Lisky Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 V 19. 12. 2024 v 11:17, Variant86 napsal: Zkusím dneska ty kostky. Na doma to není tak zlé s těmi tlačítky a negativním panelem. Mám už koupený polarizák a chci je předělat na pozitivní. Takhle hezky kontrastní jsou pouze když mám za zády okno Potom daj fotku, myslím že nás je viac čo sme zvedaví na výsledok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 ...a odpolední nástroje k roztažení obratlů, ať ten 12mm výhřez zase zaleze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Zase jsou od magnésia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marius1 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TauCeti Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna DW-003/6900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 23 hodinami, orol napsal: AI? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Bingo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Heavy Duty Mudman z Emergency série. GW-9500MEC-1ER Prostě něco na přežití v džungli, když půjdete kolem futer, skákat ze skály a tak pod. Tůly jako fík 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marius1 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna V 20. 12. 2024 v 20:04, Lisky napsal: Potom daj fotku, myslím že nás je viac čo sme zvedaví na výsledok Ty indikátory nedopadly dobře Ale jinak je ten pozitivní panel parádní! Rozebrat a složit to šlo v pohodě. Původní polarizák jsem odloupnul Victorinoxem. Zbylé lepidlo jsem z panelu odstranil odlakovačem na nehty vatovými tyčinkami. Nový polarizák jsem nastavil na nejsvětlejší, co šlo. Mám tu ještě pár mouřenínů, asi je taky skusím předělat. Polarizační folie z alíku mám ještě dost. Stála pár korun... Alespoň nějaká zábava, když tu sedím doma s výhřezem ploténky 12mm. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se