Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, koukám tu na americké hodinky a nedá mě to, neukázat jedny od Androida. Jsou to sice jen quartzky, ale design to dohání:-).

Nechal jsem si je tamodtud poslat po shlédnutí filmu Equillibrium s Ch. Balem. Film se mě líbil a on je tam nosil.

Je to trochu úlet a teď už dlouho odpočívají v krabici.

Prosím nekamenovat :lol2:

post-30518-0-14799600-1370156149_thumb.jpg

post-30518-0-78240900-1370156162_thumb.jpg

post-30518-0-03863200-1370156170_thumb.jpg

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

Je to ulítlost, ale proč sakra ne? Nenosil bych je, ale ve svém okolí bych pár lidí měl, co by je unosilo.

Odesláno
  V 2. 6. 2013 v 14:07, varjag napsal:

Tady to je. První je moje, druhá z filmu:-)

How much is the fish? :-) Veľa?

F.

Odesláno

Kurnik, človek chce vygooglit nejaké ďalšie obrázky tohto čuda, ale na dotaz "Alien Android" sa mi dostane hlavne na hadry rozflákaného Asha z prvého Votrelca a podobne zmasakrovaného Bishopa z dvojky  :lol2:

Odesláno

Quite cheap :-)  V přepočtu mě vyšly na necelou čtyřku. Ale sehnat je z nějakého trochu důvěryhodného zdroje bylo docela napínavé :-)) Ale v tu chvíli jsem je prostě musel mít a tak jsem brouzdal až jsem našel. Už je to ale cca 3 roky. Nosil jsem je ze začátku alespoň občas, teď už se na ně chodím jen dívat:-)

Jsou tak exentrické, že se moc nosit nedají:-)))

Ale zas na druhou stranu, když je máš na ruce, jsi rozhodně centrem pozornosti. Všichni čumí a diví se:-))))

Odesláno
  V 2. 6. 2013 v 18:14, tico1 napsal:

Kurnik, človek chce vygooglit nejaké ďalšie obrázky tohto čuda, ale na dotaz "Alien Android" sa mi dostane hlavne na hadry rozflákaného Asha z prvého Votrelca a podobne zmasakrovaného Bishopa z dvojky  :lol2:

dej android alien equilibrium. Ale musíš gůglit:-), seznam najde ho..no  .-)

Odesláno
  V 2. 6. 2013 v 18:18, varjag napsal:

Quite cheap :-)  V přepočtu mě vyšly na necelou čtyřku. Ale sehnat je z nějakého trochu důvěryhodného zdroje bylo docela napínavé :-)) Ale v tu chvíli jsem je prostě musel mít a tak jsem brouzdal až jsem našel. Už je to ale cca 3 roky. Nosil jsem je ze začátku alespoň občas, teď už se na ně chodím jen dívat:-)

Jsou tak exentrické, že se moc nosit nedají:-)))

Ale zas na druhou stranu, když je máš na ruce, jsi rozhodně centrem pozornosti. Všichni čumí a diví se:-))))

To je steal za také nádhery :-) keby si púštal do obehu za rozumnú cenu, tak ma pls informuj. 

Jo a je na nich nejaký odkaz na film? Alebo na škatuľke....a pod.?

Odesláno
  V 2. 6. 2013 v 23:30, maxipesfik napsal:

Tak vida:-) Já je kupoval jinde, ale koukám že cena je furt stejná 195 dolarů s poštovným. Jen nevím jak je to teď aktuálně s clem :-) Každopádně je třeba mít ty modré, protože ty měl Bale :notworthy:

Odesláno (upraveno)
  V 3. 6. 2013 v 14:36, varjag napsal:

Tak vida:-) Já je kupoval jinde, ale koukám že cena je furt stejná 195 dolarů s poštovným. Jen nevím jak je to teď aktuálně s clem :-) Každopádně je třeba mít ty modré, protože ty měl Bale :notworthy:

Nechci tě zklamat, ale měl černé. Než jsem si je kupoval tak jsem to dlouho študoval:-)

post-3257-0-61808400-1370283533_thumb.jpg

edit: přidání fotky

Upraveno uživatelem Levit

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...