varjag Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 (upraveno) Ahoj, koukám tu na americké hodinky a nedá mě to, neukázat jedny od Androida. Jsou to sice jen quartzky, ale design to dohání:-). Nechal jsem si je tamodtud poslat po shlédnutí filmu Equillibrium s Ch. Balem. Film se mě líbil a on je tam nosil. Je to trochu úlet a teď už dlouho odpočívají v krabici. Prosím nekamenovat Upraveno 2. června 2013 uživatelem varjag
Tower Of Power Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Tohle bych se bál nosit na ruce. Divně to čumí...
Liqid Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Dej fotku na ruce, je to dobrá šílenost
F.B. Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 jj, daj fotku...ten film mám veľmi rád!!! Prípadne by si mi ich potom strelil, no F.
Levit Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Paráda taky je mám doma právě díky filmu Equilibrium:-)
varjag Odesláno 2. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Tady to je. První je moje, druhá z filmu:-)
geometr Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 (upraveno) Včera jsem zahlíd při prohánění kanálů televize E.T.ho, připomínají mi ty jeho velké oči Upraveno 2. června 2013 uživatelem geometr
kuncák7 Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Je to ulítlost, ale proč sakra ne? Nenosil bych je, ale ve svém okolí bych pár lidí měl, co by je unosilo.
Levit Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 To já je před pár lety po shlédnutí Equilibrium nosil celkem dost:-)jo to byly časy
F.B. Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 V 2. 6. 2013 v 14:07, varjag napsal: Tady to je. První je moje, druhá z filmu:-)How much is the fish? :-) Veľa? F.
tico1 Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Kurnik, človek chce vygooglit nejaké ďalšie obrázky tohto čuda, ale na dotaz "Alien Android" sa mi dostane hlavne na hadry rozflákaného Asha z prvého Votrelca a podobne zmasakrovaného Bishopa z dvojky
varjag Odesláno 2. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Quite cheap :-) V přepočtu mě vyšly na necelou čtyřku. Ale sehnat je z nějakého trochu důvěryhodného zdroje bylo docela napínavé :-)) Ale v tu chvíli jsem je prostě musel mít a tak jsem brouzdal až jsem našel. Už je to ale cca 3 roky. Nosil jsem je ze začátku alespoň občas, teď už se na ně chodím jen dívat:-)Jsou tak exentrické, že se moc nosit nedají:-))) Ale zas na druhou stranu, když je máš na ruce, jsi rozhodně centrem pozornosti. Všichni čumí a diví se:-))))
varjag Odesláno 2. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2013 V 2. 6. 2013 v 18:14, tico1 napsal: Kurnik, človek chce vygooglit nejaké ďalšie obrázky tohto čuda, ale na dotaz "Alien Android" sa mi dostane hlavne na hadry rozflákaného Asha z prvého Votrelca a podobne zmasakrovaného Bishopa z dvojky dej android alien equilibrium. Ale musíš gůglit:-), seznam najde ho..no .-)
F.B. Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 V 2. 6. 2013 v 18:18, varjag napsal: Quite cheap :-) V přepočtu mě vyšly na necelou čtyřku. Ale sehnat je z nějakého trochu důvěryhodného zdroje bylo docela napínavé :-)) Ale v tu chvíli jsem je prostě musel mít a tak jsem brouzdal až jsem našel. Už je to ale cca 3 roky. Nosil jsem je ze začátku alespoň občas, teď už se na ně chodím jen dívat:-)Jsou tak exentrické, že se moc nosit nedají:-))) Ale zas na druhou stranu, když je máš na ruce, jsi rozhodně centrem pozornosti. Všichni čumí a diví se:-))))To je steal za také nádhery :-) keby si púštal do obehu za rozumnú cenu, tak ma pls informuj. Jo a je na nich nejaký odkaz na film? Alebo na škatuľke....a pod.?
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 http://www.android-usa.com/SearchResults.asp?Search=alien&Search.x=32&Search.y=11
varjag Odesláno 3. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2013 V 2. 6. 2013 v 23:30, maxipesfik napsal: http://www.android-usa.com/SearchResults.asp?Search=alien&Search.x=32&Search.y=11 Tak vida:-) Já je kupoval jinde, ale koukám že cena je furt stejná 195 dolarů s poštovným. Jen nevím jak je to teď aktuálně s clem :-) Každopádně je třeba mít ty modré, protože ty měl Bale
varjag Odesláno 3. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Mimochodem, tady se fanoušci toho filmu vyřádí. Jsou tam i ty hodinky:-) http://www.equilibriumfans.com/
Levit Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 (upraveno) V 3. 6. 2013 v 14:36, varjag napsal: Tak vida:-) Já je kupoval jinde, ale koukám že cena je furt stejná 195 dolarů s poštovným. Jen nevím jak je to teď aktuálně s clem :-) Každopádně je třeba mít ty modré, protože ty měl Bale Nechci tě zklamat, ale měl černé. Než jsem si je kupoval tak jsem to dlouho študoval:-) edit: přidání fotky Upraveno 3. června 2013 uživatelem Levit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se