Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Ta poslední fotka...polil jsi je kyselinou a zapomněl je při tom na ruce? :-)
James24 Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Vypada to docela desive, ale je to jen napenena voda.
AndyAaron Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Pro zajimavost pridam jedno pekne video, recenze upravenych DW5600MS-1. Mihnou se tam i jine kousky a je tam mozne pozorovat jak je na tom inverzni displej oproti normalnimu
siwi Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Dneska dorazily... Musel jsem je hned otestovat Vypadají moc dobře. Ať ti dělají radost.
James24 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Díky, konečně mám hodinky i do bazénu, do nepohody
daur Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Díky, konečně mám hodinky i do bazénu, do nepohody Gratulace a tady je uklidňující večerníček na dobrou noc .....
Frostie Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Gratulace a tady je uklidňující večerníček na dobrou noc ..... JJ, co nedáš ty, ani nikdo jiný, zvládnou dží šoky jak prd...
James24 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Hmm... tak to jsem je ještě moc nevyzkoušel
siwi Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Mám je rád a rád je fotím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
James24 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 To ti věřím, jsou super - já přidávám ještě jednu "děsivou" ze včera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 No, však ty taky, Andy. Hezký a navíc plnou kabelku
James24 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Dnes na procházce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rooosta Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Zoznamujeme sa :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
James24 Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Odesláno 18. června 2017 Dneska géčka dostaly pár shocků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HodinarPraha Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Tak já dnes tento bezva větší kousek.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 dnes takto na střídačku s kalkulačkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
daur Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Uklidňující stránka Kluci máte to prďácký!
siwi Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Žádná jiná Géčka nemám, takže je to jednoduchý: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Mitak Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 King G-Shock v rescue orange. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se