Roman-ZA Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 jednoznacne suhlasim s kolegom, Juliana mozem maximalne doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Julian byval na ruske hodinky v pohode, v tomto pripade se ale domnivam, ze neprodava oficialni kousky. Oficialni 1963 nemaji pruhled na strojek. Podivejte se na to video, co jsem postoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 (upraveno) nove verzie maju priehlad na stroj. rovnako tak nie je originalna verzia vo velkosti 40 a 42mm a verzia so zafirom. vsetko sa upravuje a inovuje. Upraveno 27. ledna 2023 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 3 minutes ago, Roman-ZA said: nove verzie maju priehlad na stroj. Muzes dat pls odkaz na stranky vyrobce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 tu mas ofiko obchod: NEW!! | Seagull 1963 | Lume Edition | 40mm | Swan neck regulator | Sapphire - SEAGULL 1963 tu mas z ich stranky vypredanu verziu 38mm: Seagull 1963 Mechanical Chronograph Watch Re-issued Edition FKJB – Seagull Watches (seagullwatchcompany.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 (upraveno) 30 minutes ago, Roman-ZA said: tu mas ofiko obchod: NEW!! | Seagull 1963 | Lume Edition | 40mm | Swan neck regulator | Sapphire - SEAGULL 1963 Diky. Tohle ale neni vyrobce Sea-Gull. Upraveno 27. ledna 2023 uživatelem seikó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 je to ofiko obchod. ty cakas, ze ti to budu posielat priamo z tovarne? tak mi najdi vyrobcu a ich stranky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 (upraveno) 17 minutes ago, Roman-ZA said: je to ofiko obchod. ty cakas, ze ti to budu posielat priamo z tovarne? tak mi najdi vyrobcu a ich stranky. https://www.seagullwatchcompany.com sam na nej v druhem linku odkazujes Upraveno 27. ledna 2023 uživatelem seikó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Tá nemecká stránka vyzerá že tiež nakupujú na ali alebo podobnom serveri tie hodinky. https://www.poljot24.de/marken/seagull.html Či myslíte, že to tak nie je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 V 27. 1. 2023 v 12:02, seikó napsal: https://www.seagullwatchcompany.com sam na nej v druhem linku odkazujes není, rozklikni si kontakt Jsou to překupníci z HK Address: EOL LTD (Seagullwatchcompany.com) 17/7 Beverley Commercial Centre, 87-105 Chatham Road South Unit: 1729E Hong Kong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hotovyrado Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února V 27. 1. 2023 v 11:09, Roman-ZA napsal: tu mas ofiko obchod: NEW!! | Seagull 1963 | Lume Edition | 40mm | Swan neck regulator | Sapphire - SEAGULL 1963 tu mas z ich stranky vypredanu verziu 38mm: Seagull 1963 Mechanical Chronograph Watch Re-issued Edition FKJB – Seagull Watches (seagullwatchcompany.com) Podle videa z YT na předchozí straně by právě tohle měly být fejky, stejně tak i mnoho z vás má padělky - dle tohoto videa.... Kloním se ale k názoru, že tyhle hodinky dělá x fabrik (Redstar, Seakoss, Sugess například) a různě si je modifikuje i naceňuje.... Zrovna vybírám prodejce já.... Je škoda, že z těch na Chrono24, které stojí okolo 4000 korun je žádný Číňan neposílá do Česka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Inu, proč to nenapsat. Mám upřímnou radost. Díky osvěžení tohoto vlákna příspěvkem @Hotovyrado jsem se (samozřejmě s největším odporem) donutil přečíst poslední dvě stránky. Paráda. Dozvěděl jsem se, že už se fejkují i čínské klony. Třeba to bude cesta do pekel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hotovyrado Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února (upraveno) Neřekl bych, že to bude fejk... Hodinky jsou už hodně starý model, fabrik (žádné garážovky) tam mají mrtě, viděl bych to stejně, jako u nás za komoušů třeba kola.... Favorit vs Eska... stejná kola, jiné nálepky.... V každém případě se asi přikloním k varíantě 38 s "husím krkem" a klasickými modrými ručkami bez lumi.... velikost 40 má kratší ručky asi holt proto, že tam dávají ručičky z 38 Za 170 USD s výpalným není o čem EDIT... cena je v Eurech Případně REDSTAR, podle všehio všechny verze se safírem RedStar Upraveno 4. února uživatelem Hotovyrado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hotovyrado Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února (upraveno) Koupil jsem z horního odkazu verzi 38, klasický stroj 21 kamenů, akryl. Cena 157 USD by měla být konečná (Ali má v ceně i výpalné) Upraveno 4. února uživatelem Hotovyrado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února V 4. 2. 2024 v 10:05, Hotovyrado napsal: Koupil jsem z horního odkazu verzi 38, klasický stroj 21 kamenů, akryl. Cena 157 USD by měla být konečná (Ali má v ceně i výpalné) Byla cena konečná nebo si ještě něco doplácel ? Přemýšlím že bych je taky vzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hotovyrado Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Na ALI je vždy cena konečná a nedoplácíš nikdy nic. Výpalné platí Eurosojuzu oni (cena je tomu přizpůspbená, zkus si nastavit zemi dodání mimo EU, bude nižší) a zde to nejde ani přes celnici, rovnou na poštu. Až zde budou (předpokládám následující týden), hodím zde foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hotovyrado Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Mám je doma a jsem nadšen, provedení parádní.... V krásné krabičce, hodinky jako takové perfektní, NATO pásek skvělý (v porovnání s origo Davosa, nebo Bulova které doma taky mám zcela jistě), kožený je dle zkoumání opravdu kůže, ke všemu ještě vercajk na vytahování stěžejek..... Doporuručuji..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hotovyrado Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Mimochodem, přesnost do pěti sekund/24h a rezerva nátahu je místo deklarovaných 42 celých 51,5 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března V 18. 2. 2024 v 10:00, Hotovyrado napsal: Mimochodem, přesnost do pěti sekund/24h a rezerva nátahu je místo deklarovaných 42 celých 51,5 hodin Tak to jsou super hodnoty, příjemné překvapení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Jen je škoda nulové wr a častá závada co se řešila bylo to, že se "odlepilo" sklíčko. Měl jsem je 3x a naštěstí mě to nepotkalo, jsou to super hodinky za pár kaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se