Kach Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Chronomag sobě aneb každý uživatel korektorem. Tady jedna chybka do očí bijící.
pavča Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 (upraveno) Tak já vidím 4! 1. soukromí2. chybí mezera za tečkou před "Kdykoliv"3. chybí tečka za "odhlásit"4. navíc čárka za "oznámení" Upraveno 7. června 2013 uživatelem pavča
Kach Odesláno 7. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2013 No primarne mi slo o tu megahrubku .
SCIFI Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 co budeme dělat? já bych to tady zrušil, zavřel, zakázal. stejně si mylím že to tady naplňuje podstatu tresného činu ohrožování mravní výchovy mládeže. si to vemte že ze stiga jste tady udělali chronomagora v 16 a j3ště kt0mu sjou t4di hrupki. no tfujj
Kach Odesláno 8. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Admin/moderator: chtel jsem upozornit jen na tu jednu hrubici, klidne pak cely tohle tema smazte scifi: tvuj prispevek je nejen k tematu, ale navic je uzasne vtipnej, diky
sery.vlk Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 V 7. 6. 2013 v 17:07, pavča napsal: Tak já vidím 4! 1. soukromí2. chybí mezera za tečkou před "Kdykoliv"3. chybí tečka za "odhlásit"4. navíc čárka za "oznámení" Mně nejvíc vadí:5. přidáte vaši e-mailovou adresu.
vanderB. Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 V 8. 6. 2013 v 18:43, Karlos napsal: Sery.vlk: Co je na tom nesprávně? Za dávných puristických dob se používalo "svou".
Karlos Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Já se rád poučím. Tohle mi sice tak úplně nesprávně nepřijde, ale svou (spíš teda svoji) tam sedí líp, to jo.Kde to vlastně je?
sery.vlk Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 V 8. 6. 2013 v 19:30, vanderB. napsal: Za dávných puristických dob se používalo "svou". Ještě pořád platí, pokud přivlastňujeme podmětu, použijeme zvratné zájmeno: v tomto případě vy vyplníte svou adresu. - Raději jsem si to pravidlo zopakoval, je to asi vliv lajdáckého překládání z angličtiny, váš nám to české svůj nějak z živého jazyka vytlačuje...
IzTaPa Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 V 8. 6. 2013 v 20:55, sery.vlk napsal: Ještě pořád platí, pokud přivlastňujeme podmětu, použijeme zvratné zájmeno: v tomto případě vy vyplníte svou adresu. - Raději jsem si to pravidlo zopakoval, je to asi vliv lajdáckého překládání z angličtiny, váš nám to české svůj nějak z živého jazyka vytlačuje... ja bych to tak puristicky nevidel - cestina se vyviji, nemuzeme vsichni mluvit jak Karel
Kach Odesláno 9. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Zajimavy je, ze nikomu nevadi to Y
IzTaPa Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 V 9. 6. 2013 v 6:56, Kach napsal: Zajimavy je, ze nikomu nevadi to Y ne, protoze jsem ho povazoval - jako ostatne radu dalsich textu tu na serveru - za preklad pomoci automatickeho prekladace z EN
Radkis Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 ty vole... ešteže píšem po slovensky :-)
Honza.manta Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Nebo si každý může zvolit svůj "textový dozor" z řad členů fóra - a ten bude spoluzodpovídat za správnost zde publikovaného textu. Tím vznikne kolektivní vina za vzniklé(publikované) chyby a ta už se tak přísně netrestá. --- gramatické chyby.
palom Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 ja by som taketo vlakno ani nezakladal. ak niekto pravopisnu chybu vidi, nech napise adminovi a ten ju odstrani. hauk
Návštěvník YPO Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 to je nápad ..... Romane pusť se do toho
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se