lubo666sss Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 (upraveno) Ahojte chystam sa kupit po precitani xy tem na tomto fore hodinky seiko chcel by som ich do 200e. zatial som co sa rozhodujem na tychto modeloch: 1. http://www.hodinky-365.sk/seiko-chronograf-ssb033p1-x134433 2. http://www.dobrehodinky.sk/hodinky/217-seiko/12240-seiko-snde25p1-chronograf?sef=cpb 3.http://www.dobrehodinky.sk/hodinky/217-seiko/11478-seiko-sndc89p2-chronograf?sef=cpb 4. http://www.dobrehodinky.sk/hodinky/217-seiko/12239-seiko-snde21p1-chronograf?sef=cpb Neviem sa rozhodnut z tychto 4roch ,., mozno mi pomozete alebo ma navediete na lepsiu cestu do 200 euro . Za kazdu radu a poznatok budem vdacny ,,,Dakujem za rady Upraveno 7. června 2013 uživatelem lubo666sss
lubo666sss Odesláno 7. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2013 zacal som uvazovat nad automatmi neviem ci je to dobry vyber pri 200e hodinkach..
flyte Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Tu je podobna tema a dost aktualna http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62247-hodinky-okolo-5000kč/
kuncák7 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 zacal som uvazovat nad automatmi neviem ci je to dobry vyber pri 200e hodinkach.. Proč ne? Koukni do prodejního vlákna, do 5 tis ( cca 200E ) jsou tam k mání Seika v automatu a nejen ony ( stačí jen hledat na dalších stránkách ).
lubo666sss Odesláno 7. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2013 citam , vsetko zuzil som moj okruh uz iba na dva modely Chronograf SSB033P1 Chronograf SNDC89P2 je v nich nejaky rozdiel okrem malickosti v dizajne? ale ma niekto nejaky navrh v takomto dizajne? vopred dakujem,,.,
ggrand Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 (upraveno) Rozdíl je v použitém strojku. Neřekl bych, že je jeden lepši než druhý, záleží na preferencích. 89 mají budík, velká ručička skáče po spuštění stopek po 1 vteřině, menší dílky vteřin ukazuje horní subciferník. 33 nemají budík, za to mají 24h subciferník(což mi přijde u kvarcu celkem k ničemu), velká ručička po spuštění stopek skáče po 1/5 vteřiny.Ještě takový detail, který nemusí být hned jasný. Vybíráš si hodinky s chronografem=stopkama. Velká vteřinovka se u Seika používá jen při stopkách, jinak normální vteřiny ukazuje malá vteřinovka v subciferníku. Upraveno 7. června 2013 uživatelem ggrand
lubo666sss Odesláno 7. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2013 super dakujem , mal by este niekto nejaku variantu mozno kvalitovo lepsiu? alebo niekto skusenejsi iny nazor na moj vyber,,,,
ggrand Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Kvalitovo lepšiu? Třeba mnou prodávané Citizeny
DavidLC Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Toto mě přijde zásadní, zkusil bych si "osahat" automaty a pokud tě to nechytne, řešit dál. Z mého laického pohledu tam začíná rozcestí. Samozřejmě to nebudou chronografy. Také jedny mám (nemohl jsem bez nich žít) a zjistil jsem že jsem funkce nepoužil ani jednou. A komfort nevyměnění baterky (eco-drive, kynetic, nebo samotný automat) bych vzal v potaz (pokud hodinkám propadneš a budež jich mít víc). Za mě automat 5ky (pokud Seiko).Ale to je na každém co se líbí (blondýna nebo bruneta nebo .........) šťastnou volbu zacal som uvazovat nad automatmi neviem ci je to dobry vyber pri 200e hodinkach..
lubo666sss Odesláno 8. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2013 po dalsiom precitanom dni a hladani som sa rozhodol ze kupim tieto : http://www.citizenwatch.sk/citizen-an3371-54l-sport Co sa tyka strojcek oproti seiko, resp celkovej kvality by to mohlo byt lepsie ako seikov tejto cene?..
vikio.82 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 kup a pochval sa peknou vlastnou fotkou
Mapo Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Sú super, mal som ich na ruke ako jednu z možností keď som hľadal niečo pre seba,na ruke vyzerajú super a tá modrá je fakt pekná... možno by som sa skúsil ale porozhliadnuťešte po niečom podobnom ale Eco-drive pohon, inak si myslím že na začiatok super výber
CEGY Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Zkusil bych třeba něco se solarem od Seika. Teď jsou pěkný potápky v prodeji. Rozhodně v rámci ušetření kupovat třeba na ebayi nebo nějakém zahraničním eshopu.
hosta Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 tady je každá rada drahá ... já vybíral tak, že jsem nejdříve prolezl eshopy a vybíral podle vzhledu - to nikam nevedlo. Pak jsem objevil toto fórum a prolézal ho křížem krážem. Začínal jsem na podobných qvartzových modelechy, až jsem narazil na nabídku v sekci prodám - SKX007 a láska byla na světě. Skončil jsem u nich(sice jsem je koupil jinde), ale zatím jsem spokojenej. Nejdůležitější je, že se tě musí ty hodinky oslovit "přitahovat" - opět si dovolím citovat člen fóra - 8x z 10ti se na hodinky nebudeš koukat z důvodu času.. ,-)kvalita Seiko - Citizen bude obdobná. Jestli si to dobře pamatuji, tak se tady někde psalo, že Seiko vlastní Citizen.
USER47 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 ...Jestli si to dobře pamatuji, tak se tady někde psalo, že Seiko vlastní Citizen.To si pleteš s Orientem:).
hosta Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Odesláno 6. července 2013 OK .. díky za opravu ....Je tedy rozdíl v kvalitě mezi Seiko a Citizen? ...
Mapo Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Či už si vyberieš Seiko alebo Citizen, je to v podstate jedno. Vo všeobecnosti sú to porovnateľné kvality,strojčeky majú naozaj fajn a pekne spracované. Cenovo je to podobné, už záleží len na tom, čo sa Ti páči.Ja osobne preferujem Seiko ale mal som chvílu aj Citizen a musím povedat, že som bol maximálne spokojný. Sú to všetko japonci, takže chybu neurobíš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se