Ondrej71 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Dnes jsem se konečně dočkal. Před víkendem se mi podařilo odchytit PPL a získat balík z Chronoshopu ještě před víkendem. Ještě že tak :-) ty dva dny do pondělka by byly k nepřečkání :-P Balík jako vždy perfektně zabalený, přežil by asi i nukleární výbuch. Těšil jsem se na okamžik až otevřu krabici a uvidím je poprvé naživo - poprvé jsem kupoval hodinky, které znám jen z webu. A musím říct, že mě překvapily a to pozitivně. Masivní ale zároveň perfektně sedí, nikde netlačí a na ruce jejich váhu vůbec nevnímám. Precizně zpracováný tah, strašně moc zajímavý cifr, výrazné ručičky. Prostě, líbí se mi moc. Možná se dokonce dokopu k napsání nejaké recenze :-) Pár fotek ajfounem..
PNS Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Hmmmmmm!!! V posledním týdnu u sebe pozoruju tíhnutí k této značce, ty tvoje vypadají taky hodně pěkně, velká gratulace
Pavel K. Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Gratuluju! Tritony jsou fajn A vypadají dobře i na gumě nebo kůži.
GSIA79 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 (upraveno) Líp se mi na ně dívá s řemenem. Chyba je ve mě. Tah já nerad, připadám si jak Francois Vidocq. Vypadaj moc pěkně a přeju ať neomrzej. Dostat je ještě v pátek, tu radost znám. Upraveno 31. května 2013 uživatelem GSIA79
NERO.8 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Ještě jednou gratuluju. Sedly Ti super.Poslední dobou kroužím ve stejných vodách. Možná bych taky upřednostnil kůži nebo gumu.
Ondrej71 Odesláno 31. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Děkuji pánové , užívám si je, jako první rande :-) Tah je parádní, fakt pohodlný a hlavne praktický i pro případnou koupel a v podstatě neznicitelný. Řemen plánuju taky, jsem v pořadníku mistra Zrna a rýsují se i další akvizice :-) Zas to dá hodinkám další rozměr
Ondrej71 Odesláno 31. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Ještě jednou gratuluju. Sedly Ti super.Poslední dobou kroužím ve stejných vodách. Možná bych taky upřednostnil kůži nebo gumu.Díky Pavle :-). Taky nejaké potápky od Baltu? :-) Origo guma se mi nelíbila, koupím nejaký řemen i s vodeodolnou úpravou nebo pokud najdu zajímavý kaučuk , bránit se mu nebudu :-)
NERO.8 Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Díky Pavle :-). Taky nejaké potápky od Baltu? :-) Origo guma se mi nelíbila, koupím nejaký řemen i s vodeodolnou úpravou nebo pokud najdu zajímavý kaučuk , bránit se mu nebudu :-) Ještě nevím.Rozhodnutí asi padne při osobní návštěvě Chronoshopu.
zubovec Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Gratulace, moc pěkné, ať dobře slouží...
IWCmann Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Pěkné a zajimavé hodinky. Gratuluji a přeji Ti, ať tě baví, jako první den, kdy si je vybalil.
Rampelnik Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 To je pořádný kus železa! Ať slouží, těším se na recenzi
Ondrej71 Odesláno 1. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Díky všem ! :-) rychlocvak mobilem
Igicz Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Gratulace k super železu. Ten tah je úplně parádní!!! No a jak tak koukám, k výměně za gumu/kůži nebude zapotřebí chirurgického vybavení, ale regulérního domácího nářadí:-D Ať slouží!
Ondrej71 Odesláno 2. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Výměna je těžká pohoda, otázka pár vteřin :-)
Juraj11 Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 (upraveno) Jak tak na ně koukám,tak na ně někdy na tom tahu budu muset kouknout-třeba si koupím čtvrtý Tritony .Jinak samozřejmě gratuluju a ať dělají dlouho radost Upraveno 2. června 2013 uživatelem Juraj11
Daemonultimate Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Parádní kladiva na čarodějnice za super cenu,na řemenu jsou elegantnější ,ale tohle jim přeci jen dodává sílu mastodonta.Na ruce vypadají bezvadně a věřím,že stejně tak dobře budou i sloužit.Ukaž jim cestu nikoli rájem,ale peklem,to je prostředí,kde budou jako doma.Moc gratuluju.
Návštěvník kupec Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Gratulujem, tak si sa dočkal.......
spineshank Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Taky se přidávám a gratuluju Ondro Moc se mi líbí ručky a těším se na foto na pořádným řemenu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se