Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak já vidím 4!

1. soukromí

2. chybí mezera za tečkou před "Kdykoliv"

3. chybí tečka za "odhlásit"

4. navíc čárka za "oznámení"

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

co budeme dělat? já bych to tady zrušil, zavřel, zakázal. stejně si mylím že to tady naplňuje podstatu tresného činu ohrožování mravní výchovy mládeže. si to vemte že  ze stiga jste tady udělali chronomagora v 16 :goof: :lol2:  a j3ště kt0mu sjou t4di hrupki. no tfujj

Odesláno

Admin/moderator: chtel jsem upozornit jen na tu jednu hrubici, klidne pak cely tohle tema smazte

scifi: tvuj prispevek je nejen k tematu, ale navic je uzasne vtipnej, diky :)

Odesláno
  V 7. 6. 2013 v 17:07, pavča napsal:

Tak já vidím 4!

1. soukromí

2. chybí mezera za tečkou před "Kdykoliv"

3. chybí tečka za "odhlásit"

4. navíc čárka za "oznámení"

Mně nejvíc vadí:

5. přidáte vaši e-mailovou adresu.

Odesláno
  V 8. 6. 2013 v 18:43, Karlos napsal:

Sery.vlk: Co je na tom nesprávně?

Za dávných puristických dob se používalo "svou".

Odesláno
  V 8. 6. 2013 v 19:30, vanderB. napsal:

Za dávných puristických dob se používalo "svou".

Ještě pořád platí, pokud přivlastňujeme podmětu, použijeme zvratné zájmeno: v tomto případě vy vyplníte svou adresu. - Raději jsem si to pravidlo zopakoval, je to asi vliv lajdáckého překládání z angličtiny, váš nám to české svůj nějak z živého jazyka vytlačuje...

Odesláno
  V 8. 6. 2013 v 20:55, sery.vlk napsal:

Ještě pořád platí, pokud přivlastňujeme podmětu, použijeme zvratné zájmeno: v tomto případě vy vyplníte svou adresu. - Raději jsem si to pravidlo zopakoval, je to asi vliv lajdáckého překládání z angličtiny, váš nám to české svůj nějak z živého jazyka vytlačuje...

ja bych to tak puristicky nevidel - cestina se vyviji, nemuzeme vsichni mluvit jak Karel ;)

Odesláno
  V 9. 6. 2013 v 6:56, Kach napsal:

Zajimavy je, ze nikomu nevadi to Y :D

ne, protoze jsem ho povazoval - jako ostatne radu dalsich textu tu na serveru - za preklad pomoci automatickeho prekladace z EN ;)

• po měsících...
Odesláno

Nebo si každý může zvolit svůj "textový dozor" z řad členů fóra - a ten bude spoluzodpovídat za správnost zde publikovaného textu. Tím vznikne kolektivní vina za vzniklé(publikované) chyby a ta už se tak přísně netrestá. :goof:  ---    :rip:  gramatické chyby.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...