McStinger Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Chronomag je presýtený chybami a budete tu z jednej robiť drámu, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 No jasne https://en.wikipedia.org/wiki/Slovak_Republic_%281939%E2%80%9345%29After the Munich Agreement, Slovakia gained autonomy inside Czecho-Slovakia (as the former Czechoslovakia had been renamed) and lost its southern territories to Hungary under the First Vienna Award. Nemáš pravdu. Předně se to psalo s pomlčkou, tedy: Česko-Slovenská republika (nebo zeměpisně Česko-Slovensko) a tato takzvaná "druhá republika" existovala necelého půl roku. Poté se stát rozdělil na Protektorát Čechy a Morava, obsazený Hitlerem a Slovenský sněm jednostranně vyhlásil samostatnou Slovenskou republiku jako spojence nacistického Německa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 25. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Nemáš pravdu. Předně se to psalo s pomlčkou, tedy: Česko-Slovenská republika (nebo zeměpisně Česko-Slovensko) a tato takzvaná "druhá republika" existovala necelého půl roku. Poté se stát rozdělil na Protektorát Čechy a Morava, obsazený Hitlerem a Slovenský sněm jednostranně vyhlásil samostatnou Slovenskou republiku jako spojence nacistického Německa.. Už je Kamil spokojný, a upokojí sa, lebo to zo seba dostal? :-) Nemá niečo k lietadlám? Alebo si iba prišiel kopnúť? Za podobné "výstreky" zvykneš ľudí zdrbávať, tak zdrbeš aj sám seba? Alebo, umravní Ťa nejaký iný admin? F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 (upraveno) Tak jsem tady ve 2014 vňukal, že to zase nedopadne třistaosmdesátkou a hele, letos ji tam v interiáři letu máme a hned dvakrát :-) Paráda, se na to hovado těším jak malý fagan :-) Já jsem maličko pomalejší v hlavě a do teď jsem prostě nepochopil jak se to letadlo může odlepit od země, to je na mě prostě trochu zu viel... kurna, z mojich poslednych 12 letov za posledne tri mesiace bolo 8 v A380 ( co neznizuje fakt ze je to stale aj pre mna uzasne "monstrum" ) btw...obcas mam hlavne pri nocnych vzletoch s velrybou pocit ze ide prilis pomaly na to aby sa odlepila Upraveno 25. ledna 2016 uživatelem matt81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Už je Kamil spokojný, a upokojí sa, lebo to zo seba dostal? :-) Nemá niečo k lietadlám? Alebo si iba prišiel kopnúť? Za podobné "výstreky" zvykneš ľudí zdrbávať, tak zdrbeš aj sám seba? Alebo, umravní Ťa nejaký iný admin? F. Ty napises blbbost, misto omluvy jeste napadas ostatni a ja se mam umravnovat? Uz to nehul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Ty napises blbbost, misto omluvy jeste napadas ostatni a ja se mam umravnovat? Uz to nehul. Budem si písať blbosti, aké uznám za vhodne, a Ty si svoju šikanu a hnidopišstvo nechaj na doma. A prestaň mi pleveliť vlákno. Ako hlavný admin by si mal vedieť, ako sa chovať. Ďakujem. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Budem si písať blbosti, aké uznám za vhodne, a Ty si svoju šikanu a hnidopišstvo nechaj na doma. A prestaň mi pleveliť vlákno. Ako hlavný admin by si mal vedieť, ako sa chovať. Ďakujem. F. Já v tom žádnou šikanu a hnidopišství nevidím a psát mohu kam chci. A blbosti "ako uznas za vhodne" si psát nebudeš. A proč mi stále radíš, jak se mám chovat, abych se umravnil, atd. Nepřeháníš to trochu? Znovu opakuji, napsal jsi věc, která není pravda a místo aby ses omluvil za překlep nebo uznal chybu, kopeš okolo sebe, diktuješ mi, jak se mám chovat. A dokonce, a to je úsměvné, píšeš reporty moderátorům na admina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Já v tom žádnou šikanu a hnidopišství nevidím a psát mohu kam chci. A blbosti "ako uznas za vhodne" si psát nebudeš. A proč mi stále radíš, jak se mám chovat, abych se umravnil, atd. Nepřeháníš to trochu? Znovu opakuji, napsal jsi věc, která není pravda a místo aby ses omluvil za překlep nebo uznal chybu, kopeš okolo sebe, diktuješ mi, jak se mám chovat. A dokonce, a to je úsměvné, píšeš reporty moderátorům na admina. Prestaň ma tu obťažovať, a nečítaj moje veci. F. Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem F.