prischera Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 V současné době prodává jeden člen hodinky které koupil ve větším balíčku. Část z něj už prodal a za hodinky chce totéž co za ně dal, je tedy asi 20% v plusu. Rozdíl nákup prodej, je jen pár dní. Odkaz na původní inzerát samozřejmě chybí. Mám pocit, že tím jde minimálně proti duchu fóra. Je proti pravidlům přidat odkaz na tyto tři prodeje (původní a dva následné) do hodnocení prodávajícího? Nebo se jedná o nepřípustnou diskuzi o ceně? Nerad bych porušil pravidla, ale tohle se mi moc nelíbí.
Návštěvník Kamil Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 V prodejním vlákně bez poznámek, v hodnocení prodávajícího bych to naopak uvítal.
Horhe Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 No Yvaine má obchodnickej účet, za kterej platí. Takže si imho může prodávat co chce za kolik chce. I když to že to koupil tady, a tady opět rozprodává po kouskách je docela blbý.Ale já jsem tady taky prodal hodinky, který pak patprom tady obratem prodával o několik tisíc víc. Záleží na kupujícím, jestli to koupí nebo ne.
bandicoot Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 To je věc vnitřního nastavení prodávajícího, nikoliv nějakých vynutitelných pravidel.
prischera Odesláno 30. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Nehodlám nic vynucovat pravidly, jen na to upozorním v jeho hodnocení prodejce. Ať se každý rozhodne sám. Můj dotaz byl, zda se nejedná o porušení pravidel z mojí strany.
Bob Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Jedna se o moje hodinky, trochu me to samozrejme zklamalo, protoze jsem naivni a myslel jsem ze udelaji nekomu radost a ne ze se stanou predmetem smeliny, jsem holt spatnej obchodnik, priste je dam draz :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Vždyť je prodává za stejnou cenu nebo se blbě dívám? A tys je vlastně prodával proč? EDIT: Aha, kaučuk zvlášť.
Horhe Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 No a není to tak dlouho, co Yvaine dostal ban za nějakej snad pochybnej prodej, kde si hodinky ve vlákně vychvaloval pod druhou identitou G-SHOCK, nebo jak to bylo. Už si to moc nepamatuju...
Bob Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 V 30. 5. 2013 v 10:54, Kamil napsal: Vždyť je prodává za stejnou cenu nebo se blbě dívám? A tys je vlastně prodával proč? EDIT: Aha, kaučuk zvlášť.No nejak posledni dobou mi vyhovujou mensi hodinky, tech 42 max ... A delam doma cistku, nashromazdilo se mi toho doma hodne ( nemyslim jen hodinky, ruzna elektronika, usb, wifi, pouzdra ...) na chronomag hodinky a zbytek na sbazar :-) jeste bych potreboval udat ten popelnik, nechces ho Kamile? :-)Navic jsem nasel novy hodinky ktery asi prikoupim :-)
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 V 30. 5. 2013 v 10:57, Horhe napsal: No a není to tak dlouho, co Yvaine dostal ban za nějakej snad pochybnej prodej, kde si hodinky ve vlákně vychvaloval pod druhou identitou G-SHOCK, nebo jak to bylo. Už si to moc nepamatuju...trvalej ban ..... dobrej bordel http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/55228-par-otazek-na-ban/
Horhe Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Tak to já schválně zkusím, jestli se mi migrací na novou verzi fóra resuscitoval nick vygumovanahlava Vygumovanahlava je mrtvá, škoda.
skalis Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Pokud v souladu s pravidly koupil a v souladu s pravidly i prodava, tak je kazdymu prd do toho, jestli prodava za min nebo za vic. Nechci, aby to vyznelo zle, ale prd do toho je i predchozim majitelum hodinek.
misoo Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 boze zas tie ceny... nechapem co je komu do akychkolvek cien... chodte byvat do severnej korei, tam este stale ceny stanovuje spravodlivy kim a nie ta hnusna imperialisticka neviditelna ruka trhu...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Máte pravdu skalisi a misoo, ale když na to někdo upozorní, taky to nevadí. Spíš to uvítám, abych si do budoucna udělal obrázek o prodávajícím. EDIT: A jak už bylo mnohokrát řečeno, tohle fórum bylo založeno pro milovníky hodinek a diskuzím o nich. Prodejní sekce je bonusem pro členy, nikoliv na to, aby si z ní kdokoliv dělal výdělečný podnik. Na to jsou jiné servery.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.