tomsoyer Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 MT-G baví mě víc a víc. Pravidelně je střídám se Seiko Stragate a často nevím které raději. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Pátek odolně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Proč si bereš na nákupy peníze, když máš kvér? Přece si nemyslíš, že zbraň mám na prodávajícího? No příště, možná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Konečně mám hodinky s vodotryskem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Dobrej nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Svačinka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) Tož dobré ráno a dobrou chuť. Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Jedna vikendofka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Japan Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Absolutni klasiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 B100D Mám je den tak chápete, jak je rodýchávám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Momentálně je nemám na ruce, ale na nabíječce. H tam skončilo asi po dcou minutách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 B100DMám je den tak chápete, jak je rodýchávám..ale jako, jsou dost dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Momentálně je nemám na ruce, ale na nabíječce. H tam skončilo asi po dcou minutách.Ty jedeš...Kolik má světelnost, ta lampa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Na to člověk nemusí bejt žádnej Lumen, aby ho napadlo použít lampu, která se mu válí v base, když na hodinkách "ubyde čárka" Jestli myslíš světelný tok, tak nevím, ale do očí to píchá pořádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Na to člověk nemusí bejt žádnej Lumen, aby ho napadlo použít lampu, která se mu válí v base, když na hodinkách "ubyde čárka" Jestli myslíš světelný tok, tak nevím, ale do očí to píchá pořádně.JJ, myslel jsem lumeny. Dávám přednost dobíjení pod zářivkou a u okna, pokud je nemám na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Tak nejlepší je to asi venku, což jsem včera i zkoušel, ale narazil jsem na dva problémy:1. Krátký řemínek mi na nich maximálně vyhovuje, nikde netrčí přebytečný konec, ale bohužel to s sebou nese fakt nejdou zapnout přes bundu.2. Bylo zataženo a mrholilo, takže nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Tak nejlepší je to asi venku, což jsem včera i zkoušel, ale narazil jsem na dva problémy:1. Krátký řemínek mi na nich maximálně vyhovuje, nikde netrčí přebytečný konec, ale bohužel to s sebou nese fakt nejdou zapnout přes bundu.2. Bylo zataženo a mrholilo, takže nic moc.Ad 1 nejsou koncipovány na nošení přes bundu, ledaže bys měl dětskou ručičku 15-16 cm. U některých géček si lze přikoupit adaptéry a strčit to pak na nato, ale 5610 nejsou myslím na tuto alternativu vybaveny. Ad 2 i venku při zataženu se dobíjejí lépe, než při umělém osvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 1. Přesně jak píšeš.2. Ano, tohle je vidět i na analogových hodinkách s lumi, že stačí při zatažené obloze přejít přes dvůr do dřevníku a rozzáří se stejně jako pod UV lampičkou.Jenomže teď člověk nemá příležitost mít dlouho hodinky venku na denním světle, tak proto ta lampa a zdá se, že to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 1. Přesně jak píšeš.2. Ano, tohle je vidět i na analogových hodinkách s lumi, že stačí při zatažené obloze přejít přes dvůr do dřevníku a rozzáří se stejně jako pod UV lampičkou.Jenomže teď člověk nemá příležitost mít dlouho hodinky venku na denním světle, tak proto ta lampa a zdá se, že to funguje.To ano, lampa funguje výborně a je to samozřejmě lepší, než nic. Navíc mi příjde dost silná, určitě silnější, než běžná domácí zářivka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Japan Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 2 minuty na plne nabiti je super vykon! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se