Hotovyrado Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Vysokou přesnost zde už zmiňovalo více lidí, rezerva je fajn... K té voděodolnosti.... on ji někdo u tohoto typu hodinek očekává/vyžaduje? Notabene nevím, jak ostatní, ale já beru do vody jen hodinky na gumě, rozhodně bych si vodou neničil řemen. O odlepeném sklíčku slyším prvně, s hodinkami jsem spokojen, pokukuju ještě po verzi "panda" se safírem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2024 Na mytí rukou či když tě venku chytne déšt, tak se trocha té wr jistě hodí, nemusí se to mlžit. Na jiných forech se odlepování sklíčka poměrně řešilo, ale jak jsem psal, měl jsem je a u žádných jsem to nepozoroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Tak jsem je zase vyvenčil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Děláš dobře, zaslouží si to. A dík za inspiraci - zítra a ještě jednou příští víkend je na pokec s kamošema vezmu taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2024 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se