Návštěvník admira Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 http://eshop.prim-hodinky.cz/Eshop/Group/16/prim-preciosa
IzTaPa Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Kyc, co urcite na strednim a dalnem vychode pofrci...
filo-boxer Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Pokud se nemylim, tak je to MPM, ne?
gougy Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 V 29. 5. 2013 v 8:01, filo-boxer napsal: Pokud se nemylim, tak je to MPM, ne?Ano je, strašné, jak se tradice českých produktů míchá ještě víc :(
financ Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 co to přesunout do správné - čínské sekce?
filo-boxer Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 No, strojek maji svycarsky, pouzdro pravdepodobne cinske, kristal snad cesky, a v cesku je i bali do krabicek a mozna i kompletuji. Tak ja nevim
Roman-ZA Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 To su mi veci, vy chcete presuvat Vas cesky poklad do cinskej sekcie?
gougy Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 V 29. 5. 2013 v 12:45, Roman-ZA napsal: To su mi veci, vy chcete presuvat Vas cesky poklad do cinskej sekcie? Netuším, jestli o Prim a Prim manufacture víš, nebo ne, ale pokud bys věděl, neptal by ses
atomicsteve Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Taky bych sázel na to, že jsou kompletované u nás, jinak by tam nebyla Preciosa. Ta sice krystaly kubické zirkonie nakupuje někde v Asii, ale tepelně upravuje, řeže a brousí je až tady v ČR. A křišťál je doufám všechen český. Prim MPM Preciosa se už jednou vyráběly, měly z křišťálu sestavená souhvězdí na černých cifernících. Dostávaly je Missky, část šla i do prodeje.
gougy Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 V 29. 5. 2013 v 17:36, atomicsteve napsal: Taky bych sázel na to, že jsou kompletované u nás, jinak by tam nebyla Preciosa. Ta sice krystaly kubické zirkonie nakupuje někde v Asii, ale tepelně upravuje, řeže a brousí je až tady v ČR. A křišťál je doufám všechen český. Prim MPM Preciosa se už jednou vyráběly, měly z křišťálu sestavená souhvězdí na černých cifernících. Dostávaly je Missky, část šla i do prodeje.No nevím, Swarovski se taky napíše i na výrobky, vyráběné jinde než v Rakousku
atomicsteve Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Jenže proč by ty krystaly vozily zpátky do Číny, když už je tady vyrobili? Koukal jsem na stránky, je tam kubická zirkonie a ta se určitě opracovává až v ČR. PS: stojí 6600 korun, s perleťovým ciferníkem 25 tisíc (ale zase je k tomu váza od Preciosy )
atomicsteve Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 To jo, s hrůzou jsem navíc nedávno zjistil, že něco v tomto "stylu" nosí i sestra... Plánuju ale něco podobného, ale umírněnějšího a navíc s trochu jiným materiálem (při mém tempu to bude tak do Vánoc, ani rokem si ale nejsem jistý)
Honza.manta Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 V 6. 5. 2014 v 18:31, maxipesfik napsal: ... Takový hezký a čistý čínský design - není to náhodou MPM?
Milan Praha Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 viděl jsem hodně hnusnejch hodinek ale tohle je fakt moc ... hlavně je nechtějte vidět naživo ....
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 http://www.preciosa-hodinky.cz/
eloga Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Fíku proč to sem pořád cpeš, když ten producent MPMPrim zasloužilé členy tak deprimuje? Že to je hnusný o tom není sporu, ty skutečný souvislosti se značkou Prim bych tu neřešil, ale že tady fík dělá MPMPrimu medvědí službu je jasné. Úplně mě dorazila reklamní fotka s tou babou jak má nesmyslně a hnusně vystrčenou zadnici, to asi na ty MPMPrimky, chce se nechat deprimovat - to bude odborný název na - zbavení iluzí o Primkách. **
JR_2010 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 V 12. 7. 2015 v 9:27, Milan Praha napsal: viděl jsem hodně hnusnejch hodinek ale tohle je fakt moc ... hlavně je nechtějte vidět naživo .... V 13. 7. 2015 v 6:26, eloga napsal: Fíku proč to sem pořád cpeš, když ten producent MPMPrim zasloužilé členy tak deprimuje? Že to je hnusný o tom není sporu, ty skutečný souvislosti se značkou Prim bych tu neřešil, ale že tady fík dělá MPMPrimu medvědí službu je jasné. Úplně mě dorazila reklamní fotka s tou babou jak má nesmyslně a hnusně vystrčenou zadnici, to asi na ty MPMPrimky, chce se nechat deprimovat - to bude odborný název na - zbavení iluzí o Primkách. ** Hele hoši, já je vidím naživo každý den a ještě jsem se nepoblil, respektive co je pro někoho hnusný, může být pro jiného nádherný. Jsou to úplně normální fashion hodinky a rozhodně, dle MÉHO názoru, vypadají lépe, než ty tisíce pseudochron s kamenama a nápisama MK, DG a já nevím co ještě. Moje žena se narodila jako straka a tak ji nechávají klidnou všechny hodinky, co se netřpití, jak se někde blejskne kámen, nedá se zastavit, co s tím holt nadělám, Omegy, který ode mne dostala teď nosí moje máma, a moje žena vám vzkazuje, abyste přibrzdili, nebo si vás najde! Ještě Vás trochu vyprudím... ...jo, a je to kvůli vám můj první příspěvek do sekce Čínskejch hodinek. .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se