Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 6. 6. 2013 v 16:17, kuncák7 napsal:

Sorry,ale tohle neres,delaj to i mnohem renovovanejsi hodinarske firmy,nez je mpm (i svycarske).

Tak to to jsi mi trochu zvednul náladu. Ale o to jsou hodinky pro mne zajímavější. Stává se z nich taková malá učebnice práva duševního vlastnictví ;-)

Odesláno
  V 5. 6. 2013 v 19:18, Ondra napsal:

Tady se asi příliš chvály nedočkáš, ale za sebe musím říct, že kvalita zpracování vypadá, alespoň z fotek, překvapivě dobře. Testovat asi není moc co, maximálně vodotěsnost. Jinak ty hodinky budou určitě fungovat spolehlivě. Probíhal tu (na fóru) test hodinek Prim Sport od MPM a byl bez výhrad. Takže za ty peníze asi dobrá koupě :)

Já ani chválu nečekal. Co říkáš na to sklíčko a kroužek viz. poslední foto? Ale jinak jsem už nic jiného nenašel. 

Budu se o dovolené usilovně koupat a hrabat se v písku a podám zprávu. 

Odesláno
  V 6. 6. 2013 v 16:26, jkas napsal:

Tak to to jsi mi trochu zvednul náladu. Ale o to jsou hodinky pro mne zajímavější. Stává se z nich taková malá učebnice práva duševního vlastnictví ;-)

Pokud je nosíš rád, není problém ( i horší značky můžeš mít rád ), bude problém, až přičichneš k originálu, až teprve pak, až budeš mít srovnání, si řekneš- co jsem na nich proboha viděl?  :photo: . Jestli hodinkám propadneš, tak věř, že to bude brzo a budeš si pokládat otázky ošemetnější a ošemetnější.

Co se týče falz, kdysi jako celník jsem měl u jednoho kontíku znalce na padělky a schválně jsem tam zamíchal boty Adidas koupené v našem krámu za cca 2500 Kč. Označil je jako falza a po našem upozornění vysvětlil, že boty této "kvality" se dělají ve stejné továrně jako originál, ale dělají se ze zbytků a až po 16-ti hodinové šichtě na originálu, takže jsou špatně rozeznatelné ( psal se rok 2001 ).

Takže MPM, neodsuzuju, ale za kvalitu bych je nebral ( asi jako ády ).

Odesláno
  V 6. 6. 2013 v 10:15, zekon7302 napsal:

Tak návštěvu jsem absolvoval,výše zmíněné Dakary se předloze vůbec nepodobaj.Příšerné spracování,téměř všechny model budili dojem tržnicového typu,prťavá nic neříkajíci korunka,absence lumi u sportovních modelů.U řady Sport v quartzu dokonce luneta bez chodu(na pevno),u automatu naopak příjemně cvakala ale to bylo asi jediné pozitivum.Licenci vlastní španěl,dílí se dováží od nevim(buď jsem zapomněl nebo se ani nezmínila) a něco se skládá i v FM.Strojky,quartz obstarávají Miyota,Sport automat-taky miyota,vše ostatní sea-gull.Při dotazu na ty turba,slečna zmáčkla tajný knoflík a dveře se zamkli,myslel jsem si,a jsem v pasti.Nicméně, turbo s cenovkou kolem 80k se ji nepodařilo oživit,nastal dotaz po telefonu na šéfa.Ten jí to dovolilo natáhnout ale bezúspěšně,takže jsem požádal o jiný kus,byl ve zlatě(asi) a o něco dražší ale už neměla odvahu.Tak si říkám,udělám ji radost a pořídím si windr,tak drahý asi nebude.Odešel jsem naprázdno,7200kč na dvoje hodinky,to asi ne.Ještě na odchodu jsem měl dotaz na který jsem taky nedostal odpověď.Když má licenci španěl a většina dílů je čína,proč je tam Czech Made.A na konec,neparkoval jsem na vyhrazém místě pro zákazníky,protože jsem se tak necítil ani nebudu.Omlouvám sa autorovi vlákna ale věřím že kdyby je viděl v reálu tak by je nekoupil.

Díky za důkladný průzkum a v rámci možností daných prodavačkou za kvalitní informace. Nějak jsem úplně nečekal, že se tam fakt vydáš hned dnes, ale zvědavost je mrška. Po pravdě kdybych měl prodejnu někde za rohem a chvilku času, taky bych se tam zašel mrknout, i když asi ne hned dnes.

No je to trochu větší zklamání než jsem čekal a asi dál radši budu žít v nevědomosti ohledně MPM.

Jinak to s tím czech made je podle mne prostě průšvih. Vím, že to právě vůbec neznamená, že výrobek je z českých komponent a vyroben v česku, ani jedno nemusí být splněno. Přesvědčil jsem se o tom nedavno také u dalekohledů Fomei, a nedozvěděl jsem se to samozřejmě oficiální cestou. A aby jim nikdo nemohl nic říct, tak v nějakém panfletu, který k dalekohledům dávají je napsáno "Děkujeme Vám, že jste si zakoupili výrobek české firmy". Nikoliv "český" výrobek ! Takže pro mne cedulka czech made nic neznamená, je to o ničem a nemá to absolutně žádnou váhu. A je to škoda, myslím si, že je to naše ostuda, protože za kvalitní opravdu český výrobky jsme se nemuseli stydět nikdy.

Odesláno

Abych ještě nešířil nesmysly, ta Fomei na tom asi nikde czech made nemá, ale všude to tak nějak propagují šikovně tak, aby se to jevilo jako český, jinak řečeno nikde se nedočteš "made in ...". A tahle propagace stejně jako cedulka czech made mi přijde tak trochu jako ojebávání zákazníka.

Odesláno

Ono vlastně můj dotaz měl původně znít ,proč se perete o jméno atd., ale ta slečna za to vůbec nemůže,pouhý personál,já se pobavil,nezjistil nic nového,chtěl jsem pouze vidět kolotoč v akci a nic.Takových prodejen je a bude,když chci HODINKY koupit,vím kam se obrátit. :smile_anim:

Odesláno
  V 6. 6. 2013 v 20:21, geometr napsal:

Abych ještě nešířil nesmysly, ta Fomei na tom asi nikde czech made nemá, ale všude to tak nějak propagují šikovně tak, aby se to jevilo jako český, jinak řečeno nikde se nedočteš "made in ...". A tahle propagace stejně jako cedulka czech made mi přijde tak trochu jako ojebávání zákazníka.

:offtopic: Předem sorry za OT ale to mi připomnělo totok: Jihlavanka. Ohýbání pravdy jako vystřižené z Orwellova Ministerstva Pravdy :furious: 

Odesláno

Vlnky, a "Dakar edition"? Naozaj som nevedel co si mam o tom mysliet. Bez ohladu na kvalitu spracovania, kedze som taketo hodinky nedrzal v ruke a neviem to posudit.

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím,je odkaz na ten test Prim sport od MPM?

na první pohled špatně nevypadají imho.Akorát ten nápis sport...hm ten font fakt je zcela jinde - jako ostatně i zbytek,že....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...