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Ceka na me Upraveno 4. února 2016 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Pěkná bambule, příjemný let přeji. Kam letíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Haha, tak porad jen ceka. Navaznej let z dubaje do osla v hajzlu. Takze to asi potrva. Visim v KL. Upraveno 4. února 2016 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 http://www.businessinsider.com/russias-fifth-generation-fighter-ambitions-chart-2016-4 F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Fandím https://www.fs.cvut.cz/aktuality/230-212/prvni-let-ultralehke-stihacky-ul-39-albi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Fandím https://www.fs.cvut.cz/aktuality/230-212/prvni-let-ultralehke-stihacky-ul-39-albi/ To vypadá dobre! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Sakra! Úplně jsem zapomněl, že za třičtvrtě hoďky přistává na Ruzyni AN-225 Mriya. Teď už to nestihnu.. nicméně, koukněte tady, komu to poletí nad hlavou. Přeci jen, největší letadlo světa tady moc často nepřistává.. https://www.flightradar24.com/ADB310F/9aaa54d http://technet.idnes.cz/antonov-an-225-mrija-0nj-/vojenstvi.aspx?c=A160506_111127_vojenstvi_kuz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Snad se mohu svěřit s dost neuvěřitelným příběhem. V roce 1965, to mi ještě nebylo 5, zahynul při havárii MiG-15 můj táta, vojenský pilot, bylo mu 30 let. V té době nosil služební Lemanie s označením "Majetek vojenské správy", u nich si ale den předtím rozbil sklíčko a nechal je doma. Díky tomu je mám já, stále jdou, velmi přesně a občas je nosím. Pravidelně, když si jdu zalétat, do vzduchu ty hodinky patří. Tehdy, v roce 1965, se k havárii nachomýtl jeden pán, co jel kolem a vzal si na památku fragment letounu, ulomenou hlaveň kanónu. O mnoho let později se s tím svěřil v práci mladšímu kolegovi, který se zajímal o vojenství, leteckou techniku a mj. pátral po letounech, spadlých na našem území za války. O dalších mnoho let později, už před několika lety, mluvila moje přítelkyně Dáša se svou kamarádkou a vyprávěla jí i o mně, mém vztahu k letectví a tátovi. Kamarádka to vyprávěla doma manželovi a tím byl ten mladší kolega toho pána, co byl na místě nehody. Manželovi to docvaklo, spojil se s mou přítelkyní, ujasnil si podrobnosti a vydal se hledat svého tehdejšího kolegu z práce. Ten bohužel krátce předtím zemřel a trvalo další rok, než se mu podařilo přesvědčit vdovu, aby ho pustila do garáže a on tam opravdu našel hlaveň leteckého kanónu. Před 2 týdny k nám přijeli na návštěvu a hlaveň mi přivezl, dostala se ke mně po 51 letech od nehody... Třeba se nakonec ukáže, že je to hlaveň z jiného letounu, který tehdy (1965) ve stejné oblasti havaroval, protože jsem zjistil, že se jedná o hlaveň ruského leteckého kanónu NR-30, ráže 30 mm, vyráběl se ve stejné době, ve standardní výzbroji MiG-15 byly ale kanóny 23 a 37 mm. Neházím kanón do žita, už se mi podařilo zjistit, že jedna z verzí MiG-15 byla vybavena dvojicí 30 mm kanónů, táta sice letěl v jiné verzi, ale kdoví jak to bylo a nedám si pokoj, dokud to nevypátrám. V každém případě bude hlaveň součástí rodinného "pokladu", protože se ke mně dostala až neuvěřitelnou shodou náhod... Pátrám všude možně, ale pokud je tady někdo, kdo by měl hlubší znalosti o verzích MiG-15, které tu létaly, popř. kontakt na někoho, kdo by uměl zjistit podle evidenčního čísla letounu konkrétní výzbroj, prosím ozvěte se mi. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Cau skus aeroweb.cz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 27. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Sobota, možnosť zážitkových letov pri Prahe, vo Vestci F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 (upraveno) Jo, s Andulou je to zážitek... To musím potvrdit... Díky za typ. Upraveno 27. května 2016 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 27. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Jo, s Andulou je to zážitek... To musím potvrdit... Díky za typ. Ak vyrazíš, ozvi sa...chystáme sa tiež. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se