Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Poraďte, kde je na severu Moravy k vidění volně stojící letadlo. Ideálně čmelák, ale mohlo by být cokoliv polétavého. Čím blíž Novému Jičínu, tím líp. Synovec má ze školy projekt - natočit hudební videoklip a shání něco na záběr s práškovacím letadlem pro Jóžina z bážin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě tu SR22 jen půjčili na pár minut, ale za chvíli mě bolela ruka. Křidélka to má fakt tuhý. Vertikálně jsem to moc nezkoušel.

V tom případě letadlo nebylo vyvážené a pereš se s pružinama křidélek. jde to běžně jedním prstem.

Odkaz ke komentáři

Ja si pamatam ked som s nalietanymi 300 hodinami na cessnach piperoch a podobne isiel lietat prvy krat na zlin 305. V tom momente som sa citil ako zaciatocnik co v lietadle nikdy nesedel. Enormny gyroskopicky efekt a po starte som to nestihal vsetko "zatvarat" :-D zzil som sa s tym lietadlom asi po dvoch hodnach lietania. Najviac sa mi pacilo ako som v polohe po vetre ubral plyn a lietadlo stale zrychlovalo..:-D

Odkaz ke komentáři

Poraďte, kde je na severu Moravy k vidění volně stojící letadlo. Ideálně čmelák, ale mohlo by být cokoliv polétavého. Čím blíž Novému Jičínu, tím líp. Synovec má ze školy projekt - natočit hudební videoklip a shání něco na záběr s práškovacím letadlem pro Jóžina z bážin.

Je to on?

http://www.lkza.cz/

post-344-0-79631800-1428593666_thumb.jpg

post-344-0-40664400-1428593679_thumb.jpg

post-344-0-97651100-1428593690_thumb.jpg

post-344-0-23102300-1428593701_thumb.jpg

post-344-0-18869700-1428593714_thumb.jpg

post-344-0-12760300-1428593739_thumb.jpg

post-344-0-82083900-1428593748_thumb.jpg

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

Jo, přesně tohle práškovací letadlo. Akorát se mi na stránkách klubu nedaří dohledat, jak, kdy a kde by byl čmelák k vidění. Ty máš nějaké bližší informace, nebo mám jít s dotazy otravovat aeroklub?

Díky.

Odkaz ke komentáři

Jo, přesně tohle práškovací letadlo. Akorát se mi na stránkách klubu nedaří dohledat, jak, kdy a kde by byl čmelák k vidění. Ty máš nějaké bližší informace, nebo mám jít s dotazy otravovat aeroklub?

Díky.

To byla náhoda. Málem jsem dopadl, jak ten Jóžin. Fakt je, že tady lítá všechno možné, ale Čmeláka často nevidím. Možná přiletěl jen popráškovat Babišovi řepku. Zkus se zeptat přímo na letišti. Ještě je letiště ve Frýdlantu http://www.akfrydlant.cz/

Tak jsem ho našel - OK-CKU http://www.planes.cz/cs/photo/1185696/z37a-ok-cku-private-mimo-letiste

AgroAirVa, s.r.o.

Smržická 905,
79841
Kostelec na Hané

a neseremed turbo
Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

polifka: vypadá to tak

Projekt

LETOUN SM-92T BYL V PROSINCI 2008 TYPOVĚ CERTIFIKOVAN MOSKEVSKYM LETECKYM UŘADEM MAK DLE STAVEBNIHO PŘEDPISU AP-23, KTERY JE EKVIVALENTEM FAA FAR-23.

OD ROKU 2008 BYLO VYROBENO NĚKOLIK SERIOVYCH LETADEL SM-92T VE SMOLENSKEM ZAVODĚ SMAZ, KTERA JSOU USPĚŠNĚ PROVOZOVANA. ORBIS AVIA SPOLEČNĚ S PARTNERY ZAHAJUJE V ROCE 2014 VALIDACI MAK TC U AGENTURY EASA DLE SPECIFIKACE CS-23 A NASLEDNĚ U FAA DLE FAR-23.

NOVY EASA TYPOVĚ CERTIFIKOVANY LETOUN, OZNAČENY JAKO ORBIS AVIA SM-92T(E) PRAGA BUDE FINALNĚ VYRABĚN SPOLEČNOSTÍ ORBIS AVIA V ČR V JEJIM CENTRU VYROBY A ÚDRŽBY LETADEL NA LETIŠTI HRADEC KRALOVE. ORBIS AVIA BUDE PRO TENTO TYP LETOUNU ROVNĚŽ DRŽITELEM EASA TC, OPRAVNĚNI EASA DOA K PROJEKTOVANI A OPRAVNĚNI EASA POA K VYROBĚ.

PRVNI EASA TC CERTIFIKOVANE LETOUNY ORBIS AVIA SM-92T(E) PRAGA BUDOU PRO ZAKAZNIKY K DODANI V ROCE 2015.

articles_32m.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...