky...

mne osobne sa moje designovo pacia viac nez sport navyse su naozaj "moje" uz desat rokov.... takze volba je teraz uz jasna ... moje pojdu do nerezu.... po velkej noci volam do eltonu smile.gif teraz som nejak svorc biggrin.gif

Odesláno

To chceš mít jen jedny hodinky ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif?

Nemluvě o tom, že ti Mechano výše napsal, že ten původní strojek je lepší? Nemluvě o tom, že (bez urážky) design těch tvých se se SportI nedá srovnat?

Odesláno

iste ze nie... biggrin.gif

mam aviatory nove, vostoky vojenske stare nostielne (sije sa mi na ne novy remen prave), nejake dalsie stare ruske pekne nositelne na ceste, kvazi-sport primky nositelne, jedny bezne zlte primky nositelne, dalsie na ceste nositelne, prim sport II funkcne potrebuju zostelovat, prim sport detske tiez zostelovat, prim detske basic edition bez datumu (moje prve) notitelne ale tie uz nosit nebudem smile.gif , a jedno digitalne casio ktore nosim v pripadoch ked sa o dobre hodinky bojim..... na prim sport I v nereze casom mozno pride rad ale momentalne mi za ten spas(peniaze) nestoja.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...