enslow Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 co to je 305ka???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 http://pragaglobal.com/aviation/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Enslow: je to 105ka, zlin z-126 Tu pragu sem videl v Hradci na letisti, teda jen trup z ni, delaj na tom rusaci. Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem jungle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Poraďte, kde je na severu Moravy k vidění volně stojící letadlo. Ideálně čmelák, ale mohlo by být cokoliv polétavého. Čím blíž Novému Jičínu, tím líp. Synovec má ze školy projekt - natočit hudební videoklip a shání něco na záběr s práškovacím letadlem pro Jóžina z bážin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Mě tu SR22 jen půjčili na pár minut, ale za chvíli mě bolela ruka. Křidélka to má fakt tuhý. Vertikálně jsem to moc nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Dobrá zpráva. Na ULZ? Maš 1 nebo 2? Na ULZ. V době zadržení Medical nešlo utéct k někomu jinému :-) Stačí mi 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Tak alespoň tak. Gratulace a příjemné polétání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Mě tu SR22 jen půjčili na pár minut, ale za chvíli mě bolela ruka. Křidélka to má fakt tuhý. Vertikálně jsem to moc nezkoušel.V tom případě letadlo nebylo vyvážené a pereš se s pružinama křidélek. jde to běžně jedním prstem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Ja si pamatam ked som s nalietanymi 300 hodinami na cessnach piperoch a podobne isiel lietat prvy krat na zlin 305. V tom momente som sa citil ako zaciatocnik co v lietadle nikdy nesedel. Enormny gyroskopicky efekt a po starte som to nestihal vsetko "zatvarat" :-D zzil som sa s tym lietadlom asi po dvoch hodnach lietania. Najviac sa mi pacilo ako som v polohe po vetre ubral plyn a lietadlo stale zrychlovalo..:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 V tom případě letadlo nebylo vyvážené a pereš se s pružinama křidélek. jde to běžně jedním prstem.Hmmm. Neznám ten system, ale těžko to šlo na obě strany a bez zásahu se éro nikam nenaklánělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Ano bez zásahu letadlo letí jak má, nebo lépe jak ty chceš, pokud chceš změnit směr musíš překonat odpor pružin, nebo převážit letadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) Poraďte, kde je na severu Moravy k vidění volně stojící letadlo. Ideálně čmelák, ale mohlo by být cokoliv polétavého. Čím blíž Novému Jičínu, tím líp. Synovec má ze školy projekt - natočit hudební videoklip a shání něco na záběr s práškovacím letadlem pro Jóžina z bážin.Je to on?http://www.lkza.cz/ Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Je to on?http://www.lkza.cz/Jo, přesně tohle práškovací letadlo. Akorát se mi na stránkách klubu nedaří dohledat, jak, kdy a kde by byl čmelák k vidění. Ty máš nějaké bližší informace, nebo mám jít s dotazy otravovat aeroklub?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 jungle: Tou Pragovkou myslíš tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) Jo, přesně tohle práškovací letadlo. Akorát se mi na stránkách klubu nedaří dohledat, jak, kdy a kde by byl čmelák k vidění. Ty máš nějaké bližší informace, nebo mám jít s dotazy otravovat aeroklub?Díky.To byla náhoda. Málem jsem dopadl, jak ten Jóžin. Fakt je, že tady lítá všechno možné, ale Čmeláka často nevidím. Možná přiletěl jen popráškovat Babišovi řepku. Zkus se zeptat přímo na letišti. Ještě je letiště ve Frýdlantu http://www.akfrydlant.cz/ Tak jsem ho našel - OK-CKU http://www.planes.cz/cs/photo/1185696/z37a-ok-cku-private-mimo-letisteAgroAirVa, s.r.o.Smržická 905,79841Kostelec na Hané a neseremed turbo Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Díky moc, já věděl, že všichni všechno vědí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 polifka: vypadá to tak ProjektLETOUN SM-92T BYL V PROSINCI 2008 TYPOVĚ CERTIFIKOVAN MOSKEVSKYM LETECKYM UŘADEM MAK DLE STAVEBNIHO PŘEDPISU AP-23, KTERY JE EKVIVALENTEM FAA FAR-23.OD ROKU 2008 BYLO VYROBENO NĚKOLIK SERIOVYCH LETADEL SM-92T VE SMOLENSKEM ZAVODĚ SMAZ, KTERA JSOU USPĚŠNĚ PROVOZOVANA. ORBIS AVIA SPOLEČNĚ S PARTNERY ZAHAJUJE V ROCE 2014 VALIDACI MAK TC U AGENTURY EASA DLE SPECIFIKACE CS-23 A NASLEDNĚ U FAA DLE FAR-23.NOVY EASA TYPOVĚ CERTIFIKOVANY LETOUN, OZNAČENY JAKO ORBIS AVIA SM-92T(E) PRAGA BUDE FINALNĚ VYRABĚN SPOLEČNOSTÍ ORBIS AVIA V ČR V JEJIM CENTRU VYROBY A ÚDRŽBY LETADEL NA LETIŠTI HRADEC KRALOVE. ORBIS AVIA BUDE PRO TENTO TYP LETOUNU ROVNĚŽ DRŽITELEM EASA TC, OPRAVNĚNI EASA DOA K PROJEKTOVANI A OPRAVNĚNI EASA POA K VYROBĚ.PRVNI EASA TC CERTIFIKOVANE LETOUNY ORBIS AVIA SM-92T(E) PRAGA BUDOU PRO ZAKAZNIKY K DODANI V ROCE 2015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Pohodicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 nejaka sukromna plocha pri leviciah.. v zapati ma odtial prisli vyhodit :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se