mzetar Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Ahoj všem znalcům,prosím o identifikaci a jaká je cena?Hodinky fungují, jen ciferník má mezi I. a II. od někoho prasecky domalovaný ciferník.Děkuji všem za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 jen ciferník má mezi I. a II. od někoho prasecky domalovaný ciferník.Tak to předělej, udělej to líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 1867 G.F. Rosskopf. Jsou to Rosskopfovy hodinky, jedny z přibližně dvaceti mil. Levné cibuláče i když kvalitní. Na ten cifr se vykašlej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mzetar Odesláno 6. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 díky za radu, ale nejsem hodinář-raději do toho nebudu vrtat-pak už by hodinky asi nešly navíc tam je o jednu čárku navíc-někdo neuměl počítat-je jich tam 6 Jestli mohu poprosit, tak konstruktivní odpovědi:co to je zač a cena. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mzetar Odesláno 6. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 to GSIA79 íky moc za radu a informace. Jakou cenu si mohu říci při prodeji? Abych neurazil, ale taky neprohloupil. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Konstruktivní odpověď : Tady zřejmě neprodejné. V bazaru, když narazíš na blba 2000,- Možná se i pletu!!!(s cenou) 1867 G.F. Rosskopf. Jsou to Rosskopfovy hodinky, jedny z přibližně dvaceti mil. Levné cibuláče i když kvalitní. Na ten cifr se vykašlej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mzetar Odesláno 6. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 hmm takze normalne par stovek :-( , skoda myslel jsem vic, tak to si je asi ponecham- vydavaji hezky tikot :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Jinak prodejní cena je kolem 4000k, ale krásnejch! a to tyhle teda nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Mají větší cenu než pár stovek, ale antikváři si vybíraj nejlepší kus a těhlech je hrozně moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 A já myslel,že antikváři prodávají knihy.Učit se,učit se a to třetí vždy zapomenu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 Myslel jsi správně!!!.....a učit se. Bohužel, už jsem měl vypnuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 Tak kdyby mi někdo dal 2000.- tak ty svoje pustím jsou ve stejném stavu. V soucasné době podle mě tak okolo 1000.- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 (upraveno) Radši si je nech. Upraveno 10. července 2013 uživatelem kutilprim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 (upraveno) tahle ve Upraveno 14. července 2013 uživatelem speedmaster1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backtothedrive Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Mám je taky a taky jsem se zajímal co jsou zač,Krásně jdou, myslel jsem že budou vzácnější,a jsou staré přes 50 let.Tak jsem si tady přečetl, že jsou masové.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Je to takový zmenšený budík. Sice je jich opravdu po světě hodně, no a co, jsou to pěkné hodinky. A ten zvuk paráda.(Jsou mezi nimi ovšem i vzácnější kousky, docela raritní jsou první serie které mají takový velmi humpolácký můstek na setrvačce. Ty úplně první měli most na setrvačce ve tvaru L ty jsou fakt vzácný) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Ano, staré cibuláče je typický omyl spousty lidí. Opatrují to jako rodinný poklad a skutečně hodnotné věci vyhodí....Jinak to bude určitě víc jak 50 let, to mají dnes orlíky. Tohle bude někde mezi 80-120 lety - lze určit dle tvaru korunky, stačí trochu googlit (opsat nápisy na hodinkách a člověk má čtení na několik večerů). Na start bohatě stačí toto, je tam i vysvětlení, proč jsou tak masové...http://www.musketeer.ch/watches/roskopf.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se