Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem se konečně dočkal. Před víkendem se mi podařilo odchytit PPL a získat balík z Chronoshopu ještě před víkendem. Ještě že tak :-) ty dva dny do pondělka by byly k nepřečkání :-P

Balík jako vždy perfektně zabalený, přežil by asi i nukleární výbuch. Těšil jsem se na okamžik až otevřu krabici a uvidím je poprvé naživo - poprvé jsem kupoval hodinky, které znám jen z webu. A musím říct, že mě překvapily a to pozitivně.

Masivní ale zároveň perfektně sedí, nikde netlačí a na ruce jejich váhu vůbec nevnímám. Precizně zpracováný tah, strašně moc zajímavý cifr, výrazné ručičky.

Prostě, líbí se mi moc. Možná se dokonce dokopu k napsání nejaké recenze :-)

Pár fotek ajfounem..

post-18261-0-59179600-1370025746_thumb.jpg

post-18261-0-62928400-1370025777_thumb.jpg

post-18261-0-23627700-1370025812_thumb.jpg

post-18261-0-64210700-1370025832_thumb.jpg

post-18261-0-32638900-1370025859_thumb.jpg

post-18261-0-69746700-1370025878_thumb.jpg

post-18261-0-11389900-1370025897_thumb.jpg

post-18261-0-59631700-1370025915_thumb.jpg

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hmmmmmm!!! V posledním týdnu u sebe pozoruju tíhnutí k této značce, ty tvoje vypadají taky hodně pěkně, velká gratulace :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Líp se mi na ně dívá s řemenem. Chyba je ve mě. Tah já nerad, připadám si jak Francois Vidocq. Vypadaj moc pěkně a přeju ať neomrzej. Dostat je ještě v pátek, tu radost znám.

Upraveno uživatelem GSIA79
Odesláno

Děkuji pánové , užívám si je, jako první rande :-)

Tah je parádní, fakt pohodlný a hlavne praktický i pro případnou koupel a v podstatě neznicitelný.

Řemen plánuju taky, jsem v pořadníku mistra Zrna a rýsují se i další akvizice :-)

Zas to dá hodinkám další rozměr

Odesláno

Ještě jednou gratuluju. Sedly Ti super.

Poslední dobou kroužím ve stejných vodách.

Možná bych taky upřednostnil kůži nebo gumu.

Díky Pavle :-). Taky nejaké potápky od Baltu? :-)

Origo guma se mi nelíbila, koupím nejaký řemen i s vodeodolnou úpravou nebo pokud najdu zajímavý kaučuk , bránit se mu nebudu :-)

Odesláno

Díky Pavle :-). Taky nejaké potápky od Baltu? :-)

Origo guma se mi nelíbila, koupím nejaký řemen i s vodeodolnou úpravou nebo pokud najdu zajímavý kaučuk , bránit se mu nebudu :-)

Ještě nevím.

Rozhodnutí asi padne při osobní návštěvě Chronoshopu. 

Odesláno

Gratulace k super železu. Ten tah je úplně parádní!!! No a jak tak koukám, k výměně za gumu/kůži nebude zapotřebí chirurgického vybavení, ale regulérního domácího nářadí:-D Ať slouží!

Odesláno (upraveno)

Jak tak na ně koukám,tak na ně někdy na tom tahu budu muset kouknout-třeba si koupím čtvrtý Tritony :D.Jinak samozřejmě gratuluju a ať dělají dlouho radost ;)

Upraveno uživatelem Juraj11
Odesláno

Parádní kladiva na čarodějnice za super cenu,na řemenu jsou elegantnější ,ale tohle jim přeci jen dodává sílu mastodonta.Na ruce vypadají bezvadně a věřím,že stejně tak dobře budou i sloužit.Ukaž jim cestu nikoli rájem,ale peklem,to je prostředí,kde budou jako doma.Moc gratuluju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...